rrmi 20.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Już ci wysłałem odpowiedź na priv. dziekuje musimy w tej kwestii zmienic front dzialania poza tym Budda na Ciebie czeka a z tego mleka nazy odsaczyc jad podamy go pozniej jako przyprawe Wiesz do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 musimy w tej kwestii zmienic front dzialania Mam nadzieję, że to nic nie zmienia (przynajmniej jeżeli chodzi o kierunek) a z tego mleka nazy odsaczyc jad podamy go pozniej jako przyprawe Jad oczywiście podamy a nie mleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 chodzi o sprawy odzyskukierunek sie nie zmienia spij spokojnie mleko bedziemy przerabiac i podawac nowym w formie szczepionkiprzetestujemy w ten sposob -ten sposob oni sie i tak nie dowiedza , bo nie przezyjaale to wszystko dla spelnienia naszych marzen chodzi takze o idealy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Były małe białe robaczki. Zebrałem je do słoika. Będzie do sałaty z sosem Vinegret. albo na ryby, doskonała przynęta ale czy to chodziło o sos Vinegret czy sos z Veronki? bo z Veronki powinien być lepszy a tak już prywatnie mogę się zwrócić do r? nie wiem czy gówny lekaż pozwoli? ale co mi tam r są już zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 ale czy to chodziło o sos Vinegret czy sos z Veronki? bo z Veronki powinien być lepszy Tak, ale musimy jeszcze trochę poczekać. Potrzebuję dosłownie kilku ciepłych dni. Co do zdjęć to ja widzę tylko krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 a tak już prywatnie mogę się zwrócić do r? nie wiem czy gówny lekaż pozwoli? ale co mi tam r są już zdjęcia wiem , ja widze wszystko lekarz jest wielkiego serca pozwala na wiele czasami mozna tu nawet dostac bulke z zoltym serem naprawde mozna tez pospacerowac z oddzialowa hollejem nie da tylko tych robaczkow to Jego przysmak sos mial byc ...wiadomo jaki remx czy ladne jest to zdjecie w bikini? nie rozumiem dlaczego nie komplementujesz chociaz tak jak jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 zobaczcie jaka ja pożyteczna jestem, tyle rzeczy załatwiłam, chociaż aktualnie mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aggi, dlaczego masz doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 remx czy ladne jest to zdjecie w bikini? nie rozumiem dlaczego nie komplementujesz chociaz tak jak jareko Bo widzę krzyżyk. Kiedy dostanę Buddę? I zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 DOKTORZE!!! bardzo źle już z Tobą, rzuciło Ci się na oczy zamiast realnego świata, widzisz krzyżyki, musisz się udać po poradę do Ojca R... okazuje się, że guru jest ułomny być może Twoja samoocena jest dla Ciebie pozytywna. w świetle nowych faktów, my wyznawcy Doktora, musimy się dobrze zastanowić nad naszą przysłością, być może jedyna nasza nadzieja, to Oddziałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 zobaczcie jaka ja pożyteczna jestem, tyle rzeczy załatwiłam, chociaż aktualnie mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aggi, dlaczego masz doła udaje z tym dolem , zastrzyk chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Grzeszysz synu, podnosząc rękę na swego Guru (to jest właściwe słowo) Ja ci odpuszczam, ale czy inni ci odpuszczą? Musiałem skorygować ten post, Guru napisałem z małej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Bo widzę krzyżyk. Kiedy dostanę Buddę? I zdjęcie ten krzyzyk to znak Budda mysli o Tobie zastanawia sie nad tym jaki z ciebie pozytek bo jesli tylko marynate robisz to malo 1950 jak smiales to przechodzi ludzkie pojecie a oddzialowa to tylko pionek w calym tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 zobaczcie jaka ja pożyteczna jestem, tyle rzeczy załatwiłam, chociaż aktualnie mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aggi, dlaczego masz doła udaje z tym dolem , zastrzyk chceUzalezniła sie biedaczka dawke trzeba zmniejszyc i na odwyk, a zastrzyk mnie, mnie dac ja chora jestem, w domu biedna siedze, a maz z dzieciorami na jachcie sie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Musiałem skorygować ten post, Guru napisałem z małej litery. to niewybaczalne dobrze , ze zachowujesz respekt wykupisz sie robakami teraz udaje sie na spoczynek polaczony z modlitwa bede obserwowac zajscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 http://img383.imageshack.us/img383/6366/wiechadobrybmp2ee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 ja chora jestem, w domu biedna siedze, a maz z dzieciorami na jachcie sie bawi Kobieta wypruwa sobie żyły a dla tego tam życie to nieustający bankiet z darmowymi drinkami i sałatkami w sosie Vinegret. Nie ma darmowych obiadów, panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Jest tak jak myślałemten niebieski z prawej twój mąż rozpustnik, jak zgaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 oj gosiu, jak mi siebie żal, że nie mogę Cię pocieszyć, i oczywiście wspomóc w leczeniu, nie bierz zastrzyku, oni, nie wiadomo co wstrzykli aggi ona kiedyś była inna, pelna życia, nie zdolowana, a teraz? po zastrzykach... nie wiadomo czy to nie zastrzyki z Veronki albo ze sfrustrowanego cielęcia które okazało sie byczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Aggi miała lekką niestrawność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 http://img390.imageshack.us/img390/3720/wianek6ou.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts