Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

] troszke empatii

precz z empatią - teraz obowiązuje wyłącznie logika według umysłów ścisłych i jedynego słusznego wzorca!!!! :wink:

alleluja 8) 8)

I nagrobki z napisem "Mial pierwszenstwo..."

reasumując dochodzimy do konkluzji..................... :lol:

Witam :D Chciałam się przypomnieć, że żyję :roll: I pytanie- jak przeboleć 50 zł mandat :-?

Za co??

I dołączam się do pytania, bo co prawda jeszcze nie doświadczyłam mandatu ale jutro kończe nauke jazdy po 10 latach od otrzymania prawka :D /jakos trzeba bedzie się przemieszczac z nowego domku/ i tak sobie myslę, ze takie rady moga mi się przydać :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Wyganiasz mnie :o Nie dam się.

Problem z mandatem to pierwszy krok do depresji, drugi- do psychiatry, trzeci - do psychiatryka! Czyli zadomowiłam się u Was :lol:

Wszystkie problemy lepiej rozwiązać od razy w latrynie, czy przed , z kubeczkiem salicylowego :wink: Spróbowałam 8)

Nie wyganiam :cry: tylko zapobiegam rozmowom nazbyt serio albo z domieszką potencjalnie skapującego jadu zapożyczonego skądinąd :roll: , a ponieważ Twój sposób myslenia po salicylowym zdecydowanie uległ poprawie, to wsiądź sobie teraz na wózek i poscigajmy sie ze schodów do kotłowni :wink: :wink:

Wolisz trabic, czy migac ?