19501719500414 09.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wyganiasz mnie Nie dam się. Problem z mandatem to pierwszy krok do depresji, drugi- do psychiatry, trzeci - do psychiatryka! Czyli zadomowiłam się u Was Wszystkie problemy lepiej rozwiązać od razy w latrynie, czy przed , z kubeczkiem salicylowego Spróbowałam Nie wyganiam tylko zapobiegam rozmowom nazbyt serio albo z domieszką potencjalnie skapującego jadu zapożyczonego skądinąd , a ponieważ Twój sposób myslenia po salicylowym zdecydowanie uległ poprawie, to wsiądź sobie teraz na wózek i poscigajmy sie ze schodów do kotłowni Wolisz trabic, czy migac ? Aggi [/b,]proszę, nie do kotłowni, rozwalicie kondensata i znowu będziemy marzli, a wszystko się skrupi na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nie skrupi tylko skropli chodź - utulę Cie bo kondensat się właśnie rozpękł zupełnie nie wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 09.06.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 W kominku trzeba napalić a kto narąbie drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 W kominku trzeba napalić a kto narąbie drzewo? tooo nie jest kominek... to nasz piecyk przyprosektoryjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.06.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Hej,Nerwy mam skołatane szukam wsparcia i tylko w Was jedyna nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Hurra, zrobimy ognisko, herbatę z prondem i góralskie przyspiewki z przytupem mozem nawet zaśpiewać w ramach muzykoterapii ło mój rozmaryyyynie olbo wygaaaniała Kasia wołki ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Hej, Nerwy mam skołatane szukam wsparcia i tylko w Was jedyna nadzieja Edzia !!!!!! Kochana Ty moja i nietylkomoja nareperować Cie radykalnie czy w trybie sanatoryjnym z akcentem na "-ryjny" ?? bo jak radykalnie, to mycie prosektorium na cito a jak sanatoryjnie to najsampierw trzeba tej Kaśce inwentarz na drodze rozjechać, później sie o grillu pomyśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Oi le tam nie chodziło o te zbożowe....To jak? Szykowac marynate okolicznościową na okolicznośc inwentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Oi le tam nie chodziło o te zbożowe.... To jak? Szykowac marynate okolicznościową na okolicznośc inwentarza? może i tak być - z kukurydzy miały wychodzic z nienacka Szykuj, szykuj..... masz do marynaty komponenta? Czy chcesz słoik pożyczyć ? Wiem gdzie zachodzi fermentacja, możesz zaczerpnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a słoik i owszem, moze się przydać, zalezy na jaką miarę robiony i w jakim stopniu wolny jest ....od zawartosci.... Fermentacji musowo mi trza zaczerpnąc, ale jakby troche pózniej, bo mi się składniki pogubią albo i rozlezą nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 .. w jakim stopniu wolny jest ....od zawartosci.... Fermentacji musowo mi trza zaczerpnąc, ale jakby troche pózniej, bo mi się składniki pogubią albo i rozlezą nawet no ja wylazłam, a długi ostatnio nogi moczył przed swiętami , to się akuratnie skisło, bardzo przyjemnie Ty swoja baba jestes - wszystko kumasz jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... niech bedzie... odłowisz Dropsiakowi larwy robacznic na skwarki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... niech bedzie... odłowisz Dropsiakowi larwy robacznic na skwarki ??? jak na skwarki jak na skwarki miały być z grila Aggi przyjdę za chwilę, utulisz mnie bo te sieroty przegrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... niech bedzie... odłowisz Dropsiakowi larwy robacznic na skwarki ??? jak na skwarki jak na skwarki miały być z grila Aggi przyjdę za chwilę, utulisz mnie bo te sieroty przegrywają Za późno poszły na skwarki i teraz dochodzą w tej wodzie po nogach długiego, na kukrydzę będzie w sam raz. oj, sieroty, sieroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To fascynujące że tylu ludzi nie ma większych problemów niż to że jakiś okrągły przedmiot wpadł nie do tej siatki co trzeba... Jednak szczęśliwi muszą być (albo kwalifikować się do psychiatryka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 siostra położona rrmi będzie zadowolona, ale nie dziś, bo dziś to ona gdzieś na zagonie narąbana leży z okazji ukończenia.... juz wstalam i umyta jestem nawet bogus przejmiemy ich wszystkich , bedzie komu klacje podawac Gorzej , ze Aggi poszla , a 1950 trzeba utulac To wez i Go utul , bo ja obiad wlasnie bede jadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak ci ja go utulę to umiłowany nasz minister oswiaty z jakżesz postępowym byłym prezydentem W-wy do spółki jeszcze psychiatryk zamkną jako zgorszenie czyniący. A zresztą sobie myśle że 1950 to by bardziej wolał coby co tymi larwami obłożyć niz żebym ja go utulał (co zresztą świadczy że cos za bardzo ozdrowiał był). A może zielona wpadnie i go utuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A może zielona wpadnie i go utuli ? e, ja sie nie nadaje do utulania.... jakos instynkta macierzynskie słabo rozwiniete mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak tak gadasz to niech bedzie. Byle sie wieszac po tym meczu nie zaczeli masowo bo nam kostnica nie wyrobi takiego natloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts