19501719500414 21.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 nie odmówię sobie przyjemności, napisania po raz drugi tysięcznego postu, jak dobrze pójdzie, to redakcja załatwi mi tę możliwość, trzeci raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 gratulacje :] (zgadywac szybciej bo spac ide , podpowiem to miejsce zaczyna sie na literke O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 na O ... hmmm OBORA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.06.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 zadnego szwaba nie zjem i juz nigdy w zyciu Wole finczyka , swieza rybka karmiony , slodki az bedzie ale fińczyka nie mamy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.06.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 z orgietki ? czy z orodzin starszej kolezanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 zadnego szwaba nie zjem i juz nigdy w zyciu Wole finczyka , swieza rybka karmiony , slodki az bedzie ale fińczyka nie mamy :( mamy finke . lezy kolo granatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.06.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 O...gólnospożywczy ...?? i masz winko i mięcho na zagryche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.06.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Opera Kochani, opera... (ost. raz bylam chyba z 10 lat temu ) O dziwo mnie wpuscili , czlowiek to sie umie jednak kamuflować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Opera Kochani, opera... (ost. raz bylam chyba z 10 lat temu ) O dziwo mnie wpuscili , czlowiek to sie umie jednak kamuflować łe .. czyli z wina i zagrychy nici ... PS. to po co idziesz spać ?? nie wyspałaś sie TAM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Opera Kochani, opera... (ost. raz bylam chyba z 10 lat temu ) O dziwo mnie wpuscili , czlowiek to sie umie jednak kamuflować łe .. czyli z wina i zagrychy nici ... PS. to po co idziesz spać ?? nie wyspałaś sie TAM ?? nie za glosno grali i spiewali (a tak serio - bardzo fajnie bylo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A co takiego fajnego moze byc w przegladaniu stron internetowych Operą? Chyba, ze to byly TE strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 na patrzta ludziska ... taka zielona wódę rzuciła do opery chodzi ... może jeszcze niedługo książkę jakąś przeczyta szykujcie wypis ze szpitala dla pierwszej wyleczonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dlaczego wypisywać chcesz - toż to są właśnie objawy daleko posunietych zaburzeń osobowości. Żeby nie urzyć od razu nazw jednostek chorobowych. Myślę że właśnie zielonooka wymaga terez szczególnej opieki a nawet czułości ze strony personelu. Może popieścić ... prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ktory to byl ten paragraf?Kazdy, kto chce opuscic oddzial z wlasnej woli nie jest zdrowy psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ktory to byl ten paragraf? Kazdy, kto chce opuscic oddzial z wlasnej woli nie jest zdrowy psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 22 o ile sie nie myle Spokojnie Kochani - wczoraj w Operze (nie stronie int ) raczylam sie winkiem a przedwczoraj (na bardzo milym spotkaniu) wychlalam 2 karafki wina Tak wiec moje abstynectwo chyba sie zakonczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 22 o ile sie nie myle Spokojnie Kochani - wczoraj w Operze (nie stronie int ) raczylam sie winkiem a przedwczoraj (na bardzo milym spotkaniu) wychlalam 2 karafki wina Tak wiec moje abstynectwo chyba sie zakonczyło No i o to chodzi Gdyby nie młoda godzina zaproponowałabym toaścik " za cudowne nawrócenie zielonej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 22 o ile sie nie myle Spokojnie Kochani - wczoraj w Operze (nie stronie int ) raczylam sie winkiem a przedwczoraj (na bardzo milym spotkaniu) wychlalam 2 karafki wina Tak wiec moje abstynectwo chyba sie zakonczyło No i o to chodzi Gdyby nie młoda godzina zaproponowałabym toaścik " za cudowne nawrócenie zielonej " mam Luksusową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 22 o ile sie nie myle Spokojnie Kochani - wczoraj w Operze (nie stronie int ) raczylam sie winkiem a przedwczoraj (na bardzo milym spotkaniu) wychlalam 2 karafki wina Tak wiec moje abstynectwo chyba sie zakonczyło No i o to chodzi Gdyby nie młoda godzina zaproponowałabym toaścik " za cudowne nawrócenie zielonej " mam Luksusową To szklaneczkę , ale jedną ........wozem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 może być i luksusowa ... zdrowie odnowionego alkoholizmu zielonej po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts