rrmi 19.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a może ona w temacie obok, też bym się dał wydoić no co? jajka kurzece juz podebrane? korytarz sprzatniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.08.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 raprt spisany, krowa wydojona jajka kurzęce podebrane korytarz sprzątnięty sienniki dla whispera i jagny szyje długi - jest nowym sanitariuszem, ale pragnie pozostać anonimowy, co oczywiscie uszanujemy, nie podajac jego numeru telefonu na forum, tylko ewentualnie na priv, he he zobaczcie jaka ja pożyteczna jestem, tyle rzeczy załatwiłam, chociaż aktualnie mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 no a kto sie Luską zajmnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A nie mówiłam?????? Wiedziałam, że to się tak skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 no a kto sie Luską zajmnie ?? chyba wiem co masz na mysli Aggi a swiniom dolozylas ? Jagna jak tam walenski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 i specjalnie dla naszego doktora moje ostatnie zdjecie , wtedy jeszcze karlowatosc nie postepowalahttp://picture.funnyjunk.com/pics/0052.jpg na oddziale cos spokojnie dzisiajnie jestem tylko pewna czy swinki maja co jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 rrmi jejku jaka figura :) Jakie piekne wlosy :) Kasztanka :) Tylko cos wyraz twarzy jakis dziwny :) I rysy jakby hmmmm....... wiekowe a ty chyba mlodka jeszcze jestes :) Tylko nie opalaj sie tak silnie - skore masz spoppielala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 wiedzialam , ze sie spodobam mina nie jest dziwna , tylko zalotna to dla remxa , zeby moze jakis rabat na prywatne wizyty dostac dziekuje bardzo za komplement wiekowy ale niestety zblizam sie do tego wieku , o ktorym Ty sie tak rozpisujesz czyli faktycznie mlodka jareko czy bedziesz u nas oddzialowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 no wiesz !!!! Plci za zadne skarby swiata nie zmienie choc.......hmmmm.......na jedna noc by poznac jak to jest byloby fajnie, ale na codzien???? NIGDY!!!! Poza tym wole jednak zdrade niz szpital dla psycholi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 zas tytul watku wieloznaczny jest i moze porozmawiajmy jak to jest jak dochodzimy do konca ? rrmi - oppowiedz o swoich wrazeniach :) please :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 a co Ty chcesz od psycholi? oj uwazaj , bo terapia bedzie przymusowa o jakie wrazenia Ci chodzi? jak dochodze juz do domu po powrocie z pracy? no , to wtedy mysle , zeby tylko na kanape sie usadzic i najesc remx dobre rzeczy przyrzadza np .kotlet z Weronki na ostro , czyli z ...nie , nie moge powiedziec , to nasze prywatne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 hahahaha udaje ze nie wie co mam na mysli wszak opinia o mnie jest juz jednoznaczna Dosc tego - jade sobie na ognisko do hmmmmm......pominmy milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 gdzie jedziesz? powiedz ,moze do remxa na kotlety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Przypominam, że słońce juz zachodzi.Czas odłozyć Torę na bok i odwinąć się z rzemieni modlitewnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A co z obrzadkiem? nie mozna w doerwaniu od rzeczywistosci dawac oznak wiary czy przesypales remx dzisiaj? dodaj troche zanieczyszczonego piachu i kilka grudek czyz nie o te swiadomosc chodzi? czyz nie to jest objawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Dzisiaj musiałem czytać Torę Wczoraj zajrzałem (przed zachodem słońca). Wszystko dojrzewa ślicznie.Były małe białe robaczki. Zebrałem je do słoika. Będzie do sałaty z sosem Vinegret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Były małe białe robaczki. sama slodycz dlaczego czytasz Tore? czytaj konstytucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 remx dobre rzeczy przyrzadza np .kotlet z Weronki na ostro , czyli z ...nie , nie moge powiedziec , to nasze prywatne sprawy Jeżeli dzisiejsza informacja od Ciebie na priv to prawda, to szczerze się cieszę na samą myśl. Ja też myślę tak samo. Taka mała uwaga. U nas teraz jest dosyć ciepło, ale ma padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Już ci wysłałem odpowiedź na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 remx dobre rzeczy przyrzadza np .kotlet z Weronki na ostro , czyli z ...nie , nie moge powiedziec , to nasze prywatne sprawy Jeżeli dzisiejsza informacja od Ciebie na priv to prawda, to szczerze się cieszę na samą myśl. Ja też myślę tak samo. Taka mała uwaga. U nas teraz jest dosyć ciepło, ale ma padać. tak , tak nie mowmy tu o sprawach naszych prywatnych bede potrzebowala wsparcia mialam nawet teraz problem z cytatem byl nieokielznany jak jest cieplo bedzie wiecej mieska mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts