_bogus_ 23.06.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Pawson - zyję. to znaczy żyłem jak ostatnio sprawdzałem. I chyba to rzeczywiście ja. Się rozpoznałem po tych rybach sina farbą kłutych. Bo pamiętasz ta sprawa z cyganami, a później ten krokodyl i ... No nie muszę rozbić ten antalek bo o suchym pysku to siię nie da wytłłumaczyć ;-) Palać ci do czegoś czy jak zwykle tylko odszpuntować i będziesz pił prosto z beczki? :-) A dziewczynom to się wannę wypełni reńskim - i nie będzie że dziś zapomniały bikini - bo komu należy na bikini, no nie ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Chcesz zostać ordynatorem? Albo ordynatorką? Czy może o ordynata mi chodziło? Jakoś tak nie pamiętam - w każdym razie też było na 'o'... ja to znajac swoje szczescie moge co najwyzej zostac Ofiarą losu Na O tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 czyżbym słyszał jakąś nutkę pesymizmu w Twoim głosie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Chcesz zostać ordynatorem? Albo ordynatorką? Czy może o ordynata mi chodziło? Jakoś tak nie pamiętam - w każdym razie też było na 'o'... ordynus ? ordynans? zauważyliście, ze chlacie już chyba piątą stronę a to miała byc taka wzorowa placówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zauważyliście, ze chlacie już chyba piątą stronę a to miała byc taka wzorowa placówka te przyzwoitka rozwielitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a co mamy robić ?? skoro świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a co mamy robić ?? skoro świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia E tam.... nie desperuj... okrec sie wokol wlasnej osi - dwa razy głowką w parapecik - i swiat znow piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 prosze oddajmy butelki do skupu .one strasznie sie tluka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 te przyzwoitka rozwielitka w co rozwielitka? w jelitka ? z Chińczyka mi się paćka zrobiła... chyba go za mocno gniotłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 chyba go za mocno gniotłam nie wiem po co Ty to robisz Za sprzedane butelki kupimy mydlo w plynie . luksusowo sie umyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Za sprzedane butelki kupimy mydlo w plynie . luksusowo sie umyjemy sugerujesz eksterminację w celu uzyskania mydła i skórki na portfel??? nieeee, raczej nie, tym bardziej, ze dzis dostałam 5 kilo czeresni od J.Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A kto to jest J.Bach? Pluj , pluj pestkami byle daleko przed siebie I niczego nie sugeruje , tak se rozwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a co mamy robić ?? skoro świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia E tam.... nie desperuj... okrec sie wokol wlasnej osi - dwa razy głowką w parapecik - i swiat znow piekny to był cytat z filmu Aggi zapodaj czeresienke .. może być robaczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Chcesz zostać ordynatorem? Albo ordynatorką? Czy może o ordynata mi chodziło? Jakoś tak nie pamiętam - w każdym razie też było na 'o'... ordynus ? ordynans? zauważyliście, ze chlacie już chyba piątą stronę a to miała byc taka wzorowa placówka zauważyliśmy - zapodaj wytyczne ostatnie ile stron pić by się na wzorowość załapać? jeszcze drugie tyle wystarczy czy trzeba więcej? nie wiem czy moja wątroba zdzierży. może od razu zapasową z tego chinczyka wymontujesz? rasistą nie jestem - żółta też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dziewczyny - co z tą kąpielą w reńskim? Wino w wannie stygnie - procenty uciekają !! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.06.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zielonooka - dopiero dzisiaj doczytalem twoją historię z korkociągie. I uroczyście oświadczam: Grzechem jest jeśli dziewczyna, w noc Kupały, sam pije wino! To powinno być KARALNE. (niby dzisiejsza noc to nie jest już Kupała - ale jest tej samej długości - czyli kruciutka - oddałaś ten korkociąg? to może porzycz go powtórnie - jak gość nie zajarzy to już recydywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.06.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 zielonooka - dopiero dzisiaj doczytalem twoją historię z korkociągie. I uroczyście oświadczam: Grzechem jest jeśli dziewczyna, w noc Kupały, sam pije wino! To powinno być KARALNE. (niby dzisiejsza noc to nie jest już Kupała - ale jest tej samej długości - czyli kruciutka - oddałaś ten korkociąg? to może porzycz go powtórnie - jak gość nie zajarzy to już recydywa ) korkocionoga nie oddalam jutro kupuje wino i niby oddaje - zobaczymy co ta sierota zrobi.... a dzis ide spac - padam na tzw"pysk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.06.2006 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 a co Wy spicie dlaczego nie malujecie paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.06.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A kto to jest J.Bach? Josef Bach to jest kierowca TIRa, z Czech pyszne czeresienki, bez robaczków, częstujcie się, bedziemy mieć wszyscy megasraczkę Watrobe z Chińczyka moge oddac, jest nawet w dobrym stanie, może sie nie zepsuje w tym upale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.06.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Aggi - to i kierowców TIRów zaczeliśmy leczyć? A można się tym TIR-em przejechać? Wyobrażasz sobie - tak latrynkę skosić - oj by się działo - a później wjechać w porzeczki - oj jeszcze ciekawiej Wątróbkę do lodóweczki - jak te plastiki ze spiriutem (dezynfekcyjnym oczywiście) się wyjmnie to się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts