rrmi 08.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna Moge go miec zupelnie na calkiem? ale slodki , nie bede mogla go wypchac wolna , wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 I gdzie ta nowa ? No nie do latryny , zlitujcie się , bez terapii szokowej . Najpierw obserwacja A jeździć ona umie , ale tak po naszemu Jak nie to krótki kurs jazdy poboczem i używania sygnałów dźwiekowych i świetlnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ty Maxti to dobre diagnozy stawiasz To co moze po setuchnie strzelem? Tak na rozgrzeweczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Twoje zdrówko Uuuuuaaaaa , ale ....dobre i mocne , co Ty kochana polałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna Moge go miec zupelnie na calkiem? ale slodki , nie bede mogla go wypchac wolna , wolna musisz po nim sprzatac kupy. no i jak go bedziesz dobrze poic to juz nie urosnie po setuchnie szybko - bo zaraz musze jechac lewym pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 co Ty kochana polałaś ? ja nie polalam , ja popuscilam Polewal Pawson , ma klucze od tej szafki Zochna to na noc Cie podlacze , razem z tym swistakiem , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czemu Pawson usunał swoj post?! Ja jak najbardziej bede sie bronic rekami i nogamio przed wyleczeniem powtarzam mój post: uffffff całe szczęście że cię nie wyleczyli tak przypuszczałem że Ciebie się tak łatwo nie wyleczy (usunąłem bo cuś mi wyglądało jakby był bez mojego tekstu ... - może cenzura ) no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna , Ty lepiej nie jedź , wiesz co się na drogach teraz wyrabia , same praworządne ortodoksy jeżdżą Pawson wybył z kluczami i co my teraz poczniemy . Mamy coś na czarna godzinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pewnie , ze mamy , przezorny zawsze ubezpieczony Ty uwazaj Sis , bo skrzynka Ci sie zapcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna , Ty lepiej nie jedź , wiesz co się na drogach teraz wyrabia , same praworządne ortodoksy jeżdżą Pawson wybył z kluczami i co my teraz poczniemy . Mamy coś na czarna godzinę ? Maxtorko, wlasnie cos mi sie obilo..( odbilo nie ) podobno teraz trzeba bez stopu, lewym pasem, max 50 na h to ja sie musze naprac zeby tak jechac rrmi podlacz mnie ze swistakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jestem i polewam od razu po pół kubka i ... chluuuppp rrmi wg mnie to ona nie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna, weekend is coming i ..tak imprezowo, to moze do Gosi bysmy zawitaly...juz mi wszystko jedno lewym, czy prawym pasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna, weekend is coming i ..tak imprezowo, to moze do Gosi bysmy zawitaly...juz mi wszystko jedno lewym, czy prawym pasem... najlepiej to leciec srodkiem ... bierzesz ten biały pasek miedzy kola i lecisz ... nie cie nie wyprzedzi nie wyminie nie ominie i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... a co poeta mial na mysli? Pawsonik nie namawiaj dziewczyn na taka jazde , bo jak bedzie kto znajomy jechal to kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kiedy to biale miedzy kolami w spiralke sie zwinelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... a co poeta mial na mysli? Pawsonik nie namawiaj dziewczyn na taka jazde , bo jak bedzie kto znajomy jechal to kaplica ja mysle ze długi właczył długie swiatła oslepiajace wszystkich , bije piescia w klakson i leci z predkoscia swiatła prawym pasem rozjezdzajac po drodze lokalnych grzybiarzy & children in the corn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... a co poeta mial na mysli? Pawsonik nie namawiaj dziewczyn na taka jazde , bo jak bedzie kto znajomy jechal to kaplica od razu kaplica ... może rów, może drzewo może rowerzysta ... ty wiesz jak cieżko wyskakując z trasy akurat w kaplice walnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kiedy to biale miedzy kolami w spiralke sie zwinelo... nie jezdzij za dlugo po spiralce bo to sie zle skonczy ... (zwłaszcza dla tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna, weekend is coming i ..tak imprezowo, to moze do Gosi bysmy zawitaly...juz mi wszystko jedno lewym, czy prawym pasem... najlepiej to leciec srodkiem ... bierzesz ten biały pasek miedzy kola i lecisz ... nie cie nie wyprzedzi nie wyminie nie ominie i w ogóle Tak , tak , temu panu polać proszę , dobrze gada Narodził sie nowy styl jazdy , tak w ogóle . I niech sie inni martwią Sis , Ty myślisz że będą pisać ? Zochna ale pamiętaj dziewczyno , że z lewego pasa to tylko w prawo skręcić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts