Aggi 24.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Aggi - to i kierowców TIRów zaczeliśmy leczyć? A można się tym TIR-em przejechać? Wyobrażasz sobie - tak latrynkę skosić - oj by się działo - a później wjechać w porzeczki - oj jeszcze ciekawiej Wątróbkę do lodóweczki - jak te plastiki ze spiriutem (dezynfekcyjnym oczywiście) się wyjmnie to się zmieści. ja jechałam - ale samym ciagnikiem bez naczepy Bach ma dobre serce - myślę, że chetnie nam udostępni zwłaszcza, jak po rozbiciu TIRa pozwolimy mu u nas zostać nie wiem czy zauważyłeś, że w lodówce ktoś trzyma 74 sztuki wycisków szczęki jakiejś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Aggi , to moje ( wyciski znaczy , szczęki mam jeszcze na miejscu ) . Pasjami lubię powyciskać . Zrobimy z nich modele i będziemy w ramach terapii malowac ząbki ( w przerwie między piwkiem a driniuniem ofkors ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Aggi zauważyłem te wyciski - alem mysłał że to w ramach przygotowań do kręcenia filmu "Szczęki 38":oops:. Wiesz że długi wygrał kasting na tytułowego bohatera - przeważyło to że wymaga niewiele charakteryzacji? Tylko płetwę grzbietową mu mają doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Wiesz że długi wygrał kasting na tytułowego bohatera - przeważyło to że wymaga niewiele charakteryzacji? Tylko płetwę grzbietową mu mają doczepić On juz ma pletwe , tylko kazdemu przeciez nie pokazuje to i nie wiedziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Wiesz że długi wygrał kasting na tytułowego bohatera - przeważyło to że wymaga niewiele charakteryzacji? Tylko płetwę grzbietową mu mają doczepić On juz ma pletwe , tylko kazdemuprzeciez nie pokazuje to i nie wiedziales Rozumiem, ale tu chodzi o płetwę grzbietową Rekiny gdy pływają brzuchem do dołu a płetwa wystaję nad wodę :D Myślisz że długi dałby radę kompletnie bez charakteryzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Rozumiem, ale tu chodzi o płetwę grzbietową Rekiny gdy pływają brzuchem do dołu a płetwa wystaję nad wodę :D Myślisz że długi dałby radę kompletnie bez charakteryzacji? no ja o grzbietowej przeciez mowie , a co Ty myslisz ? , ze o czym ja mowie i co ja widze i wogole nie rozumiem co mi imputujesz i poza tym ja nie widze nic , ja mam okulary musztardoweki , nic nie wiem , nic nie wiem zjadlam watrobe z chinczyka w sam raz jak sie chce oddac co sie pochlonelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.06.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 długi pływa stylem grzbietowym i wtedy rzeczywiście widać mu spodnią płetwę zamiast. Zęby by mu tylko trzeba w szpic spiłować żeby sie nie odróżniał i naturalnie wyglądał. Jak myślisz Maxtorka umiałabyś mu siekacze tak w szpic ...... frezarka zjechać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A nie prosciej byloby dlugiemu wybic te zeby co ma i wstawic takie w szpic ? Jak co to moj Stary ma szlifierke to moze pomoc Moze dlugi zmiany nie zauwazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.06.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a czy go to nie będzie boleć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Myślisz? W ostateczności zaaplikuje się znieczulenie. Ma się tą wprawę (wewnętrzne: spiryt, jak nie skotkuje to zewnętrzne: sztacheta ). A to wszystko przecież dla jego dobra - kariera medialna + poprawa wyglądu. I to wszystko za darmo !!! A swoją drogą - czy ośmiornica dostatecznie zmrożona? Nie ma to jak zmrożona ośmiornica do drinków w taką pogodę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Mam problem . Od wczoraj na stole lezy paczek . Z budyniem Czy taki wczorajszy ma tyle samo kalorii co dzisiajszy? Bo jak mniej to bym zjadla. Na diecie jestem Osmiornic mrozonych nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jednodniowy pączek to ma nawet ujemne kalorie - wysiłek włożony w zmuszenie się do jego zjedzenia oraz w gryzienie z nawiązką równoważy kalorie które taki pączek posiada A co do ośmiornic - nie znasz djety zalecającej jedzenie tego co się nie lubi? Ja np. nie lubię czekolady. No co poradzę - nie lubię i już. Jak tylko taką czekoladę zobaczę to mam odruchy czystej desktrukcji. Gryzę dopóki nie zniszczę całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 rrmi zęba sobie nie złam bo Cie z rekinem pomylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 śniło mi się............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 śniło mi się............... ... że z rekinem? oooo rrraaaaanyyy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Paczek zjedzony Zawsze to kilka kaloryjek na gorsze czasy Poza tym sie nie znacie na amerykansko-polskich paczkach. Sa tak naszprycowane konserwantami , ze i po tygodniu chyba mozna zjesc a ze zaplesnialy? Co to komu przeszkadza ps.ja z rekinem nie ten tego co to- to nie Koniec kropka , zdejmij majtki idz do zlobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 coś mi tu smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 coś mi tu smierdzi a co jadłaś ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 coś mi tu smierdzi a co jadłaś ?????? groszki orzechowe jak tam zęby? spiłowała Ci Maxtorka do tej roli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Sorry długi że musiałeś czekać , ale chyba faktycznie jakiś casting do kolejnych " Szczęk " robią bo nic tylko wszyscy chcą " na rekina " Normalnie taki młyn , że taczek nie mam kiedy załadować Usiądź wygodnie , opuścimy trochę fotelik , zamknij oczy , rozluźnij mięśnie , otwórz buzię i wsłuchuj sie w mój głos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts