selimm 22.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Zielonooka - to może spróbuj do innego sąsiada e tam Zielona ma duzo kasiory i niech se kupi kanarka od Mietka ze stadionu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a nie prawda! to nie glupia wymowka- naprawde gdzie ten korkociag mi wsiakl dwa - to ze pozyczam - nie ma zadnych podtekstow to ze by sie wprosil na winko - tez nie mozna spedzic mile 20 minut saczac chilijskie i gadac o glupotkach nooo widzialam ze ma ochote (na wino!!! ) gupol jeden - a tak to siedzi teraz sam zamiast w milym towarzystwie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Zielonooka - to może spróbuj do innego sąsiada Tylko ten fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 e tam Zielona ma duzo kasiory i............ Selimm , o jezzzu.....gdzie ???? nie badz wisnia - powiedz gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kurde lece szybciorem do apteczki po spiryt bo tu zaraz zalew nowych pacjentow bedzie i gotowi wszystko wychlac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a nie prawda! to nie glupia wymowka- naprawde gdzie ten korkociag mi wsiakl dwa - to ze pozyczam - nie ma zadnych podtekstow to ze by sie wprosil na winko - tez nie mozna spedzic mile 20 minut saczac chilijskie i gadac o glupotkach nooo widzialam ze ma ochote (na wino!!! ) gupol jeden - a tak to siedzi teraz sam zamiast w milym towarzystwie: typowo damski punkt widzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 to co? isc oddac mu ten korkocionog i powiedziec "ty gupi...jeszcze pol flaszki zostało" hmmm no nie wiem ...nie wiem.... a jak pomysli ze ja cos ten tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 to co? isc oddac mu ten korkocionog i powiedziec "ty gupi...jeszcze pol flaszki zostało" hmmm no nie wiem ...nie wiem.... a jak pomysli ze ja cos ten tego? OJ TY ... nieoddawaj korkociągu skoro on taki cicho-ciemny to sie bedzie wstydzil upomniec i korkociąg twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 to co? isc oddac mu ten korkocionog i powiedziec "ty gupi...jeszcze pol flaszki zostało" hmmm no nie wiem ...nie wiem.... a jak pomysli ze ja cos ten tego? OJ TY ... nieoddawaj korkociągu skoro on taki cicho-ciemny to sie bedzie wstydzil upomniec i korkociąg twój ha! o tym nie pomyslalam dzieki P. - masz napij sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 to co? isc oddac mu ten korkocionog i powiedziec "ty gupi...jeszcze pol flaszki zostało" hmmm no nie wiem ...nie wiem.... a jak pomysli ze ja cos ten tego? OJ TY ... nieoddawaj korkociągu skoro on taki cicho-ciemny to sie bedzie wstydzil upomniec i korkociąg twój oddaj to znowu będziesz mogła pozyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 e tam Zielona ma duzo kasiory i............ Selimm , o jezzzu.....gdzie ???? nie badz wisnia - powiedz gdzie ???? powiatowy casanova mowił - ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Racja!!! oszz juz sie dalam prawie ze omamic meskiemu punktowi widzenia problem ze juz po 23 a jak bidok spi? i ja go tak obudze? i jhak mi otworzy w pizamce w zajaczki?!?!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 e tam Zielona ma duzo kasiory i............ Selimm , o jezzzu.....gdzie ???? nie badz wisnia - powiedz gdzie ???? powiatowy casanova mowił - ja nie wiem ato swinia!!!! mial sie nie wygadac ze mu zaplacilam za masowanie stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Racja!!! oszz juz sie dalam prawie ze omamic meskiemu punktowi widzenia problem ze juz po 23 a jak bidok spi? i ja go tak obudze? i jhak mi otworzy w pizamce w zajaczki?!?!??! to będziesz wiedziała, ze nie warto od niego pożyczac zresztą... kto spi o 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 przy okazji : tak wyglada moja sassiadka w pizamce http://www.sisi.pl/grafika/10/171.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a sąsaid? jakos bardziej mnie ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 już sie spakowałem do przeprowadzki zielona dawaj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 przy okazji : tak wyglada moja sassiadka w pizamce http://www.sisi.pl/grafika/10/171.jpg nieprawda to jest Krysia z Gazowni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 co Ty Zielona - on nie spi z nerwow przez ten korkociag .. Idz. I opowiadaj w co byl ubrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 co Ty Zielona - on nie spi z nerwow przez ten korkociag .. Idz. I opowiadaj w co byl ubrany ... na początku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts