Maxtorka 08.06.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem I pamiętaj o poboczach , one tak pięknie podnoszą ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam Rrmi wsjo naj naj i wogóle Pawson ta w niebieskim sweterku wyciagnietym do kolan z dziura na łokciu to ja - masz mnie nie potracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem I pamiętaj o poboczach , one tak pięknie podnoszą ciśnienie 200x120 zapis sprzed 2 min ... Maxtorka możesz na mnie trąbić i migać swoim wózkiem to zjadę na pobocze ... (znaczy na łóżka stojące na dostawce w korytarzu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://www.alurehab.com.pl/adventure/adv_photo4.JPG taką mam chamską furę - zastanawiałam się nasz szperaczem na wysięgniku z droooogiiiii !!!!! bzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyy przemknęłam...... rrmi - kup radar, będziemy Ci dawać łapówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem I pamiętaj o poboczach , one tak pięknie podnoszą ciśnienie 200x120 zapis sprzed 2 min ... Maxtorka możesz na mnie trąbić i migać swoim wózkiem to zjadę na pobocze ... (znaczy na łóżka stojące na dostawce w korytarzu) Dzięki Pawson Ja obiecuję nie jeździć środkiem korytarza , nie skręcać w lewo z prawego pobocza ( bez migacza ) i nie wymuszać pierwszeństwa tą zdezelowaną dostawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Prosze 1950 Dzisiaj jest moj dzien ... rrmi witam w klubie osob "w pewnym wieku" Zycze wielu nocnych dyzurow, spokojnych pacjentow, niepokornego personelu, zawsze zaopatrzonej apeczki pierwszej pomocy i nigdy niewysychajacych kroplowek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pawson A ja nie ustapie!!! A potem bede straszyl po nocach krzyczac "Mialem pierwszenstwo.....!!!!" i zgrzytajac zderzakime po podlodze... A jakby tak za przekroczenie predkosci o 20% lewatywa 20% dluzsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pawson A ja nie ustapie!!! A potem bede straszyl po nocach krzyczac "Mialem pierwszenstwo.....!!!!" i zgrzytajac zderzakime po podlodze... A jakby tak za przekroczenie predkosci o 20% lewatywa 20% dluzsza? lawatywy juz nie chce ... miałem osiem w tym tygodniu straszy po nocach teraz rrmi w maseczce z ogórków konserwowych ... nie wiem czy zniesie konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A przy przekroczeniu predkosci o 120% lewatywa 100% dluzsza a te dodatkowe 20% trzeba z powrotem wypic? A rrmi dam antyradar na czolo, zeby nie robila konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Prosze 1950 Dzisiaj jest moj dzien ... rrmi witam w klubie osob "w pewnym wieku" Zycze wielu nocnych dyzurow, spokojnych pacjentow, niepokornego personelu, zawsze zaopatrzonej apeczki pierwszej pomocy i nigdy niewysychajacych kroplowek... rrmi , dzieciaku , samych najlepszości Ci życzę " Pewien wiek " to nie tragedia , da się żyć ...wesołe jest życie staruszka ..... Twoje zdrówko z przyjemnością wypiję wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi http://www.jubi.buum.pl/i/trojki/g-kwiaty-botaniczny-2004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 co znaczy pewien wiek ?? ja tez mam pewen wiek i zyje .... rrmi sto lat sto lat niech zyje zyje nam sto lat sto lat niech zyje zyje nam niech zyje nam http://maciaza.webpark.pl/Program%203%20walentynki.jpg czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi - to w końcu pełnoletniość? Super - trzeba to uczcić - nawet już wiem jak Pawson będzie robił jako pierwsza linia obrony rozjeżdzając co się da na korytarzach - więc żadna kontrola nie przejdzie - i w spokoju można imprezować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Każdy ma taki wiek na jaki sobie zasłużył Kto starszy ten lepszy Jak wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... Ty się nikczemnym wiekiem nie przejmuj tylko szykuj na wieczór bo masz ważną misję do spełnienia z tym wózkiem ( między toastami oczywiście ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... Ty się nikczemnym wiekiem nie przejmuj tylko szykuj na wieczór bo masz ważną misję do spełnienia z tym wózkiem ( między toastami oczywiście ) . a ja myślałem że ty też i masz 17naście taki śliczny wiek (był ) a jak jest z kierowaniem naszymi wózkami po pijaku ?? wolno czy mam łamać prawo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... Ty się nikczemnym wiekiem nie przejmuj tylko szykuj na wieczór bo masz ważną misję do spełnienia z tym wózkiem ( między toastami oczywiście ) . a ja myślałem że ty też i masz 17naście taki śliczny wiek (był ) a jak jest z kierowaniem naszymi wózkami po pijaku ?? wolno czy mam łamać prawo ?? ciiiiii, ja jeszcze 16 nie mam , ale to tajemnica W razie czego będziemy tym wózkiem na zmianę " wymiatać " W psychologu wszysko można Wszak kolor papierów zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 makśtolka a zaplosis mnie kietys na osiemstke ?? ja ciebie zaplosie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 makśtolka a zaplosis mnie kietys na osiemstke ?? ja ciebie zaplosie ... No jaśne , jeście się pytaś Ale będzie implezia A teraz wsiadam w mojego mustanga i będę śmigać prawym pasem ,lewym pasem , po poboczu I światłami mrygnę , a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts