Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam :evil: :evil: :evil: bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem :evil: :evil: :evil: :wink:

I pamiętaj o poboczach :D :D :D , one tak pięknie podnoszą ciśnienie :evil:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam :evil: :evil: :evil: bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem :evil: :evil: :evil: :wink:

200x120 zapis sprzed 2 min ... :evil: :evil: :evil:

Maxtorka możesz na mnie trąbić i migać swoim wózkiem to zjadę na pobocze ... (znaczy na łóżka stojące na dostawce w korytarzu) :lol: :lol: :lol:

200x120 zapis sprzed 2 min ... :evil: :evil: :evil:

Maxtorka możesz na mnie trąbić i migać swoim wózkiem to zjadę na pobocze ... (znaczy na łóżka stojące na dostawce w korytarzu) :lol: :lol: :lol:

Dzięki Pawson :D

Ja obiecuję nie jeździć środkiem korytarza , nie skręcać w lewo z prawego pobocza :D ( bez migacza ) i nie wymuszać pierwszeństwa tą zdezelowaną dostawką

:evil: :wink:

Prosze 1950

Dzisiaj jest moj dzien :D...

rrmi witam w klubie osob "w pewnym wieku" 8) Zycze wielu nocnych dyzurow, spokojnych pacjentow, niepokornego personelu, zawsze zaopatrzonej apeczki pierwszej pomocy i nigdy niewysychajacych kroplowek...

Pawson A ja nie ustapie!!! :evil:

A potem bede straszyl po nocach krzyczac "Mialem pierwszenstwo.....!!!!" i zgrzytajac zderzakime po podlodze...

A jakby tak za przekroczenie predkosci o 20% lewatywa 20% dluzsza? :)

lawatywy juz nie chce ... miałem osiem w tym tygodniu :roll: :roll:

straszy po nocach teraz rrmi w maseczce z ogórków konserwowych ... nie wiem czy zniesie konkurencje :lol: :lol: :lol: :wink:

Prosze 1950

Dzisiaj jest moj dzien :D...

rrmi witam w klubie osob "w pewnym wieku" 8) Zycze wielu nocnych dyzurow, spokojnych pacjentow, niepokornego personelu, zawsze zaopatrzonej apeczki pierwszej pomocy i nigdy niewysychajacych kroplowek...

rrmi , dzieciaku , samych najlepszości Ci życzę :D :D :D

" Pewien wiek " to nie tragedia , da się żyć :D 8)

...wesołe jest życie staruszka ..... :wink:

Twoje zdrówko z przyjemnością wypiję wieczorkiem :D

to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... :lol: :lol: :lol:

Ty się nikczemnym wiekiem :wink: nie przejmuj tylko szykuj na wieczór bo masz ważną misję do spełnienia z tym wózkiem ( między toastami oczywiście ) .

a ja myślałem że ty też i masz 17naście :) taki śliczny wiek (był :lol: :lol: :lol: :wink: )

a jak jest z kierowaniem naszymi wózkami po pijaku ?? wolno czy mam łamać prawo ?? :lol: :lol:

to ja ze swoim siedemnaście to ledwo od ziemi odrastam ... :lol: :lol: :lol:

Ty się nikczemnym wiekiem :wink: nie przejmuj tylko szykuj na wieczór bo masz ważną misję do spełnienia z tym wózkiem ( między toastami oczywiście ) .

a ja myślałem że ty też i masz 17naście :) taki śliczny wiek (był :lol: :lol: :lol: :wink: )

a jak jest z kierowaniem naszymi wózkami po pijaku ?? wolno czy mam łamać prawo ?? :lol: :lol:

ciiiiii, ja jeszcze 16 nie mam , ale to tajemnica 8) :wink:

W razie czego będziemy tym wózkiem na zmianę " wymiatać " :wink:

W psychologu wszysko można :D

Wszak kolor papierów zobowiązuje :D 8)