zielonooka 23.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jak to możliwe że o 4.32 ty pisałeś a o 9.14 pisałeś znowu proste...sa 2 mmady (bliziaki znaczy sie) i jeden drugigo zastepuje jeden na taryfie dziennej drugi na nocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jak to możliwe że o 4.32 ty pisałeś a o 9.14 pisałeś znowu proste...sa 2 mmady (bliziaki znaczy sie) i jeden drugigo zastepuje jeden na taryfie dziennej drugi na nocnej o kurde ... trzaby im w szpitaliku dwójke wygospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Widać, ze wykończeniówka. Zielonooka panele z krono się na podłogę kładzie, a nie na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jak to możliwe że o 4.32 ty pisałeś a o 9.14 pisałeś znowu proste...sa 2 mmady (bliziaki znaczy sie) i jeden drugigo zastepuje jeden na taryfie dziennej drugi na nocnej Moge byc nawet i bliziak Prawda jest taka, ze jestescie niechluje, latryne kazaliscie sprzatac, ktos zamiast szczotki do podlogi zostawil szczotke do wlosow pod pachaczem to i prawie 5 godzin mi zeszlo. A nasza kierowniczka sie denerwuje, Kwiatkowska Emilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 yyy ale o sssooo chodzi ?? co kica pod płotem ?? małe, niebieskie i szczeka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 To ja, udaję strusia, nie widać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 To ja, udaję strusia, nie widać???? kicanie mnie zmyliło ... (w sumie reszta się zgadza ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 kicanie mnie zmyliło ... (w sumie reszta się zgadza ... ) Wiesz mnie tez to kicanie zmylilo A dlaczego Aggi wciaz siedzi w tej butelce ? Przeciez Ona w zyciu sie stamtad nie wydobedzie! Trzeba rozwalic szyjke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 może dlatego że to była butelka z formaliną ... i się dziewcze trochę "utrwaliło" tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja mysle ze Aggi chce zobaczyc jak to jest zyć pod kloszem Bogus...kurcze, przez te panele wszystko mi wywrociles do gory nogami . bede musiala swoja izolatke urzadzac od poczatku wyjac obrazki zawieszone na podłodze , kibelek dokrecony do sufitu i zamknac okno w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 potrzebujesz pomocy przy przenoszeniu i innych ciężkich pracach ?? moge liczyć tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zielonooka może też wpadnę? Uwielbiam ciężkie prace fizyczne !!! * *Nigdy nie mam dość patrzenia jak inni je wykonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A obrazki zostaw - ten chrzęst szkła pod bosymi stopami. mruuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A obrazki zostaw - ten chrzęst szkła pod bosymi stopami. mruuuuuu zostałeś fakirem?! nie wiedzialam ze na Pawsona I Bogusa mozna liczyc i ze maja taaaaakie dooooobre seeeerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A obrazki zostaw - ten chrzęst szkła pod bosymi stopami. mruuuuuu zostałeś fakirem?! nie wiedzialam ze na Pawsona I Bogusa mozna liczyc i ze maja taaaaakie dooooobre seeeerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 pod kloszem to zdechłe muchy leżą... ja się izoluję jak potrzebuję, pragmatycznie znaczy.... ten fakir, to co on robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 pod kloszem to zdechłe muchy leżą... ja się izoluję jak potrzebuję, pragmatycznie znaczy.... ten fakir, to co on robi ? jak to co fak-uje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 pod kloszem to zdechłe muchy leżą... ja się izoluję jak potrzebuję, pragmatycznie znaczy.... ten fakir, to co on robi ? jednym słowem odizolowywujesz sie od Nas i alienujesz?! Fakir ??? Co robi? Nie wiem ...chyba to co _bogus_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 (...) nie wiedzialam ze na Pawsona I Bogusa mozna liczyc i ze maja taaaaakie dooooobre seeeerca Bo my z Pawsonem to bliźniaki jesteśmy. Syjamskie. Tylko on jest bardziej. I to jest tajemnica. Olbrzymia. Nikomu nie mów. Chcesz zostać ordynatorem? Albo ordynatorką? Czy może o ordynata mi chodziło? Jakoś tak nie pamiętam - w każdym razie też było na 'o'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 bogus to ty ?? żyjesz polej krzyknijcie wszyscy głośno 1950 to może usłyszy i pobiegnie do WYmiany odpowiedzieć na mój grzejnikowy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts