Maxtorka 12.07.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A co Pawson koło latryny robił? , w dodatku sam I gdzie jest koza , się grzecznie pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 siema pacjenty i inne personela czemu w naszym szpitalu nie ma klimy w innych szpitalach jezd ee nieprawda, czytałam wczoraj, że w innych musza dochtory w slipkach pracować, bo uuupał /ciekawe jak średni personel / więc trzymamy standardy krajowe No chyba że orynator ma??? Z racji funkcji.. ps jak tam porzeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pijany pacjent na wózku inwalidzkim uciekł ze szpitala w Chrzanowie - informuje "Gazeta Krakowska". Pijanego mężczyznę na wózku inwalidzkim zatrzymała policja. Zdążył przejechać ul. Topolową i niemal całą ul. Szpitalną w Chrzanowie. Jechał chodnikiem. We krwi miał 1,8 promila alkoholu. czy mamy tam jakąs wizytowana przez inspekcje filię????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dropsiaczko wlasnie o tym czytalam. To pewnikiem jakis nasz pacjent jest .Trzeba sprawdzic liste i zaczac poszukiwania. Wyznaczmy tropiciela .Ja dzis jestem niedysponowana intelektualnie (mozg mi sie lasuje jak czytam od rana wiadomosci ) , nich ktoras z Was prowadzi poscig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dropsiak , masz bliżej , zwizytuj komisariat i się dowiedz Wózek chyba zwrócą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jeśli on z naszego oddziału to nam przyjdzie grzywnę za wózek bulić. Jak nic trzeba będzie składkę zrobić albo i latrynę zastawić Prawo jest prawo :):) Rrmi mnie się juz od upału lasuje, a na wiadomości jakoś już nie reaguję chyba gorzej ze mną ps2. Komisariat sprawdzę, moze jest tam jakis przyyyystojny inspektor czy jak to się tam teraz nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Wózek na szczęście nie nasz , policzyłam , wszystkie stoją grzeczniutko Jeszcze nam dopłacą za niedopilnowanie pacjenta gdyby się okazało że nasz ci on Jakie Prawo taka Sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dropsiaczko wlasnie o tym czytalam. To pewnikiem jakis nasz pacjent jest .Trzeba sprawdzic liste i zaczac poszukiwania. Wyznaczmy tropiciela .Ja dzis jestem niedysponowana intelektualnie (mozg mi sie lasuje jak czytam od rana wiadomosci ) , nich ktoras z Was prowadzi poscig A Chef to nie poszedl do konkurencji przypadkiem? I nie wytrzymal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 I nie wytrzymal... ZNACZY POPUSCIL? Przewinac Go trzeba Kto chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Chef wzięty ? Znaczy go odbić trzeba Na Chrzanów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Znaczy go odbić trzeba Odbic to mozemy , ale nerki Bedzie na przeszczepy dla naszych Zdrowiuskie , nie nasaczone alkoholem. ps.Maxti Juz jest Pulse do kupienia Ja dzis jade kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 [Odbic to mozemy , ale nerki Bedzie na przeszczepy dla naszych Zdrowiuskie , nie nasaczone alkoholem. ps.Maxti Juz jest Pulse do kupienia Ja dzis jade kupic Znaczy że nasze to co , od macochy ? Kto pije ten długo żyje ps. Sister , opisz wrażenia z pierwszego słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 sie melduje uciekiniera nie spotkałem wózki wszystkie są policzyłem do dwóch co dzisiaj w menu bo nie wiem jakie szkło szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja mysle , ze czas nadac bieg tej sprawieZdecydujcie o tym rano , kiedy ja bede jeszcze w spoczynku nocnym.Raport kolo latryny prosze zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 tylko zamknięte zeby nikt przez pomyłke nie nasiusial piekny dzionek dzisiaj mamy znowu prawie 50 stopni u mnie w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to ja nie powiem ile jest u mnie w domu żeby Cię nie znerwić , ale co mi z tych 23 C jak mi od rana łeb odpada . A w pracy to tylko wiatrak mnie uratuje . Dziś serwujemy zimne napitki - Caipiroska i Mojito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to ja nie powiem ile jest u mnie w domu żeby Cię nie znerwić , ale co mi z tych 23 C jak mi od rana łeb odpada . A w pracy to tylko wiatrak mnie uratuje . Dziś serwujemy zimne napitki - Caipiroska i Mojito 23 st. i masz internet jak jeszcze masz barek to ja sie zaczynam pakować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 [ 23 st. i masz internet jak jeszcze masz barek to ja sie zaczynam pakować ... No pewnie że mam , i nawet nie pusty I w ogóle jestem fajna ( a skromość to moja podstawowa zaleta ) . I internet bezprzewodowy więc można zasiąść na tarasie - tam jest jeszcze cień ) To co , chyba zacznę lód kruszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ... kurna gdzie ja polozylem szczoteczke do zebow ??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pal licho szczoteczkę Lepiej pospiesz się bo słońce jak szalone podchodzi pod taras , za dwie godziny będzie " po ptokach " no i lód powoli zaczyna pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts