Pawson 05.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 cześć wszystkim ... wpadłem tylko po pastylki i na garnucha TOTALNE ODCIĘCIE OD NET-u wieczorami mam nadzieje ze ma wam kto polewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.07.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Pawson jeśli to żona cię do netu nie dopuszcza to bracie masz powód do rozwodu z winy drugiej strony. Toż to szczególne okrucieństwo jest! Nie pozwalać się spotykać z kolegami (i koleżankami oczywiście też) w szpitalu. Toż ty bez psychiatryka znormalniejesz albo i nawet wytrzeźwiejesz (brrrr aż mną zatrzęsło ze zgrozy). A co do polewania - jak nie ma ciebie to dziewczyny się rozpełzają po jakiś agroturystykach, Chef zdrowieje i być może nawet marskości wątroby nie dostąpi, matka wpada już nawet nie po cygaro ale jeno po ogień (jest podejrzenie że za każdą literkę z dolara musi płacić to się ogranicza i w końcu to się tak ograniczy że się nie będzie zaciągać), a zielonooka to nawet nie chce opowiedzieć dalszego ciągu historii korkociągu (zaczynam podejrzewać że moze to dlatego że ten dalszy ciąg to taki bardziej od 18 lat jest ;-) ) Ja nie chcę niczego sugerować ot jedynie dla informacji podaję: 1) posiadam profesjonalny, markowy, francuski korkociąg kelnerski 2) potrafię się nim posługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 matka jak zyjesz i czemu tak dobrze? sama nie wiem... ja to juz koluje prawie No to ja juz wiem czemu tu taki przeciag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ave matka, mam nadzieję że wróciłaś eee... chcialabym, ale mnie cos ciagle znosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 matka wpada już nawet nie po cygaro ale jeno po ogień (jest podejrzenie że za każdą literkę z dolara musi płacić gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.07.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ave matka, mam nadzieję że wróciłaś eee... chcialabym, ale mnie cos ciagle znosi. kura. znosi. z tym że nie napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja nie chcę niczego sugerować ot jedynie dla informacji podaję: 1) posiadam profesjonalny, markowy, francuski korkociąg kelnerski 2) potrafię się nim posługiwać az mie ciarki przeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 sie matka tak nie czaj bokiem impreze szykujemy bandycka Wiecie , ze Aggi pojedzie do Praggi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 beherovki przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 i pifo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 wypadaloby , zeby jaks wozek wziela , bo ciezko Jej bedzie nosic takie ilosci jakie sa nam potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no...... masz rację, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ten na trzech kółkach co za latrynką leżakuje ma przyczepkę to się chyba nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czekaj lecę po czwarte kółko, myślałem już, że nikomu się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czekaj lecę po czwarte kółko, myślałem już, że nikomu się nie przyda Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 to dobrze, bo już dorobiłem taczkę do tego kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No , no , nie znałam kolegi z tej strony Jak masz taczkę to masz władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 sie matka tak nie czaj bokiem impreze szykujemy bandycka Wiecie , ze Aggi pojedzie do Praggi? po szparaggi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czekaj lecę po czwarte kółko, myślałem już, że nikomu się nie przyda Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę ... eeeeeeee ... tak sobie myślę, że do takiej eskapady (jak ogólnie wiadomo) jest najlepszy wóz z pięcioma kołami ... 1950 odkręcaj od taczki i biegusiem trzebno jeszczyk jedno pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czekaj lecę po czwarte kółko, myślałem już, że nikomu się nie przyda Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę ... eeeeeeee ... tak sobie myślę, że do takiej eskapady (jak ogólnie wiadomo) jest najlepszy wóz z pięcioma kołami ... 1950 odkręcaj od taczki i biegusiem trzebno jeszczyk jedno pzdr No a jak się nie uda to potem będą gadać że to przez piąte koło u wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts