Gość 19.08.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 raporcik będzie dłuuuugi, szary i do dupy I właśnie takie odpowiedzi skłaniają mnie do zadumy nad kondycją ludzkiego gatunku. Sorry, jeśli uraziłam Waszą Delikatność, co do kondycji, to raz z nią lepiej, raz gorzej, zależy to od zestawu ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No dooobra, poprawiłam... Tak lepiej? staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 wy tu o zadzie Maryni a pokorne ciele dwie matki ssie nie mylic z nasza matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 wy tu o zadzie Maryni Masz rrmi stanowczo lepszą kondycję ode mnie, to dobrze, bo w przeciwnym razie nasz lekarz główny z zadumy mógłby już się nie ocknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Wczoraj było mi wstyd za was przed rrmi. Szczególną aktywnością wykazał się Selimm. Jego sugestie dotyczące tzw przypadkowego sexu zażenowały mnie w stopniu niespotykanym w mojej dotychczasowej karierze lekarza.Nie wiem jak mozna było cos takiego przypuszczać. Do tej pory nie mam nawet jej zdjęcia. Jak możecie dopuszczać do myśli jakiekolwiek moje zaangażowanie w tą sprawę. Rrmi na pewno czuje się teraz niepewnie na tym forum.Ona jest taka inna, zupełnie niepodobna do innych kobiet, taka jakaś niedzisiejsza z tym swoim uroczym i zniewalającym uśmiechem. Jak się uśmiecha to pokazuje takie równiutkie białe ząbki. I te dołeczki. Widzę w niej romantyczną i pływającą w obłokach kobietę. To takie urocze i wciągające. Żądam stanowczo szacunku dla tej małej i bezbronnej istotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ona jest taka inna, zupełnie niepodobna do innych kobiet, taka jakaś niedzisiejsza z tym swoim uroczym i zniewalającym uśmiechem. Jak się uśmiecha to pokazuje takie równiutkie białe ząbki. I te dołeczki. remx, to masz w końcu jej zdjęcie, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żądam stanowczo szacunku dla tej małej i bezbronnej istotki!!! rrmi, z całym szacunkiem, czy ty jesteś mała i bezbronna??? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... ten tygrysek, i w ogóle... z całym szacunkiem rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ten Tygrysek to tylko taka poza. Obrona przed zimnym i bezdusznym swiatem zewnętrznym. Jedyne co może zrobić słaba kobieta chcąca za wszelką cenę uratować swoją duszę i ciało bez potrzeby uciekania się w tym celu do zaprzedania swojej duszy (i ciała) diabłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ten Tygrysek to tylko taka poza. Obrona przed zimnym i bezdusznym swiatem zewnętrznym. Jedyne co może zrobić słaba kobieta chcąca za wszelką cenę uratować swoją duszę i ciało bez potrzeby uciekania się w tym celu do zaprzedania swojej duszy (i ciała) diabłu. Skoro tak twierdzisz... Ale mając u boku tak dzielnego rycerza, w twojej osobie remxie, na pewno uniknie obrzydliwych macek tego podupadłego świata, czychającego na jej cnotę i wywołującego rumieniec zawstydzenia na jej alabastrowym liczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ale mając u boku tak dzielnego rycerza, To nie postawa rycerza. To potrzeba przyzwoitości i podwójnej moralności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 na pewno uniknie obrzydliwych macek tego podupadłego świata, Uzyłbym raczej słów: "oślizgłych macek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 To nie postawa rycerza. To potrzeba przyzwoitości i podwójnej moralności. Cała umiejętność posługiwania się podwójną moralnością polega na dopuszczeniu odpowiedniego "ja" do głosu i w odpowiednim momencie... (kurcze, chyba załapałam się na terapię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 na pewno uniknie obrzydliwych macek tego podupadłego świata, Uzyłbym raczej słów: "oślizgłych macek" Nieumiejętnie spożytkowana podwójna moralność też może być "oślizgła". (i ten hipnotyzujący głos...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 doił ktos krowy dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 doił ktos krowy dzisiaj ? Musiałeś teraz z tymi krowami??? Aggi miała doić, to jej zmiana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Aggi wydoiła, przed chwilą meldowała, krowy nie chciały, tylko to ciele bardzo chciało się wydoić, TO BYŁ BYCZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 cholera byczka wydoila to nie dziwota ze doktora cos długo ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a może ona w temacie obok, też bym się dał wydoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żądam stanowczo szacunku dla tej małej i bezbronnej istotki!!! rrmi, z całym szacunkiem, czy ty jesteś mała i bezbronna??? tak , wydalo sie to karlowatosc postepujaca remx zlamal tajemnice lekarska ale zaimponowal mi z ta podwojna moralnoscia oj , gdyby byl jeszcze hipokryta a Aggi podkablowala mnie i zlamala tajemnice spowiedzi 1950 za z kasy tez dasz sie wydoic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 1950 za z kasy tez dasz sie wydoic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts