Aggi 08.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 kto mi zmieni pampersa i rozpędzi spacerówkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 makśtolka a zaplosis mnie kietys na osiemstke ?? ja ciebie zaplosie ... No jaśne , jeście się pytaś Ale będzie implezia A teraz wsiadam w mojego mustanga i będę śmigać prawym pasem ,lewym pasem , po poboczu I światłami mrygnę , a jak i nie schodz ponieżej 120 bo inczej cie obklaksonie i obmrugam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 kto mi zmieni pampersa i rozpędzi spacerówkę ??? pampersa masz dopiero od poniedziałku więc NIE PRZESADZAJ PROSZĘ a spacerówkę podprowadziłem na brzeg schodów wiadaj i wio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 pampersa masz dopiero od poniedziałku więc NIE PRZESADZAJ PROSZĘ zagrzał mi się trochę o atmosferę się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 i wyszlo ze jestesmy wszyscy na oddziale pediatrycznym ale chcialam uczulic Towarzystwo ze wiek dzieciecy ma jeden powazny minus alkohol i inne uzywki tudzież uciechy cielesne sa dopiero od 18 dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 alkohol i inne uzywki tudzież uciechy cielesne sa dopiero od 18 dozwolone pogięło Cię, tak? Jak taka praworządna jesteś to musisz w wątku zoo-motoryzacyjnym wesprzeć grupę ortodoksyjną A my sie w tym czasie skujemy przez smoczki i zrobimy wyscigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 w nawiązaniu do pewnego wątku który mi od wczoraj ciśnienie podnosi pragnę oświadczyć że będę swoim wózkiem jeździł po korytarzach szpitalnych dwa razy szybciej niż prędkość dozwolona i macie wszyscy uskakiwać jak się zbliżam bo będę gwizdał wrzeszczał i dzwonił dzwoneczkiem A ja na dodatek będę migała latarką ślepam i głucham jestem nie ustapię dopukim żywam wczesniej sie na bary rozlozycie. Cisnieniowe oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 co znaczy pewien wiek ?? ja tez mam pewen wiek i zyje ... "pewien wiek" to super wiek, w tym wieku to dopiero sie wie, ze sie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 co znaczy pewien wiek ?? ja tez mam pewen wiek i zyje ... "pewien wiek" to super wiek, w tym wieku to dopiero sie wie, ze sie zyje widze ze sporo wiesz o pewnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jasne, Pawsonie, ze wiem, bo to nasz wspolny wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 alkohol i inne uzywki tudzież uciechy cielesne sa dopiero od 18 dozwolone kto ostatnio leczył zielonooką ?? przyznać sie ty cholero jedna ... chyba żeś ją wyleczyła .... i na co to było robić taka fajna kiedyś była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 alkohol i inne uzywki tudzież uciechy cielesne sa dopiero od 18 dozwolone pogięło Cię, tak? Jak taka praworządna jesteś to musisz w wątku zoo-motoryzacyjnym wesprzeć grupę ortodoksyjną A my sie w tym czasie skujemy przez smoczki i zrobimy wyscigi czyli tych co twardo lewym pasem mkną 30 km/h ? nie chce to juz wole sie umowic ze przymkne oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 alkohol i inne uzywki tudzież uciechy cielesne sa dopiero od 18 dozwolone kto ostatnio leczył zielonooką ?? przyznać sie ty cholero jedna ... chyba żeś ją wyleczyła .... i na co to było robić taka fajna kiedyś była .... spokoooojnie..... podraznic ino chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochny szukam, gdziez ona sie znowu podziala Ostatnio na schodach miedzy kolumnami ja widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czemu Pawson usunał swoj post?! Ja jak najbardziej bede sie bronic rekami i nogamio przed wyleczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czemu Pawson usunał swoj post?! Ja jak najbardziej bede sie bronic rekami i nogamio przed wyleczeniem powtarzam mój post: uffffff całe szczęście że cię nie wyleczyli tak przypuszczałem że Ciebie się tak łatwo nie wyleczy (usunąłem bo cuś mi wyglądało jakby był bez mojego tekstu ... - może cenzura ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dziekuje za zyczenia , ale szczerze mowiac liczylam , ze beda jakies przezenty . Chcialam dostac nadziewanego swistaka albo caly worek zdechlych much To kto jest wyleczony a kto nie , bo juz nie wiadomo kogo trzeba pilnowac Pacjentka nam sie nowa kroi. Calkiem swiezuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pacjentka nam sie nowa kroi. Calkiem swiezuska ładna ?? wolna ?? czy nie bieżemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 z żesz bzdurę napisałem ... zanczy sie szybka ... szybka a nie wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi masz kieszonkowego , sama sobie wypchaj http://www.humorpage.pl/obrazki/zwierzeta/swistak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts