Maxtorka 22.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pawson , jaki alkoholizm ? To miłe spędzanie czasu w kulturalnym towarzystwie w celach zdrowotnych Czyli przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pawson , jaki alkoholizm ? To miłe spędzanie czasu w kulturalnym towarzystwie w celach zdrowotnych Czyli przyjemne z pożytecznym no właśnie ... czyli jak powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 no tak... w mojej intencji ...ale juz mnie to nie dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 no tak... w mojej intencji ...ale juz mnie to nie dadzą zielona to dla Ciebie http://www.luksusowa.net/gifjpeg/Vodka_bottle.jpg na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 eee... ja juz gdzies to butelczyne widzialem... i podobno byla juz oprozniona,,, Pawson, co jest w srodku? bo powszechnie wiadomo, ze chcesz up(o)ic Zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 tylko czy ja wiem czy to tak dobrze na taki upał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 tylko czy ja wiem czy to tak dobrze na taki upał?! dobrze , niedobrze ... szybko na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mam dziwne objawy : ciesze sie czuje zadowolenie moge wybuchnac Chyba juz dochodze Wypije za Zielonooka , niech mnie btw w intencji to sie na msze daje , a nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wiecie co? Mam problem - mam przed soba taka faaajna butelke czerwonego wytrawnego chilijskiego..... tylko gdzie ja do cholery mam otwieracz?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wiecie co? Mam problem - mam przed soba taka faaajna butelke czerwonego wytrawnego chilijskiego..... tylko gdzie ja do cholery mam otwieracz?!?!?! ubij szyjke tluczkiem do miesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ubij szyjke tluczkiem do miesa Ty Wiesz co to bedzie jak Ona sie ze szklami napije Bedzie szklana lewatywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Alarm odwołany pozyczyłam korkociag od sasiada.... Tak mi otworzyl w tej koszulinie narzuconej na goly tors... i tak sie wachal , wachał...czy sie wprosic na kieliszek winka... - widzialam te walke wenetrzna i.... sie nie odwazyl. Ehhh te chlopy - jak nie wezmiesz za reke to jak dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ehhh te chlopy - jak nie wezmiesz za reke to jak dzieci.... tiaa , a w gadce to kazdy taki bohater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 rrmi przysiegam - postawa typu "chcialbym a boje sie..." ja nie gryze przeca.... i ten zal w oczach jak zamykal drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mam dziwne objawy : ciesze sie czuje zadowolenie moge wybuchnac Chyba juz dochodze Wypije za Zielonooka , niech mnie btw w intencji to sie na msze daje , a nie pije a masz jakies szczegolne powody rrmi czy tak Ci sie samo porobilo ? na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ehhh te chlopy - jak nie wezmiesz za reke to jak dzieci.... tiaa , a w gadce to kazdy taki bohater JA PROTESTUJE w swoim imieniu i ogółu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ehhh te chlopy - jak nie wezmiesz za reke to jak dzieci.... tiaa , a w gadce to kazdy taki bohater JA PROTESTUJE w swoim imieniu i ogółu ... to Ty nie jestes mocny w gadce Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 rrmi przysiegam - postawa typu "chcialbym a boje sie..." ja nie gryze przeca.... i ten zal w oczach jak zamykal drzwi.... te baby to nic nie czaja facet widzi laske z sasiedztwa z głupia wymowka i sobie mysli " ... czy to mozliwe zeby rozwiniete stworzenie homo sapiens nie mialo korkociagu pod ręką ?? .. czy tez to jest wymowka zeby mnie zaprosic na wino i zaciągnąc do łóżka ... ??" i tak toczy walke wewnetrzna (tu sie z toba zgadzam ) ...az w koncu dochodzi do wniosku "eee to kobieta czyli pewnie po prostu wsadzila korkociag do szafki z brudna bielizna cholera wie po co i teraz nie moze znalezc ..." daje wiec korkociag i z zalem w oczach zamyka drzwi myslac "a tak sie fajnie zapowiadalo... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Zielonooka - to może spróbuj do innego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 daje wiec korkociag i z zalem w oczach zamyka drzwi myslac "pewnie nie odda....szlag trafil korkociag.. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts