Maxtorka 07.07.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 rrmi , załóż sombrero , skrzykniemy kilku chłopców z naszego puebla i przywitamy Was tak , że długo będą na Okęciu pamiętać dzień Waszego powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.07.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pewnie Okęcie zastrajkuje i wylądujesz w Balicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.07.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 rrmi laduj na Okeciu - bede wypatrywac babki ze zgrabnym tyyłkiem i w sombrerro aha - przy okazji - pytanie jak zamordowac faceta? ( rozwiniecie pytania : zeby potem nie pojsc za morderstwo siedziec?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 aha - przy okazji - pytanie jak zamordowac faceta? ( rozwiniecie pytania : zeby potem nie pojsc za morderstwo siedziec?) przywiązać go na sprężynie do kaloryfera i zacząć się samemu rozbierać w drugim końcu podłogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 aha - przy okazji - pytanie jak zamordowac faceta? ( rozwiniecie pytania : zeby potem nie pojsc za morderstwo siedziec?) A ja myslalam , ze Ty jakas normalna sie zrobilas i juz sie nie leczysz Nie morduj faceta , jak bedzie zyl to bedzie sie gorezej meczyl W piekle podobno wesolo jest , to zadna kara Z tym tylkiem to przywalilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nie morduj faceta , jak bedzie zyl to bedzie sie gorezej meczyl W piekle podobno wesolo jest , to zadna kara : hmm... niby tak ale pomyslama sobie kara musi byc Z tym tylkiem to przywalilas ohhh plizzzzz juz nie badz taka skromna wszyscy wiedza ze zgrabny masz ( a ja n focie co house zamiescil widzialam ) Pawson znaczy co on sie napnie i sprezynka go ciepnie o ten kaloryfer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Pawson znaczy co on sie napnie i sprezynka go ciepnie o ten kaloryfer ? e tam , grzejnika szkoda , jeszcze odpryski sie porobia Pawson pewnie juz byl czepiany Tylko sie jakos uratowal. Ciekawe jak Sel zniesie tytul (jesli jakis mily ten tytul bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zielona, a nie wolałabyś mu załatwic MEGASRACZKI ??? do tego wystarczy mikrokropelka rtęci w jedzonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zielona, a nie wolałabyś mu załatwic MEGASRACZKI ??? do tego wystarczy mikrokropelka rtęci w jedzonku a co Ty taka chetna ? On fajny chlopak jest i ja Mu sie podobam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 On fajny chlopak jest i ja Mu sie podobam no i to mu sie od kleksa w majtach chyba nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jestes straszna Wymyslasz jakies komentarze polityczne , a teraz kleksy . Ja sie nie moge dzis smiac . Wojna sie zaczyna , trza sie bac a nie smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Pawson znaczy co on sie napnie i sprezynka go ciepnie o ten kaloryfer ? e tam , grzejnika szkoda , jeszcze odpryski sie porobia Pawson pewnie juz byl czepiany Tylko sie jakos uratowal. Pawson miał jeszcze wrotki na nogach dla lepszego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zielona, a nie wolałabyś mu załatwic MEGASRACZKI ??? do tego wystarczy mikrokropelka rtęci w jedzonku oooo czekaj czekaj... moze zbyt malo drastyczne i zbyt malo bolesne ale na poczatek....wystarczy.... tylko rteci ...czegos tam nie mam (a z oddzialu chyba juz wyszla ) co jeszcze daje taki efekt? mamm takie herbatki superfigura albo insze dziadostwo - podobno przeczyszcza.... to zaparze z 2 opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zielona, a nie wolałabyś mu załatwic MEGASRACZKI ??? do tego wystarczy mikrokropelka rtęci w jedzonku oooo czekaj czekaj... moze zbyt malo drastyczne i zbyt malo bolesne ale na poczatek....wystarczy.... tylko rteci ...czegos tam nie mam (a z oddzialu chyba juz wyszla ) co jeszcze daje taki efekt? mamm takie herbatki superfigura albo insze dziadostwo - podobno przeczyszcza.... to zaparze z 2 opakowania jesli moge niesmialo zapytac czymze ow przestawiciel lepszej płci zarobił sobie na takie niecne knowania z Twojej strony ?? mam najgorsza mozliwą kare dla faceta ubierz sie najbardziej mozliwa seksowna bielizne zrob na bostwo i daj mu wycisk w łózku ... bedzie mial za swoje UWAGA: to nie jest przejaw męskiej solidarności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zrob Mu na kolacje kacze jaja na wolno albo sadzone jak woli wiesz co zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zrob Mu na kolacje kacze jaja na wolno albo sadzone jak woli wiesz co zrobi? rrmi kiedy wracasz ?? właśnie dzisiaj od 18tej sie fajne wolne stanowisko do pracy pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 mam najgorsza mozliwą kare dla faceta ubierz sie najbardziej mozliwa seksowna bielizne zrob na bostwo i daj mu wycisk w łózku ... bedzie mial za swoje to typowy przejaw męskiej solidarności Zielona - zabierz go do Cioci na imieniny - najlepiej 3 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 rrmi kiedy wracasz ?? właśnie dzisiaj od 18tej sie fajne wolne stanowisko do pracy pojawiło wlasnie. bez przesady jednak z ta praca. stanowisko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zielona - zabierz go do Cioci na imieniny - najlepiej 3 razy w tygodniu Zochna...litosci to ON ma ciepiec nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.07.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 czymze ow przestawiciel lepszej płci zarobił sobie na takie niecne knowania z Twojej strony ?? niczym :roll: nudzi mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts