Pawson 08.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna ale pamiętaj dziewczyno , że z lewego pasa to tylko w prawo skręcić można i dodatkowo wtedy ma sie pierwszenstwo przed tymi co jada prawym pasem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Sis'y rebusem nadaja to ja tez - anSi - mam free saturday bardziej before noon jezdem w k..wie over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... a co poeta mial na mysli? Pawsonik nie namawiaj dziewczyn na taka jazde , bo jak bedzie kto znajomy jechal to kaplica ja mysle ze długi właczył długie swiatła oslepiajace wszystkich , bije piescia w klakson i leci z predkoscia swiatła prawym pasem rozjezdzajac po drodze lokalnych grzybiarzy & children in the corn zielona ... jestes bez serca ...a dam ci za to plusa ty tez pewnie 50ka po wwie jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna ale pamiętaj dziewczyno , że z lewego pasa to tylko w prawo skręcić można noooo.... ja wlasnie umiem w prawo tylko jak mnie jakis ortodoks bedzie prawym jechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zielona ... jestes bez serca ...a dam ci za to plusa ty tez pewnie 50ka po wwie jak wszyscy niop ale nie dlatego ze ja taka prawozadna powod jest prosty: d***a wołowa ze mnie a nie kierowca boje sie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Sis'y rebusem nadaja to ja tez - anSi - mam free saturday bardziej before noon jezdem w k..wie over Kobito before noon ja egzaminuje...ale troszke after noon mozemy sie umowic, ale..czy Gosia o tym wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Sis'y rebusem nadaja powinno byc Siksy Znaczy malolaty Pobawmy sie moze w kukurydzi po dwoch roznych stronach drogi w chowanego , chodzcie co? Swistak sie wykupkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rmmi ale mnie łeb nap.....la po wczorajszej imprezie u Ciebie, co Ty polewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 co Ty polewałaś Przeciez wiadomo , ze dla Ciebie to samo najlepsze Pamietasz jak lezales pod stolem i matke wzywales? Tak wnieboglosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zieloonoka - jak będziesz potrzebowała dawki adrenalizny to się umówimy i przewiozę Cię po W-wie swoją brtką. Wyciąga nawet miejscami 51 km/h - mówę ci - śmierć w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kobito before noon ja egzaminuje... na prawko pewno ale troszke after noon mozemy sie umowic, ale..czy Gosia o tym wie... no, moze byc after troszke Gosia moze nie wiedziec ale moze Ona woli nie wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Swistak sie wykupkal o fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 brum brum brum brum brum brum....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ... no, moze byc after troszke Gosia moze nie wiedziec ale moze Ona woli nie wiedziec Ciekawe, kto uprzejmnie doniesie Gosi o tem naszem waznem postanowieniu Ja nie wiem, czy zdolam, spiralki w osemki sie zwinely, dlaczego ten pojzad tak osemkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zieloonoka - jak będziesz potrzebowała dawki adrenalizny to się umówimy i przewiozę Cię po W-wie swoją brtką. Wyciąga nawet miejscami 51 km/h - mówę ci - śmierć w oczach dobrze ...musze byc dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 brum brum brum brum brum brum....................... czy Ty chcesz cos powiedziec i masz z tym powiedzeniem problem????? Niech ktos sie Nim zajmie Moze nalewki potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 poczytalem se taki jeden wewątek i teraz sprawdzam jak się jeżdzi normalnie a jak zgodnie z przepisamia jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 moze mu w jelitach burczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 i dwie pi... ktore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 poczytalem se taki jeden wewątek chcesz nerwosolu?czy siekiere? objawy tych p.. to typowe niedopchniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts