Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Zochna napisał:
  długi napisał:
i dwie pi...

ktore :p

Qrcze, długi - cię nie poznaje, Ty tu wzorami na obwód okręgu zaczynasz strzelać. I nie jak nieucy mówią "dwa pi" Ty od razu "Dwie pi" bo jako żywo pi rodzaju żeńskiego jest (jak to ludolfina). Dwie pi... powtórzę czyli 2*3.141529...

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

długi - dopiero teraz odryłem kolejną warstwę Twojej głębokiej wypowiedzi. Toż "Dwie pi..." związek oczywisty mają z okręgiem. A okrąg jako żywo krzywy jest - toż to same zakręty są. A jak słowo zakręt brzmi po łacinie? Pełen mój szacunek za tak subtelne wplecienie pięknego słowa na k.. w prostą z pozoru wypowiedź.

Zaczynam podejrzewać że dalsza analiza wypowiedzi długiego może spowodować wpisanie jej do listy lektur szkolnych. Kto zna dobrze ukochanego naszego ministra oświaty?

_bogus_ napisał:
długi - dopiero teraz odryłem kolejną warstwę Twojej głębokiej wypowiedzi. Toż "Dwie pi..." związek oczywisty mają z okręgiem. A okrąg jako żywo krzywy jest - toż to same zakręty są. A jak słowo zakręt brzmi po łacinie? Pełen mój szacunek za tak subtelne wplecienie pięknego słowa na k.. w prostą z pozoru wypowiedź.

Zaczynam podejrzewać że dalsza analiza wypowiedzi długiego może spowodować wpisanie jej do listy lektur szkolnych.

bogus

toz Ty miszcz analizy jestes. :D

_bogus_ napisał:
Kto zna dobrze ukochanego naszego ministra oświaty?

a kiedy przebywal na oddziale ?

długi napisał:
poczytalem se taki jeden wewątek i teraz sprawdzam jak się jeżdzi normalnie a jak zgodnie z przepisami

a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze

ufffffff sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie ... :D

Długi .. a jak dwie pi.... jadą 70 koło siebie to co ?? :lol: :lol:

Pawson napisał:
  długi napisał:
poczytalem se taki jeden wewątek i teraz sprawdzam jak się jeżdzi normalnie a jak zgodnie z przepisami

a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze

ufffffff sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie ... :D

Długi .. a jak dwie pi.... jadą 70 koło siebie to co ?? :lol: :lol:

to tyż się wkurzm bo w sumie mogły by jachać jedna za drugą i ja wtedy cichutko obok bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i już jestem w pracy

Pawson napisał:
no i jeszcze dowcip drogowy czyli gwałtowne zajechanie drogi komuś kto cię usiłuje wyprzedzić ... zawsze można powiedzieć że się człowiek na dziure zagapił :oops: :oops: :wink:

od razu zagapił ... co Ty?! Jak się widzi dziurę to sie już nigdzie indziej nie patrzy żeby dziury nie stracić z oczu, jeszcze by zwiała.... :roll:

Aggi napisał:
  Pawson napisał:
no i jeszcze dowcip drogowy czyli gwałtowne zajechanie drogi komuś kto cię usiłuje wyprzedzić ... zawsze można powiedzieć że się człowiek na dziure zagapił :oops: :oops: :wink:

od razu zagapił ... co Ty?! Jak się widzi dziurę to sie już nigdzie indziej nie patrzy żeby dziury nie stracić z oczu, jeszcze by zwiała.... :roll:

noooooooooooooooooooo - faceci tak mają.....................

długi napisał:
.....a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze

długi troszke empatii :evil: - moze Panie jada obok siebie samochodami bo rozmawiaja? :lol:

toz to starta czasu jechac pol godziny do pracy w milczeniu skoro mozna ten czas wykorzystac na ploteczki :wink: :D

Bys sie wcisnal miedzy nie i tez poplotkował co ci sie tak do tej pracy spieszy?!?!?!?! :o

:lol:

Pawson- nie kuś do złego

:evil: :lol: :lol: :lol:

Aggi napisał:
  długi napisał:
noooooooooooooooooooo - faceci tak mają.....................

:lol: tiaaa, o tym nie pomyślałam... :lol:

mnie się jednak wydaje, że lepiej jak dziura sama się podstawia i nie ma tendencji do ucieczek, bo wtedy bezpiecznie można wzrok odwrócić 8)

... na inne :lol: :lol: :lol:

wstyd się przyznać ale przez sekundę mi przeszło przez myśl czy dobrze zintepretujecie moja wypowiedź nt dziury :oops: :oops:

przepraszam że w Was nie wierzyłem :-? :lol: :lol:

zielonooka napisał:
  długi napisał:
.....a jak se przypomnę jak rano jadę do pracy i dwie pi... jadą 50 obok siebie to zaraz lekarza wolam bo mnie ciśnienie strasznie skacze

długi troszke empatii :evil: - moze Panie jada obok siebie samochodami bo rozmawiaja? :lol:

toz to starta czasu jechac pol godziny do pracy w milczeniu skoro mozna ten czas wykorzystac na ploteczki :wink: :D

Bys sie wcisnal miedzy nie i tez poplotkował co ci sie tak do tej pracy spieszy?!?!?!?! :o

:lol:

Pawson- nie kuś do złego

:evil: :lol: :lol: :lol:

Jasię między nie wcisnę ale to dopiero jak

1. dostane zaświadczenie ze szpitala(dla celów procesowych)

2.Kupię sobie czołg