Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Pawson - zyję. to znaczy żyłem jak ostatnio sprawdzałem. I chyba to rzeczywiście ja. Się rozpoznałem po tych rybach sina farbą kłutych. Bo pamiętasz ta sprawa z cyganami, a później ten krokodyl i ... No nie muszę rozbić ten antalek bo o suchym pysku to siię nie da wytłłumaczyć ;-) ;-)

Palać ci do czegoś czy jak zwykle tylko odszpuntować i będziesz pił prosto z beczki? :-) :-)

A dziewczynom to się wannę wypełni reńskim - i nie będzie że dziś zapomniały bikini - bo komu należy na bikini, no nie ? :-) :-) :-)

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcesz zostać ordynatorem? Albo ordynatorką? Czy może o ordynata mi chodziło? Jakoś tak nie pamiętam - w każdym razie też było na 'o'...

ordynus ? ordynans?

zauważyliście, ze chlacie już chyba piątą stronę :o

a to miała byc taka wzorowa placówka :cry:

zauważyliśmy - zapodaj wytyczne ostatnie ile stron pić by się na wzorowość załapać? jeszcze drugie tyle wystarczy czy trzeba więcej? nie wiem czy moja wątroba zdzierży. może od razu zapasową z tego chinczyka wymontujesz? rasistą nie jestem - żółta też może być ;-) :-)

zielonooka - dopiero dzisiaj doczytalem twoją historię z korkociągie. I uroczyście oświadczam:

Grzechem jest jeśli dziewczyna, w noc Kupały, sam pije wino! To powinno być KARALNE.

(niby dzisiejsza noc to nie jest już Kupała - ale jest tej samej długości - czyli kruciutka - oddałaś ten korkociąg? to może porzycz go powtórnie ;-) - jak gość nie zajarzy to już recydywa )

zielonooka - dopiero dzisiaj doczytalem twoją historię z korkociągie. I uroczyście oświadczam:

Grzechem jest jeśli dziewczyna, w noc Kupały, sam pije wino! To powinno być KARALNE.

(niby dzisiejsza noc to nie jest już Kupała - ale jest tej samej długości - czyli kruciutka - oddałaś ten korkociąg? to może porzycz go powtórnie ;-) - jak gość nie zajarzy to już recydywa )

korkocionoga nie oddalam :wink:

jutro kupuje wino i niby oddaje - zobaczymy co ta sierota zrobi....

a dzis ide spac - padam na tzw"pysk" :wink:

Aggi - to i kierowców TIRów zaczeliśmy leczyć? A można się tym TIR-em przejechać? Wyobrażasz sobie - tak latrynkę skosić - oj by się działo - a później wjechać w porzeczki - oj jeszcze ciekawiej ;-)

Wątróbkę do lodóweczki - jak te plastiki ze spiriutem (dezynfekcyjnym oczywiście) się wyjmnie to się zmieści. :-)