rrmi 15.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ty chyba zamiast na procesji , w pubie bylas Jak tak moglas!!!! Pawson nie moge Cie wziasc do spania , bo Ty masz swoja kobiete , a Prosiaczek nie ma . Ta swinia co z nia zyl Biedulek kilka dni temu w Polske poszla A moze i gdzie dalej Kto ja tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 to swinia jeszcze luzem po Polsce lata ? a ja myslałm, że po niej tylko kosteczki zostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ty chyba zamiast na procesji , w pubie bylas Jak tak moglas!!!! Ja na procesje nie chadzam, jeszcze by mnie rozdeptali, albo co... Poza tym nie lubie jak jest za dużo ludzi i się o siebie obcieraja nieswojo się czuję w pubie tez nie byłam, tylko pracowałam intelektualnie i nawet ze skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 to swinia jeszcze luzem po Polsce lata ? a ja myslałm, że po niej tylko kosteczki zostali rrmi prosiaczek jest odmiennej orientacji, a na dodatek podoba mu się Roman, więc nie kituj, że cos było.... gdyby prosiaczek poszedł z długim w porzeczki, to bym uwierzyła..... ale długi ostatnio nigdzie nie chodzi, nawet na wesele ze mną nie poszedł. określanie TEGO prosiaczka mianem "świnia luzem" jest jak brawurowa akcja bezpieki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 jakisik blady ten pociotek i z ryja mu niezbyt pachnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 akcja bezpieki ... ze niby kto jest bezopieki? dlugi? to ja sie zajme ta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 (...) Ta swinia co z nia zyl Biedulek kilka dni temu w Polske poszla A moze i gdzie dalej Kto ja tam wie No to uscilijmy z kim on w końcu siedział w latrynie? Z Romanem czy ze świnią co miała być na grillu a się okazało ze luzem lata?? tak czy inaczej pub niegłupia rzecz. chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Z Romanem czy ze świnią ale jestes powsciagliwa co Ci za roznica z kim siedzial Prosiaczek? Swoje odgarowal i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 jakisik blady ten pociotek i z ryja mu niezbyt pachnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 nie wiem dlaczego , ale slabo widzei mam jakies dziwne rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 jakisik blady ten pociotek i z ryja mu niezbyt pachnie ... a ten jak zwykle od razu sie poleciał całować i po co???!!! po co, pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 jakisik blady ten pociotek i z ryja mu niezbyt pachnie ... a ten jak zwykle od razu sie poleciał całować i po co???!!! po co, pytam? bakterie wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 bakterie wymienia florę czyli ???? Myślisz, że mu sie własne znudziły??? Ale żeby tak od razu ekstremalnie, od świni ???? Nie mógł nam powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 dlaczego nikt mi nie pomaga przeciez mowie , ze zle widze a tu tylko Selem sie zajmujecie i Jego bratem jaki jest kot kazdy widzi , a Jego brat taki sam musi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Sel ma siostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 dlaczego nikt mi nie pomaga przeciez mowie , ze zle widze ja Ci pomagam rrmi. tylko, ze Ty mnie nie widzisz bo zle widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 bo zle widzisz Zaraz , zaraz , ja widze Siostre Selka To Ty Zochna jestes Selowa ? ja myslalam , ze salowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 bakterie wymienia florę czyli ???? Myślisz, że mu sie własne znudziły??? Ale żeby tak od razu ekstremalnie, od świni ???? Nie mógł nam powiedzieć ? ojjj przeciez wiesz jaki S. niestały w uczuciach nawet do własnej flory i fauny bakteryjnej smutne rrmi ostatnio jak ci chialam pomoc jak sie wykopyrtnelas na schodach po tej imprezie to mnie zdzieliłas piescia przez łeb nawet promile nie tlumacza takiego zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Zaraz , zaraz , ja widze Siostre Selka To Ty Zochna jestes Selowa ? ja myslalam , ze salowa ja jestem zaginiona siostra Selimma. I z tego co pamietam to nigdy sie nie odnalazlam ale nie wiem czy to jest az takie smutne , zwalszcza dla Selimma a salowa jestem z zamilowania. cos Wam podac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts