Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Aggi - to i kierowców TIRów zaczeliśmy leczyć? A można się tym TIR-em przejechać? Wyobrażasz sobie - tak latrynkę skosić - oj by się działo - a później wjechać w porzeczki - oj jeszcze ciekawiej ;-)

Wątróbkę do lodóweczki - jak te plastiki ze spiriutem (dezynfekcyjnym oczywiście) się wyjmnie to się zmieści. :-)

:lol: :lol: :lol: ja jechałam - ale samym ciagnikiem bez naczepy :D

Bach ma dobre serce - myślę, że chetnie nam udostępni :D zwłaszcza, jak po rozbiciu TIRa pozwolimy mu u nas zostać :wink:

nie wiem czy zauważyłeś, że w lodówce ktoś trzyma 74 sztuki wycisków szczęki jakiejś... :-?

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz że długi wygrał kasting na tytułowego bohatera - przeważyło to że wymaga niewiele charakteryzacji? :-) Tylko płetwę grzbietową mu mają doczepić ;-)
On juz ma pletwe , tylko kazdemuprzeciez nie pokazuje to i nie wiedziales :D

Rozumiem, ale tu chodzi o płetwę grzbietową ;-) Rekiny gdy pływają brzuchem do dołu a płetwa wystaję nad wodę ;-) :D :D Myślisz że długi dałby radę kompletnie bez charakteryzacji?

Rozumiem, ale tu chodzi o płetwę grzbietową ;-) Rekiny gdy pływają brzuchem do dołu a płetwa wystaję nad wodę ;-) :D :D Myślisz że długi dałby radę kompletnie bez charakteryzacji?

no ja o grzbietowej przeciez mowie ,

a co Ty myslisz :o ? ,

ze o czym ja mowie i co ja widze i wogole nie rozumiem co mi imputujesz i poza tym ja nie widze nic , ja mam okulary musztardoweki , nic nie wiem , nic nie wiem

zjadlam watrobe z chinczyka

w sam raz jak sie chce oddac co sie pochlonelo :-?

Myślisz? W ostateczności zaaplikuje się znieczulenie. Ma się tą wprawę ;-) (wewnętrzne: spiryt, jak nie skotkuje to zewnętrzne: sztacheta ;-) ). A to wszystko przecież dla jego dobra - kariera medialna + poprawa wyglądu. I to wszystko za darmo !!!

A swoją drogą - czy ośmiornica dostatecznie zmrożona? Nie ma to jak zmrożona ośmiornica do drinków w taką pogodę ... :D

Jednodniowy pączek to ma nawet ujemne kalorie - wysiłek włożony w zmuszenie się do jego zjedzenia oraz w gryzienie z nawiązką równoważy kalorie które taki pączek posiada :D A co do ośmiornic - nie znasz djety zalecającej jedzenie tego co się nie lubi? Ja np. nie lubię czekolady. No co poradzę - nie lubię i już. Jak tylko taką czekoladę zobaczę to mam odruchy czystej desktrukcji. Gryzę dopóki nie zniszczę całkowicie ;-)

Paczek zjedzony :D

Zawsze to kilka kaloryjek na gorsze czasy :D

Poza tym sie nie znacie na amerykansko-polskich paczkach. :D :roll:

Sa tak naszprycowane konserwantami ,

ze i po tygodniu chyba mozna zjesc :lol:

a ze zaplesnialy? Co to komu przeszkadza :roll:

ps.ja z rekinem nie ten tego

co to- to nie

Koniec kropka , zdejmij majtki idz do zlobka :D

Sorry długi że musiałeś czekać , ale chyba faktycznie jakiś casting do kolejnych " Szczęk " robią bo nic tylko wszyscy chcą " na rekina " :D

Normalnie taki młyn , że taczek nie mam kiedy załadować 8)

Usiądź wygodnie , opuścimy trochę fotelik , zamknij oczy , rozluźnij mięśnie , otwórz buzię i wsłuchuj sie w mój głos ...