19501719500414 13.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ktos cie zruszył ?? mam nadzieje ze fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 co komu sie marzy mi sie paznokiec zruszyl i sie gamga ot co jak to mozliwe , ze nie wiecie , ze sie placze z powodu takiego zruszenia do spania sie szykowac , raz dwa tylko majtki trzeba pozmieniac , dzis czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 spałem i wstałem ... nic mi sie nie sniło ale słyszałem że coś szurało na korytarzu może to była inspekcja nocna ... a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.07.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 (...)do spania sie szykowac , raz dwa tylko majtki trzeba pozmieniac , dzis czwartek ta, ale nie ten czwartek, bo ten czwartek będzie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 co komu sie marzy tylko majtki trzeba pozmieniac , dzis czwartek Z kim mam sie w tym tygodniu zamienic majtkami? Ja po Pawsonie juz nie chce, moze wezme Maxtorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 co komu sie marzy tylko majtki trzeba pozmieniac , dzis czwartek moze wezme Maxtorki? zbok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.07.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 dlaczego ja też się zamienię, ale nie z Tobą, ani z bogusem, czy też Małym a tak w ogóle to komu przywieźć Becherovki, bo jadę na Słowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a tak w ogóle to komu przywieźć Becherovki, bo jadę na Słowację ja poprosze demanovki - dwie butelki absynt - 1 butelke borowiczki - ile wlezie do bagażnik złoty bażant ciemny - a ze dwie skrzynki na popitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ale słyszałem że coś szurało na korytarzu to nie cos , to ja ciezko powloczylam kopytami oddaj Aggowe majtki co dzis za impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wypilam butle wina z Jozkiem. Moge teraz z sensem gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 sens sobie przy piatku wolne zrobil jak chcesz to zaczekaj na mnie bede obalac zaraz to i owo z owym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 czekam, czekam Jozkiem umilam czas Kaszanki umazyl z cebulka jako ze z porzucen jest tesknota - to postanowilam, ze bede rzuca cien. bosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wlasciwie z Jozkiem to postanowilismy , razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 widze , ze macie sie z Jozkiem ku sobie chcecie sie zwiazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ja to bym chciala sie zwiazac w pasie najbardziej a Jozek nc nie gada.. no i nie wiem czy Jozek chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ja mysle , ze Jozek chcialby tak najbardziej ulozyc sobie z Toba zycie I nie tylko w pasie sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.07.2006 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 ja to bym chciala sie zwiazac w pasie najbardziej a Jozek nc nie gada.. no i nie wiem czy Jozek chce nie daruj Józkowi tej nocy ... 1950 - przywieź cóś bo usycham i więdnę a nikt nic nie chce mi ...darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Znowu jakis skunks sie pod moim domem krecil , odudzil mnie smrod w domu Aggi mialas byc chyba w innym miejscu Nie ma nic gorszego niz zerwac sie w sobote przed 7 rano , wrrr Zosiu czy Wy z Jozkiem chodzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 ... se wyjszłem na przepuchę i se czytam Pijany pacjent na wózku inwalidzkim uciekł ze szpitala w Chrzanowie - informuje "Gazeta Krakowska". Pijanego mężczyznę na wózku inwalidzkim zatrzymała policja. Zdążył przejechać ul. Topolową i niemal całą ul. Szpitalną w Chrzanowie. Jechał chodnikiem. We krwi miał 1,8 promila alkoholu. czy mamy tam jakąs wizytowana przez inspekcje filię????? ... Chef wzięty ? Znaczy go odbić trzeba Na Chrzanów !!! ... OŚWIADCZENIE ... to nie JA ... zwykle miewam powyżej 3 promile ... po wypożyczeniu piątego koła do wózka ... jeżdżę hulaj...nogą ... Chrzanów ładna miejscowość jezdt (no i co z tego) ... w poniedziałek idę już tylko na wyjęcie WSZWÓW i od tego czasu bedę Chef z Blizną (do czasu aż bliznę zakamufluję brodą) pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - nie mogę niczym normalnym napełnić dziś szklaneczki (wpuścili mi w żyły te psie krwie w tej fałszywej klinice antybajotyku jak dla mięszanej pary słoń + hipo) ... banda jedna ... już niebawem wracam na powrót na kurację i "cóś" na zagrychę podrzucę ... w tym nienormalnym śpitalu to często mielonkę dają ... ... a mówiom, że przedtem marcepany były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 To czekamy Chef . Czy ja dobrze zrozumialam , ze Ty jestes przez brody teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts