Aggi 18.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Czy inseminatorem byl moj Mundek?! Teraz sie obawiam, czy nie nabyl trwalego urazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Czy inseminatorem byl moj Mundek?! Teraz sie obawiam, czy nie nabyl trwalego urazu Trudno to będzie jednoznacznie stwierdzić, ciele do niczego nie jest podobne, no, ewentualnie jego lewa strona może nasunąć stwierdzenie, ze dawcą był wieloryb, patrz, ta wystająca płetwa... Prawdopodobnie nie da się uniknąć badania DNA włosa z lewej pachwiny, tuż nad płetwą metodą rozdzielania na czworo. Ale oddziałową gdzieś wcięło, nie ma komu pobrać materiału do badań, doktor też gdzieś się zaszył w kącie i studzi swe rozbulwersowane ciało... moze my damy rade? tylko ja nie mam kapcia, uprzedzam od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Info poszło na priv Musiałbym się zastanowić, gdzie widziałem te tabliczki z ogłoszeniami o działkach. Jak człowiek nie jest zainteresowany zakupem to rejestruje że widział ogłoszenia ale nie pamięta gdzie. Ale to nie problem objechać wspólnie okolicę jak już się ją zna. Panie juz czas tak dlugo lato trwa czy na objazd zabierzemy nasza krowe? pilnuj zarobionej masy szczegoly omowimy prywatnie wieczorem a reszta niech robi sekcje dzieki wielkie remx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A nasza siostra oddzialowa to u zdradzajacych za dietetyka robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dziękuję za informacje. W odpowiednim czasie i w odpowiednim momencie informacja ta zostanie wykorzystana z pozytkiem dla mnie. Twoje zasługi nie zostaną zapomniane. Czeka cię nagroda ..... na tamtym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 remx a ładnie to tak oddziałową dołować? przecież ona tak się stara, żeby awansować i wygryźć Cię z posady doktora a Ty rzucasz jej kłody pod nogi, tak się nie robi to Ty jesteś tutaj żeby Towarzystwo podtrzymywac na duchu, widzisz co się dzieje, nie było Cię parę dni i co, ciele z płetwami się urodziło, nie wspomnę już o innych anomaliach jak zakopane nerki w marynacie, albo inne podroby przecież to nekrofilią zaczyna trącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Oddziałowa jest zbyt ambitna i musze porzucić swój profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 a nie zastanawiałeś się, że ktoś może brać przykład z Ciebie? i Ty nie chcesz być profesionalistą to co ja tutaj robię jak można się oddać pod opiekę takiego "fachowca" już wolę Oddziałową, ona chociaż ma zwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Oddziałowa jest zbyt ambitna i musze porzucić swój profesjonalizm to nie jest Jej wina sam Ja szkoliles poza tym dostala nauczke czy chcesz Budde? czy wciaz o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 r nie daj się, to nic że veronkę czuć, przecież to kurom nie zaszkodzi a i krowy też mają płetwy jak rekiny idę na zastrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 1950 to nic nie Wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Czy inseminatorem byl moj Mundek?! Teraz sie obawiam, czy nie nabyl trwalego urazu stwierdzam zapatrzenie w nadmiarze na Pana Mundka kwalifikuje sie do leczenia w warunkach szpitalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 a kto to jest Mundek? i dlaczego wziął się za takie przyjemne rzeczy, jak inseminacja? jaki to był uraz? czy nie przypadkiem łocieć tenisisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 1950 juz wczesniej stwierdzilam , ze nic nie Wieszdowiedz sieza kare , usisz Weronke przelozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 czyja krowa powila to zbulwersowane ciele? porod musial byc ciezki, remx byl akuszerem? prosze o wyjasnienia bo sie pogubilam oto ciele , podobne , prawda? http://www.wallsofthewild.com/calf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Strasznie zbulwersowane ciele, na całym ciele, a szczególnie na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ale to nie jest to ciało!!! Mundek tego nie przeżyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Aggi, nie dostarczyłaś mi raportu za ostatni tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Aggi, nie dostarczyłaś mi raportu za ostatni tydzień. Oj, co zaraz tak! Niech sie nie denerwuje, niech czeka, raporcik będzie, będzie, koza papier zeżarła, Aggi pisze na toaletowym, bo taki tylko został, raporcik będzie dłuuuugi, szary i do d.. (khmm)...y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 raporcik będzie dłuuuugi, szary i do dupy I właśnie takie odpowiedzi skłaniają mnie do zadumy nad kondycją ludzkiego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts