rrmi 17.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 "Destrukcja jednostkowa od wewnątrz (hipokryzja po sowiecku, seks ze „swoimi” i „obcymi”, patologie rodzinne). o tym to nie wiem ja o naszym Wlodku mowilam taki elokwentny jest jak gleboko pod ziemia to jest przechowywane? nalezy tez przygniesc kamieniem , to stary sposob indianski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 UWAGA krowa uskarża się na ból w klatce piersiowej po ośmiu miesiącach leżenia na lewym boku ........nieustannie szlocha i płacze, wygląda także nieco depresyjnie a co Ty jej zrobiles?? jestes na liscie podejrzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 jak gleboko pod ziemia to jest przechowywane? nalezy tez przygniesc kamieniem , to stary sposob indianski Wiem, wiem. Jest przygniecione kamieniem. Dodatkowo umieściłem w worku plastikowym aby zapach nie zwabił szakali i hien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja o naszym Wlodku mowilam taki elokwentny jest Też o tym myślałem. Nie da rady, nie przebijemy się przez ochronę. A jak to potem dostarczyć na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wiem, wiem. Jest przygniecione kamieniem. Dodatkowo umieściłem w worku plastikowym aby zapach nie zwabił szakali i hien a jak rozdziobia kruki i wrony? moze jednak zastanowmy sie nad czyms w rodzaju spodka metalowego mozna bedzie wygrzebywac i wyciagnac podwazajac lopata , a jednoczesnie nie dotykajac bedzie koszerne , najbardziej z mozliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Mozna by wygrzebywać, tyle ile akurat jest potrzebne.I co, na WOK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Też o tym myślałem. Nie da rady, nie przebijemy się przez ochronę. A jak to potem dostarczyć na działkę? ad 1 jest na to sposob ad 2 jest na to sposob biore to na siebie Ty przygotuj podloze nie moge gadac glosno jestesmy juz namierzani wyczuwam tych bez szyi i ze sluchawkami zaufaj mi , mamy byc sasiadami bedziemy pilnowac swoich majatkow nawzajem powinnismy sobie wierzyc ja co najwyzej moge wyjadac z lodowki potem powiem , ze sie przypsulo tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ad 1 jest na to sposob ad 2 jest na to sposob biore to na siebie Ty przygotuj podloze nie moge gadac glosno jestesmy juz namierzani wyczuwam tych bez szyi i ze sluchawkami zaufaj mi , mamy byc sasiadami bedziemy pilnowac swoich majatkow nawzajem powinnismy sobie wierzyc ja co najwyzej moge wyjadac z lodowki potem powiem , ze sie przypsulo tak mam Zaczynam wierzyć, że to się musi udać. Dzięki za tchnięcie we mnie odrobiny optymizmu. Tak, to się musi udać. Ale mięso oddamy kotom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dzięki za tchnięcie we mnie odrobiny optymizmu. Tak, to się musi udać. Ale mięso oddamy kotom. kotow juz nie bedzie , bo po ataku szczurow , ktory wystapi niebawem wszystkie padna to tchniecie to w odwecie za tchniecie optymizmu , ze sa jeszcze dzialki w okolicy ciekawe czy wetchniesz jeszcze ceny jesli tak to sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Info poszło na priv Musiałbym się zastanowić, gdzie widziałem te tabliczki z ogłoszeniami o działkach. Jak człowiek nie jest zainteresowany zakupem to rejestruje że widział ogłoszenia ale nie pamięta gdzie. Ale to nie problem objechać wspólnie okolicę jak już się ją zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Info poszło na priv Cóż, widzę, że doktor prywatny gabinet otworzył przyjmuje tera na kozetce z koziej skóry z nerką u wezgłowia (w razie cóś) obiecuje bógwico, przewierca wzrokiem, natycha ciekawe ile se liczy za tę przyjemność ale kolejki coś widze nie ma same koty tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Przejrzałaś mnie. Zimny pot wystąpił na mnie i oblał mnie strumieniem gorąca. A ja naiwny myślałem, ze prowadzę dostatecznie podstępną, zdradliwą i nieprzejrzystą grę. Jestem zbulwersowany na całym ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Denat krowa twierdzi że nie miała poprzednich historii samobójstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Przejrzałaś mnie. Zimny pot wystąpił na mnie i oblał mnie strumieniem gorąca. Ja tylko kapcia szukam... taki przydepnięty był... Jestem zbulwersowany na całym ciele. nie nerwujsja, nikomu nie powiem, na mój dusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 czyja krowa powila to zbulwersowane ciele? porod musial byc ciezki, remx byl akuszerem? prosze o wyjasnienia bo sie pogubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 to prostekrowa nie urodzila bo popełniła smobójstwo, bo ciele bylo nieslubne z kuzynem ciotki bratatego szczura co koty pogonił, on sie nie chciał z nią ożenićremx robił im lewe testy, ale skali zabrakło, nie wiem, czy w górę czy w dółnieważnew każdym bądź razie ciele ma dwie matki i do zadnej nie jest podobnejaki wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ze badanie rektalne było do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ze badanie rektalne było do dupy a do czego miało być? No i jogurtu nie dowieźli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 badanie mialo byc na powiekszoną tarczyce a stwierdzono ze uda sie zaplodnic pacjentke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 badanie mialo byc na powiekszoną tarczyce a stwierdzono ze uda sie zaplodnic pacjentke powiększona to była, ale wątroba z zapłodnieniem jednakowoż wyniknął mały problem, bo pacjent-tka okazał-ła się transwestytą temu remx spanikował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts