Chef Paul 05.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 .................. Chef zdrowieje i być może nawet marskości wątroby nie dostąpi, ....................... Ja nie chcę niczego sugerować ot jedynie dla informacji podaję: 1) posiadam profesjonalny, markowy, francuski korkociąg kelnerski 2) potrafię się nim posługiwać ....................... ... marskości nie dostanę ... aby dostać, ... wątrobę trzeba mieć ... "ma nadzieje, że zdrowieje" ... z korkociągiem ostrożnie ... bo nie tylko wyciąga, również wciąga (np zielonooką gdzieś wciągnęło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czekaj lecę po czwarte kółko, myślałem już, że nikomu się nie przyda Czekaj , Aggi zdolniacha to i z trzema sobie poradzi . Zostaw to kółko na czarną godzinę , jak trzeba będzie wymieni się z siostrą oddziałową na dobrą kroplóweczkę ... eeeeeeee ... tak sobie myślę, że do takiej eskapady (jak ogólnie wiadomo) jest najlepszy wóz z pięcioma kołami ... 1950 odkręcaj od taczki i biegusiem trzebno jeszczyk jedno pzdr No a jak się nie uda to potem będą gadać że to przez piąte koło u wozu ... pięć jest OKI ... od przybytku głowa nie boli pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 sie matka tak nie czaj bokiem impreze szykujemy bandycka Wiecie , ze Aggi pojedzie do Praggi? po szparaggi... ... szparagggi już wyszli ... teraz dochodzą porzeczki (świętojanki) i ... smrodyle pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.07.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Aggi ,to ja już.... dam Ci tę taczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 (np zielonooką gdzieś wciągnęło ) Ona udaje , ze jest calkiem normalna . Co do transportu obstawiam woz od Chefa , bedzie wiecej towaru . Aggi poszla spac przed podroza , ale nie powiem nic wiecej , bo nie moge . dlugi ma mnie teraz w garsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 chyba lepiej w garści niż na dachu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.07.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 (np zielonooką gdzieś wciągnęło ) Ona udaje , ze jest calkiem normalna . Co do transportu obstawiam woz od Chefa , bedzie wiecej towaru . Aggi poszla spac przed podroza , ale nie powiem nic wiecej , bo nie moge . dlugi ma mnie teraz w garsci To jednak i do Ciebie sie dobral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 (np zielonooką gdzieś wciągnęło ) Ona udaje , ze jest calkiem normalna . Co do transportu obstawiam woz od Chefa , bedzie wiecej towaru . Aggi poszla spac przed podroza , ale nie powiem nic wiecej , bo nie moge . dlugi ma mnie teraz w garsci To jednak i do Ciebie sie dobral? No to uważaj bo jeteś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.07.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dyrektor jest gupi, przelozona jest gupia, lekarze to fajfusy!(Schowajcie mnie w izolatce!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Qrcze - ale im przygadałeś ja też tak myśle ale się boję powiedzieć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To jednak i do Ciebie sie dobral? No to uważaj bo jeteś bliżej Do mnie nie da rady, dlugi za krotki jest. I w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 i w ogole to zwlaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 i w ogole to zwlaszcza. Teraz to rrmi sobie zawlaszcza. Jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Teraz to rrmi sobie zawlaszcza. Nie ja nie . Ja tylko zbywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Teraz to rrmi sobie zawlaszcza. Nie ja nie . Ja tylko zbywam Nie zbywasz tylko przybywasz Kiedy machać z najbliższego tarasu widokowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 nie wpuszczają na Okęcie,boją się o rmmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mysle , ze teraz w dobie upadania sluzby zdrowia musimy podjac Dzialalnosc gospodarcza. Moze agencje towarzyska otworzymy? Tylko skad najac dziewczynki? I nazwe trzeba wykolowac Ps.na Okeciu powiekszaja bramki Zebym sie zmiescila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Go- Rącze Siostrzyczki Ze wschodu oczywiście , nasze przecież dawno w Jewropie się udzielają Kochana , jak nie wystroisz się w największy kapelusz dasz radę i na Okęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Maxti czy ta nazwa mialaby do czegos nawiazywac? Powinnismy ustalic takie szczegoly. Ps. musze byc w kapelosie , bo kto mnie poza jak bede przez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.07.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 I hasło bezwarunkowo:"Mniej dupą, a więcej głową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts