Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... se wyjszłem na przepuchę i se czytam :o :o :o

Pijany pacjent na wózku inwalidzkim uciekł ze szpitala w Chrzanowie - informuje "Gazeta Krakowska".

Pijanego mężczyznę na wózku inwalidzkim zatrzymała policja. Zdążył przejechać ul. Topolową i niemal całą ul. Szpitalną w Chrzanowie. Jechał chodnikiem. We krwi miał 1,8 promila alkoholu.

czy mamy tam jakąs wizytowana przez inspekcje filię????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

... :o

Chef wzięty ? :o

Znaczy go odbić trzeba :D

Na Chrzanów !!!

... :o OŚWIADCZENIE

... to nie JA ... zwykle miewam powyżej 3 promile

... po wypożyczeniu piątego koła do wózka ... jeżdżę hulaj...nogą

... Chrzanów ładna miejscowość jezdt (no i co z tego)

... w poniedziałek idę już tylko na wyjęcie WSZWÓW i od tego czasu bedę Chef z Blizną (do czasu aż bliznę zakamufluję brodą) :wink:

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - nie mogę niczym normalnym napełnić dziś szklaneczki :evil: (wpuścili mi w żyły te psie krwie w tej fałszywej klinice antybajotyku jak dla mięszanej pary słoń + hipo) ... banda jedna ... już niebawem wracam na powrót na kurację i "cóś" na zagrychę podrzucę ... w tym nienormalnym śpitalu to często mielonkę dają ... :cry: :evil: ... a mówiom, że przedtem marcepany były :roll: