Pawson 09.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ] troszke empatii precz z empatią - teraz obowiązuje wyłącznie logika według umysłów ścisłych i jedynego słusznego wzorca!!!! alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ] troszke empatii precz z empatią - teraz obowiązuje wyłącznie logika według umysłów ścisłych i jedynego słusznego wzorca!!!! alleluja I nagrobki z napisem "Mial pierwszenstwo..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ] troszke empatii precz z empatią - teraz obowiązuje wyłącznie logika według umysłów ścisłych i jedynego słusznego wzorca!!!! alleluja I nagrobki z napisem "Mial pierwszenstwo..." reasumując dochodzimy do konkluzji..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jakiej KONTUZJI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 reasumując dochodzimy do konkluzji..................... dochodzić możemy, ale żeby od razu do takiego trudnego słowa... Właśnie! Kontuzja to jest zapewne przyczyna, dla której doszłaś na oddział ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.06.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Chciałam się przypomnieć, że żyję I pytanie- jak przeboleć 50 zł mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Chciałam się przypomnieć, że żyję I pytanie- jak przeboleć 50 zł mandat Za co?? I dołączam się do pytania, bo co prawda jeszcze nie doświadczyłam mandatu ale jutro kończe nauke jazdy po 10 latach od otrzymania prawka /jakos trzeba bedzie się przemieszczac z nowego domku/ i tak sobie myslę, ze takie rady moga mi się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.06.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Na mało ruchliwej ulicy, przed szkołą mojego syna, zatrzymałam się przed pasami, żeby wysiadł i mandat Mieli rację, a ja się spieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Chciałam się przypomnieć, że żyję I pytanie- jak przeboleć 50 zł mandat Miło Cię widzieć. Poczytaj sobie logiczne wywody w wątku obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Sorry dziewczyny - tu jest psychiatryk. Jak ma być o polskich drogach to nie tu proooooszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 masz rację Aggi, przenoszą tutaj problemy, dnia codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wyganiasz mnie Nie dam się. Problem z mandatem to pierwszy krok do depresji, drugi- do psychiatry, trzeci - do psychiatryka! Czyli zadomowiłam się u Was Wszystkie problemy lepiej rozwiązać od razy w latrynie, czy przed , z kubeczkiem salicylowego Spróbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wyganiasz mnie Nie dam się. Problem z mandatem to pierwszy krok do depresji, drugi- do psychiatry, trzeci - do psychiatryka! Czyli zadomowiłam się u Was Wszystkie problemy lepiej rozwiązać od razy w latrynie, czy przed , z kubeczkiem salicylowego Spróbowałam Nie wyganiam tylko zapobiegam rozmowom nazbyt serio albo z domieszką potencjalnie skapującego jadu zapożyczonego skądinąd , a ponieważ Twój sposób myslenia po salicylowym zdecydowanie uległ poprawie, to wsiądź sobie teraz na wózek i poscigajmy sie ze schodów do kotłowni Wolisz trabic, czy migac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Natrętne obawy przed panem w mundurze i widmo ogołoconego portfela podpadają wszak pod psychiatryk!!!!! Nie wiem czy kubeczek salicylowego przed wyścigiem czy raczej rycynowego byłby wskazany wchodze w to ale ja nowa jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 u nas sie robi wbrew, a nie na rękę, więc w zalezności co sobie chcesz zrobic wbrew - walisz albo salicylowy, albo rycynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 aaaaaa to salicylowy moze jednak byle nie w wersji kosmetycznej to jednak byłoby nadmiernie wbrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 aaaaaa to salicylowy moze jednak ale powiesz mi później jak się po tym beka? i czy dałoby się podpalić? To takie zagadnienia do kroniki oddziałowej... ja ją w tajemnicy prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.06.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak w tajemnicy- to ja się wtrącę Najlepiej - po nalewce ale od czasu, jak żeśmy z Pawsonkiem ją ciągnęli to oparów za mało na bbuuummm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 sporządzę szczegółowy raportw stanie i juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 sporządzę szczegółowy raport w stanie i juz po porządna z Ciebie pacjentka , siostra położona rrmi będzie zadowolona, ale nie dziś, bo dziś to ona gdzieś na zagonie narąbana leży z okazji ukończenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts