Pawson 12.06.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ... co więcej nakrylismy go gazikiem na noc żeby się nie przeziębił..... a jakim gazikiem ?? chyba nie rozweselającym ?? bo jakieś dziwne chichotanie w nocy słyszałem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ... co więcej nakrylismy go gazikiem na noc żeby się nie przeziębił..... a jakim gazikiem ?? chyba nie rozweselającym ?? bo jakieś dziwne chichotanie w nocy słyszałem ?? może miał przedśmiertne konwulsje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.06.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Pawson a widziałeś kto leciał za Prosiaczkiem? to było takie małe powiedział bym kurduplowate, w marynarce z za długimi renkawami to dziwne ja tez widziałam takie małe ale renkawy okrycia miało za krótkie w stosunku do rączek rzecz jasna. I ja nie wiem, czy aby za Prosiaczkiem toto leciało czy tez /w nieznanym celu/ prosto w latryne waliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 to było takie małe powiedział bym kurduplowate, w marynarce z za długimi renkawami to dziwne ja tez widziałam takie małe ale renkawy okrycia miało za krótkie w stosunku do rączek rzecz jasna. I ja nie wiem, czy aby za Prosiaczkiem toto leciało czy tez /w nieznanym celu/ prosto w latryne waliło to był Lech Aleksander w przyodziewku Romana albo wręcz odwrotnie, ścigali Prosiaczka, który brał udział w Paradzie Równości z racji swoich preferencji płciowych.... Jeśli wszyscy trzej sa w naszej latrynie, to ja tam więcej nie ide, bo brzydliwa jestem i od razu mam cafkę z obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 To może należy wysłać tam jakąś jednostke specjalną?? Do spraw BARDZO POWAżNYCH PRZYPADKóW??? Mamy taką? latryna by się jeszcze kiedyś jednak przydała ps gdzie ja nieboga będę ten absynt zapodawać????/w silnym stresie rzecz jasna, terapeutycznie znaczy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 gdzie ja nieboga będę ten absynt zapodawać????/w silnym stresie rzecz jasna, terapeutycznie znaczy/ w sitowiu... albo w porzeczkach - od długiego możesz wydzierżawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 czerwone czy czarne??? te porzeczki długiego.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 czerwone czy czarne??? te porzeczki długiego.....? choroba, co bym nie odpowiedziała to źle będzie.... różowe może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 czerwone czy czarne??? te porzeczki długiego.....? niedojrzale nie klam Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.06.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 hmm to ja jednak za latryną wolę/ Ktos jest chętny? Czy wszyscy przez te dziury po sztachetach pouciekali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 isto nie zdy wdy ku dziopie ciurlając, dryndulki dalipan nie wytaplaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Zochna dozyjesz rana? Masz jakies zyczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.06.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ekhm...mam..grzemdziac po dzydzulach sterczycho a, no i sniadanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Psenojświentsy Jezusicku , Zochna , gdzie się tak Ciebie porobiło A jak śniadanie........ to smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.stepim.pl/img/wyposazenie/toaletki/Dagobert.jpg wyrychtowałam nowego klopa.... bo stary już będzie zajęty forever. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.stepim.pl/img/wyposazenie/toaletki/Dagobert.jpg wyrychtowałam nowego klopa.... bo stary już będzie zajęty forever. papiru nie ma ale moze buteleczka z wodą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.stepim.pl/img/wyposazenie/toaletki/Dagobert.jpg wyrychtowałam nowego klopa.... bo stary już będzie zajęty forever. Cudny ci on Kiedy inauguracja i kto dostąpi tego zaszczytu ? Może ociec założyciel własno - no właśnie własnoco , bo nie własnoręcznie chyba dokona aktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kiedy inauguracja i kto dostąpi tego zaszczytu ? Może ociec założyciel własno - no właśnie własnoco , bo nie własnoręcznie chyba dokona aktu ? własnocewkowo? wlasnojelitowo? własnozadkowo? kto go zaprosi? bo ja się trochę wstydam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 [ kto go zaprosi? bo ja się trochę wstydam... Przyznam się że ja się go troszku boję Może siostra oddziałowa będzie miała więcej śmiałości ? W razie gdyby co będziem rzucać monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 veni vidi vici dzisiaj ja stawiam albowiem dokonałem niemożliwego i to co niemożliwe dokonane zostało skrzynka Jasia Wędrowniczka czeka w wózkowni (i to nie jakies czerwone siusiki tylko ten droższy ...NIEBIESKI ) http://www.thedrinkshop.com/images/products/main/767/767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts