Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pawson jeśli to żona cię do netu nie dopuszcza to bracie masz powód do rozwodu z winy drugiej strony. Toż to szczególne okrucieństwo jest! Nie pozwalać się spotykać z kolegami (i koleżankami oczywiście też) w szpitalu. Toż ty bez psychiatryka znormalniejesz albo i nawet wytrzeźwiejesz :o (brrrr aż mną zatrzęsło ze zgrozy). ;-)

A co do polewania - jak nie ma ciebie to dziewczyny się rozpełzają po jakiś agroturystykach, Chef zdrowieje i być może nawet marskości wątroby nie dostąpi, matka wpada już nawet nie po cygaro ale jeno po ogień (jest podejrzenie że za każdą literkę z dolara musi płacić to się ogranicza i w końcu to się tak ograniczy że się nie będzie zaciągać), a zielonooka to nawet nie chce opowiedzieć dalszego ciągu historii korkociągu (zaczynam podejrzewać że moze to dlatego że ten dalszy ciąg to taki bardziej od 18 lat jest ;-) ;-) ;-) )

Ja nie chcę niczego sugerować ot jedynie dla informacji podaję:

1) posiadam profesjonalny, markowy, francuski korkociąg kelnerski

2) potrafię się nim posługiwać

:-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-)

czekaj lecę po czwarte kółko,

myślałem już, że nikomu się nie przyda :roll:

Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę :D

... eeeeeeee ... tak sobie myślę, że do takiej eskapady :o (jak ogólnie wiadomo) jest najlepszy wóz z pięcioma kołami ... 1950 :evil: odkręcaj od taczki i biegusiem trzebno jeszczyk jedno :roll:

pzdr

czekaj lecę po czwarte kółko,

myślałem już, że nikomu się nie przyda :roll:

Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę :D

... eeeeeeee ... tak sobie myślę, że do takiej eskapady :o (jak ogólnie wiadomo) jest najlepszy wóz z pięcioma kołami ... 1950 :evil: odkręcaj od taczki i biegusiem trzebno jeszczyk jedno :roll:

pzdr

No a jak się nie uda to potem będą gadać że to przez piąte koło u wozu :wink: