_bogus_ 08.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zochna napisał: długi napisał: i dwie pi... ktore Qrcze, długi - cię nie poznaje, Ty tu wzorami na obwód okręgu zaczynasz strzelać. I nie jak nieucy mówią "dwa pi" Ty od razu "Dwie pi" bo jako żywo pi rodzaju żeńskiego jest (jak to ludolfina). Dwie pi... powtórzę czyli 2*3.141529... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nalejcie kapeńkę , bo od czytania o zwierzętach na drogach coś mnie bierze Nie ma to jak nasz miły śpitalik gdzie personel i pacjenci to jedność , leczą się razem , starymi dobrymi metodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 długi - dopiero teraz odryłem kolejną warstwę Twojej głębokiej wypowiedzi. Toż "Dwie pi..." związek oczywisty mają z okręgiem. A okrąg jako żywo krzywy jest - toż to same zakręty są. A jak słowo zakręt brzmi po łacinie? Pełen mój szacunek za tak subtelne wplecienie pięknego słowa na k.. w prostą z pozoru wypowiedź. Zaczynam podejrzewać że dalsza analiza wypowiedzi długiego może spowodować wpisanie jej do listy lektur szkolnych. Kto zna dobrze ukochanego naszego ministra oświaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jaki Ty Bogus jestes smartny Jako , ze ja bez pol litra nie zrozumiem tego co dlugi mial na mysli to polewamy Maxti dawaj kubelek Polejem za dwa muly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 _bogus_ napisał: długi - dopiero teraz odryłem kolejną warstwę Twojej głębokiej wypowiedzi. Toż "Dwie pi..." związek oczywisty mają z okręgiem. A okrąg jako żywo krzywy jest - toż to same zakręty są. A jak słowo zakręt brzmi po łacinie? Pełen mój szacunek za tak subtelne wplecienie pięknego słowa na k.. w prostą z pozoru wypowiedź. Zaczynam podejrzewać że dalsza analiza wypowiedzi długiego może spowodować wpisanie jej do listy lektur szkolnych. bogus toz Ty miszcz analizy jestes. _bogus_ napisał: Kto zna dobrze ukochanego naszego ministra oświaty? a kiedy przebywal na oddziale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Czy nie kaftanik tam w kąciku sobie leży? Naprawdę uważacie że będzie mi w nim do twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi , Twoje zdrowie i za te muły też wypiję , a co bogus , aTy to za przeproszeniem minister , że się tak do tego kaftanika przymierzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 długi napisał: poczytalem se taki jeden wewątek i teraz sprawdzam jak się jeżdzi normalnie a jak zgodnie z przepisami a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze ufffffff sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie ... Długi .. a jak dwie pi.... jadą 70 koło siebie to co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 kurde gdzieście sie w nocy pochowali .. chciałem kogoś rozjechać i się nie dało ?? zielona sie nie martw umiejętnościami .. naciśnij gaz do dechy i daj się prowadzić drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ..... ...... ...... ostrzegam Was stopem; may day alfabetem morsea - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Moja odpowiedź - awaryjne raz i długimi dwa razy po oczach To takie drogowe - Dzień dobry Jak kultura to kultura - pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pawson napisał: długi napisał: poczytalem se taki jeden wewątek i teraz sprawdzam jak się jeżdzi normalnie a jak zgodnie z przepisami a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze ufffffff sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie ... Długi .. a jak dwie pi.... jadą 70 koło siebie to co ?? to tyż się wkurzm bo w sumie mogły by jachać jedna za drugą i ja wtedy cichutko obok bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i już jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no i jeszcze dowcip drogowy czyli gwałtowne zajechanie drogi komuś kto cię usiłuje wyprzedzić ... zawsze można powiedzieć że się człowiek na dziure zagapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pawson napisał: no i jeszcze dowcip drogowy czyli gwałtowne zajechanie drogi komuś kto cię usiłuje wyprzedzić ... zawsze można powiedzieć że się człowiek na dziure zagapił od razu zagapił ... co Ty?! Jak się widzi dziurę to sie już nigdzie indziej nie patrzy żeby dziury nie stracić z oczu, jeszcze by zwiała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aggi napisał: Pawson napisał: no i jeszcze dowcip drogowy czyli gwałtowne zajechanie drogi komuś kto cię usiłuje wyprzedzić ... zawsze można powiedzieć że się człowiek na dziure zagapił od razu zagapił ... co Ty?! Jak się widzi dziurę to sie już nigdzie indziej nie patrzy żeby dziury nie stracić z oczu, jeszcze by zwiała.... noooooooooooooooooooo - faceci tak mają..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 długi napisał: noooooooooooooooooooo - faceci tak mają..................... tiaaa, o tym nie pomyślałam... mnie się jednak wydaje, że lepiej jak dziura sama się podstawia i nie ma tendencji do ucieczek, bo wtedy bezpiecznie można wzrok odwrócić ... na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 długi napisał: .....a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze długi troszke empatii - moze Panie jada obok siebie samochodami bo rozmawiaja? toz to starta czasu jechac pol godziny do pracy w milczeniu skoro mozna ten czas wykorzystac na ploteczki Bys sie wcisnal miedzy nie i tez poplotkował co ci sie tak do tej pracy spieszy?!?!?!?! Pawson- nie kuś do złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aggi napisał: długi napisał: noooooooooooooooooooo - faceci tak mają..................... tiaaa, o tym nie pomyślałam... mnie się jednak wydaje, że lepiej jak dziura sama się podstawia i nie ma tendencji do ucieczek, bo wtedy bezpiecznie można wzrok odwrócić ... na inne wstyd się przyznać ale przez sekundę mi przeszło przez myśl czy dobrze zintepretujecie moja wypowiedź nt dziury przepraszam że w Was nie wierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zielonooka napisał: ] troszke empatii precz z empatią - teraz obowiązuje wyłącznie logika według umysłów ścisłych i jedynego słusznego wzorca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zielonooka napisał: długi napisał: .....a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze długi troszke empatii - moze Panie jada obok siebie samochodami bo rozmawiaja? toz to starta czasu jechac pol godziny do pracy w milczeniu skoro mozna ten czas wykorzystac na ploteczki Bys sie wcisnal miedzy nie i tez poplotkował co ci sie tak do tej pracy spieszy?!?!?!?! Pawson- nie kuś do złego Jasię między nie wcisnę ale to dopiero jak 1. dostane zaświadczenie ze szpitala(dla celów procesowych) 2.Kupię sobie czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts