rrmi 15.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 rrmi ostatnio jak ci chialam pomoc jak sie wykopyrtnelas na schodach po tej imprezie to mnie zdzieliłas piescia przez łeb nawet promile nie tlumacza takiego zachowania slowo honoru nic nie pamietam dawaj pod latryne , zapalimy po calym za zdrowie Y Kiedy nadjedzie Twojny? Moze razem bedziem lecieli? Zochna to takie ludzkie co napisalas i takie szczere Polej po maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Kiedy nadjedzie Twojny? Moze razem bedziem lecieli? a macie w przedziale dla palacych ? uwazaj, tez ide za latryne. mam bialomory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Zochna to takie ludzkie co napisalas i takie szczere Polej po maluchu musialam to z siebie wyrzucic . po maluchu mnie sie nie oplaca. nie bede wkolko dolewac . bierzemy po szklanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 e tam , zarzucmy te konwenanse , dawaj z gwinta Ulzylo Ci pewnie- to pij pierwsza z tej okazji. Ciekawe co Sel powie jak sie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 e tam , zarzucmy te konwenanse , dawaj z gwinta Ulzylo Ci pewnie- to pij pierwsza z tej okazji. Ciekawe co Sel powie jak sie dowie rowna babka z Ciebie rrmi biore cztery gule i podaje dalej.. Moze Sel sie nie dowie .. a Zielokooka niepijaca dzisiaj ? cos czuje , ze zaraz AnSi wpadnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 aaa , mocna , ale dobre , co nie? AnSi Ci cala prawde wygarnela i poszla sobie Moze Ty na wrozke pojdziesz , na etat z taka madroscia Moglabys innym mowic gdzie maja mieszkac , jesli akurat nie wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 wiesz ze to jest mysl bo ja juz nie wiem co z ta madroscia robic bede potrzebowala kota i kule. cos juz widze.. pociagne jeszcze to mi sie obraz rozjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 z uwagi na czas musze sie czasowo zahibernowac ale widze juz jakis zarys ,cóś jakby morze .. do jutra mi sie przejasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Pij Zochna , pij i patrz Jesli o kota sie rozchodzi to Sel jutro bedzie pewnie tylko co Ty Go bedziesz na ta kule sadzala? Tak okrakiem ? czy moze pod siersc glaskac ? nie wiem juz jak lepiej bedzie musze sie napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.06.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 przepraszam , czy tu ...piją ??...pij ciągle pij , tak bez końca ...... a kto z nami nie wypije, tego ... sie zabije ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 muszę się przyznać do czegoś mam nową grę i przez ostatnie wieczory nie biorę udziału w terapii grupowej tylko się indywidualnie kuruje w kąciku swojej wózkowni... jakbyśta cuś mieli z procentami to zapodajcie jeden kubek półlitrowy do mojego kącika to będę sobie dalej cichutko siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 ... poproszę jeszcze o trochę "wolnego" ... (przepustkę już mam z inszego szpitala ) ... piątek, i sobota to wyjazdowe balangi (40-to lecie i 50-cio lecie) w gronie "dołów społecznych" ... dobre cygara, coś "on the rocks" z niezłą zagrychą ... niedziela odpoczynek ... a później już tylko 2 tygodnie i mam nadzieję powrócić do 100% formy http://www.chefpaul.net/smiles/party11.gif pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Kiedy nadjedzie Twojny? Moze razem bedziem lecieli? z tego co wiem w polowie lipca (on z "Czikago" bedzie chyba frunał) i wcale ale to wcale nie z mojego powodu ale dlatego ze maja jakas okragla rocznice matury *** i swietuja i on chce zobaczyc kumpli po latach Zochna pijaca tylko mnie zmulilo i spac poszlam pewnie nic nie zostalo dziś (*** pewnie 100 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Kiedy nadjedzie Twojny? Moze razem bedziem lecieli? z tego co wiem w polowie lipca (on z "Czikago" bedzie chyba frunał) i wcale ale to wcale nie z mojego powodu ale dlatego ze maja jakas okragla rocznice matury *** i swietuja i on chce zobaczyc kumpli po latach no ładnie kolejny raz wóda okazała się ważniejsza od kobiety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 no ładnie kolejny raz wóda okazała się ważniejsza od kobiety ... yhy...ale ja sie odgryzne, w ramach zemsty zakupy beda wazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 no ładnie kolejny raz wóda okazała się ważniejsza od kobiety ... yhy...ale ja sie odgryzne, w ramach zemsty zakupy beda wazniejsze byleby to nie były zakupy w nocnych sklepach ... bo w dzien to jeszcze da sie przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 muszę się przyznać do czegoś mam nową grę i przez ostatnie wieczory nie biorę udziału w terapii grupowej tylko się indywidualnie kuruje w kąciku swojej wózkowni... jakbyśta cuś mieli z procentami to zapodajcie jeden kubek półlitrowy do mojego kącika to będę sobie dalej cichutko siedział Podziel sie ta gra. Moze jest tam opcja "Multipijak"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 niestety tylko single-pijak ... ale za to jest b dużo poziomów do przejścia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 niestety tylko single-pijak ... ale za to jest b dużo poziomów do przejścia ... Eeee.... pewnie grasz na poziomie esperal i sie boisz Absolwentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dlaczego ten lysy facet siedzi wciaz w zabiegowym i sie drapie ? Chef wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts