Pawson 17.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 on ma pluskwy ... szkoda że go dotykałaś tu i ówdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.06.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 z uwagi na czas musze sie czasowo zahibernowac ale widze juz jakis zarys ,cóś jakby morze .. do jutra mi sie przejasni Zochna rozwiej watpliwosci cien - przejasnilo sie juz moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 on ma pluskwy ... szkoda że go dotykałaś tu i ówdzie .... nie dotykalam , tylko badania robilam A Ty juz skoncz te gierki i sprzataj korytarz Morze , moze i morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 jestem sprzatam korytarz .. znalazlem rozowa szczoteczke do zebow bede nia szorowal podloge ... mam nadzieje ze wlasciciel / wlasicielka sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 jestem Wiec czas wzniesc sie ponad przyziemne sprawy i anielskie skrzydla przyodziac , by misje swoja w pokorze wypelnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 jestem Wiec czas wzniesc sie ponad przyziemne sprawy i anielskie skrzydla przyodziac , by misje swoja w pokorze wypelnic albowiem misja do wypelniania jest i wypelniona ona zostac powinna ... no dobra juz dobra .. pojde po ten korkociag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 .. pojde po ten korkociag I wielka krzywde tym utrapionemu narodowi wyrzadzisz. Sprawy bardziej zlozone sa niz sadzisz. Poddajmy sie medytacji i spelnijmy nasza misje naprawy w pokorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.06.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 To tu się jakaś joga rozkręca...? Czas rozdziewiczyć ostatniego okocimka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 .. pojde po ten korkociag I wielka krzywde tym utrapionemu narodowi wyrzadzisz. Sprawy bardziej zlozone sa niz sadzisz. Poddajmy sie medytacji i spelnijmy nasza misje naprawy w pokorze rrmi ... a cużeś ty piła / wdychała ... zapodaj na oddział to cudo bo ja widze że żeś okrutnie mocno odjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 rrmi ... a cużeś ty piła / wdychała ... zapodaj na oddział to cudo bo ja widze że żeś okrutnie mocno odjechała nie moge zdradzic sekretow swych wszystkich , powiem tylko , ze jestem teraz pod wplywem wielkiego medrca koteckiego z woloszyc I dobrze to o mnie swiadczyc powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 rrmi ... a cużeś ty piła / wdychała ... zapodaj na oddział to cudo bo ja widze że żeś okrutnie mocno odjechała nie moge zdradzic sekretow swych wszystkich , powiem tylko , ze jestem teraz pod wplywem wielkiego medrca koteckiego z woloszyc I dobrze to o mnie swiadczyc powinno Wow...Staropolanka jakaś czy cóś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Staropolanka ani ja stara ani ja polanka mam po prostu wizje naprawy tego szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Razem go naprawimy...na rowerach! Żonka jeszcze leży pokotem, a juz kombinuje jakby tu się za tydzień na rajd załapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Staropolanka ani ja stara ani ja polanka mam po prostu wizje naprawy tego szpitala o kurde ... chyba wypier.... dyrektora ... ostatnio to bardzo trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Staropolanka ani ja stara ani ja polanka mam po prostu wizje naprawy tego szpitala o kurde ... chyba wypier.... dyrektora ... ostatnio to bardzo trendy daj se na mszę bo moja łajw po wypadku nie może się śmiać - szczęka ją boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dlaczego ten lysy facet siedzi wciaz w zabiegowym i sie drapie ? a cos Ty taka nieprzyjazna? To już sobie żadnego kolegi z wojska przyprowadzic nie można ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a cos Ty taka nieprzyjazna? To już sobie żadnego kolegi z wojska przyprowadzic nie można ??? Nie mozna , bo ja jestem osoba przyzwoita i nie toleruje zadnych wybrykow Poza tym oswiec dusze swoja i nie sprzeniewierzaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Staropolanka ani ja stara ani ja polanka mam po prostu wizje naprawy tego szpitala o kurde ... chyba wypier.... dyrektora ... ostatnio to bardzo trendy daj se na mszę bo moja łajw po wypadku nie może się śmiać - szczęka ją boli! może by lewatywa ?? (albo dwie) nie będzie jej do śmiechu później ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a cos Ty taka nieprzyjazna? To już sobie żadnego kolegi z wojska przyprowadzic nie można ??? Nie mozna , bo ja jestem osoba przyzwoita i nie toleruje zadnych wybrykow Poza tym oswiec dusze swoja i nie sprzeniewierzaj sie. jakich "wybryków"? my tylko do preparatów w słojach strzelamy... Oświeciłam dusze swoją, gębę miałam otwartą, a kolega z wojska swiecił mi latarką i diagnozował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 gębę miałam otwartą i co nic Ci nie wpadlo dogebnie? Pozostaja problemy sloikow , w jednym byl Twoj rozum i resztki mojego. Chyba sie fajnie razem bawily Te rozumy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts