_bogus_ 09.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A może zielona wpadnie i go utuli ? e, ja sie nie nadaje do utulania.... jakos instynkta macierzynskie słabo rozwiniete mam Instynkta mogą być nierozwinięte byle inne atrybuty macieżyńskości były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jak tak gadasz to niech bedzie. Byle sie wieszac po tym meczu nie zaczeli masowo bo nam kostnica nie wyrobi takiego natloku To się skozysta z kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A tak naprawdę to ja tu najbardziej utulania potrzebuje Noga mnie swędzi - na coś jestem uczulony widocznie ale bladego pojęcia nie mam na co Jak mnie nikt nie utuli to na pocieszenie żabę będzę musiał se ugotować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A może zielona wpadnie i go utuli ? e, ja sie nie nadaje do utulania.... jakos instynkta macierzynskie słabo rozwiniete mam Instynkta mogą być nierozwinięte byle inne atrybuty macieżyńskości były ... a... to tak w normie ...chyba srednia krajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A może zielona wpadnie i go utuli ? e, ja sie nie nadaje do utulania.... jakos instynkta macierzynskie słabo rozwiniete mam Instynkta mogą być nierozwinięte byle inne atrybuty macieżyńskości były ... no tak, tego się mogłem spodziewać najpierw nęci avatarami, a później.............. po palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2006 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Uwaga Ostatni pociag do Lassy odjezdza o poranku .Trzeba sie pakowac szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Uwaga Ostatni pociag do Lassy odjezdza o poranku . Trzeba sie pakowac szybko. Nie Lassy tylko Lassie, a pociąg nie odjeżdża tylko przejeżdża (ją) ..... wstałam i pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nie , nie , z tym pociagiem to całkiem inaczej . Nie do tylko z , i nie z Lassy tylko z Gun Hill , bo to pociąg z bronią , tranzytem , dla partyzantów z wyciętego lasu , Stumilowego . Prosiaczek wrócił z wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... Ja mogę tego dokonać, mam wprawę w temacie bo własnie wróciłam z nauki jazdy Tylko męska decyzja: zwykłe czy zbozowe??? Bo muszem odpowiednie zderzaki do wózka przyinstalować, zeby fartuszka sobie nie pochlapac. Marynata dochodzi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 czesc NCP (Nowy Ciężki Przypadku)... dajcie jakąś lufę czegoś bo mnie po wczorajszym oglądaniu meczyka suszy ... oj suszy ... kto utula ?? mi też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Pliizzzzzzzzzzzz, mogę latrynę - tylko nie każcie mi niczym kierować celem rozjechania... Ja mogę tego dokonać, mam wprawę w temacie bo własnie wróciłam z nauki jazdy Tylko męska decyzja: zwykłe czy zbozowe??? Bo muszem odpowiednie zderzaki do wózka przyinstalować, zeby fartuszka sobie nie pochlapac. Marynata dochodzi........ Dropsiak ja po sasiednim wewontku znowu mam uraz - powodem tego była dobrowalona kuracja tutaj. Zwykłe Marynata pewnikiem już doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 marynata nie doszła a dojechała, Pawson ją na wózku wiózł, a tak w ogóle, nie wiadomo czy jej nie wypił po wczorajszym meczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Prosiaczek wrócił z wojska i co ? Obawiam sie znaczących zmian w jego osobowosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 (...) Dropsiak ja po sasiednim wewontku znowu mam uraz - powodem tego była dobrowalona kuracja tutaj. Zwykłe Marynata pewnikiem już doszła. No skoro tak, to ja myślę, że tryb sanatoryjny odpada, tu trzeba radykalnych srodków, tem bardziej, że marynate ktos nieswiadomy /lub po meczu bedący/ czesciowo wychlał a czesciowo rozchlapał. Skwarek nie będzie poszły sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 masz rację, widziałem je za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 masz rację, widziałem je za rogiem Mało mnie nie rozdeptały...tak pędziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Uwazajcie , naloty sie szykuja .Widzialam lecace wielkie stado kaczek .Porwaly tez Prosiaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 co za k-k-k-aczka porwała prosiaczka? czy parkę kaczekzcweluje prosiaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nie , nie , nie Jak mozesz podejrzewac Prosiaczka o takie rzeczy . Nienormalna jestes normalnie On jest zwykly pies na baby , a nie na jakies kaczki Wiesz co ? Dropsiak ma fajne ciuchy , trzeba Jej dac szpitalki , a tymi Jejnymi sie podzielimy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Wiesz co ? Dropsiak ma fajne ciuchy , trzeba Jej dac szpitalki , a tymi Jejnymi sie podzielimy, co? gdzie ma? ja chcę ! tylko, że się zaraz okaże, że Dropsiak nosi rozmiar 34 i Ty wszystki zgarniesz, mnie sznurowadła zostaną myślisz, że da dobrowolnie, czy trzeba ją będzie najsampierw rozjechać ? Ja na wesele idę dzisiaj, moje dzieci pracowe sobie TO robią właściwie to by mi sie przydała nowa włosienica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts