Zochna 15.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Znowu jakis skunks sie pod moim domem krecil , odudzil mnie smrod w domu Aggi mialas byc chyba w innym miejscu Nie ma nic gorszego niz zerwac sie w sobote przed 7 rano , wrrr Zosiu czy Wy z Jozkiem chodzicie? raczej nie chodzimy, bo Jozek lezy . a ja wlasnie ide pojechac pochodzic Ale na wieczorny apel wroce . Pozdrawiam Chefa szczegolnie serdecznie , zwlaszcza ze mu jakies dziwne plyny w kroplowke leja Na oddziale Ci zaaplikujemy porzadna - jak sie tylko stawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Zasadniczo to zanim bym poszla pojechac pochodzic to bym z Jozkiem polezala , gdybym byla na Twoim miejscu oczywiscie. Gdzie koza jest ??? Pawson o stosunkach mysli tylko Chyba , ze Chef zabrala ja rozrywkowo do szpitala , na te samotne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 rrmi no wiesz co .. nie tylko ...jeszcze o piciu i paleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dzis w ramach lekcji biologii bedziemy sadzic lobode u Pawsona na wlosciach.Prosze sie przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 rrmi chyba wyrywać a kto nawyrwa najwięcej będzie mógł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 chyba wyrywać Jak smiesz poddawac w watpliwosc to , ze ja rozumiem co pisze?????? Wyrazilam sie jasno , posadzic , wyrywac bedziemy lubin!!!!!!!!!!!!!!! I cicho , bo Zdzicho idzie I Zochna z Jozkiem chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 I Zochna z Jozkiem chodza To Zochna juz nie chodzi z leśniczym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 To Zochna juz nie chodzi z leśniczym ? No jak idzie jechac zeby pochodzic po lesie to z lesniczym , ale tak na codzien to chyba z Jozkiem , pewnosci jednak nie mam Zielonooka a Ty to nie udawaj , ze taka jestes normalna , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 To Zochna juz nie chodzi z leśniczym ? No jak idzie jechac zeby pochodzic po lesie to z lesniczym , ale tak na codzien to chyba z Jozkiem , pewnosci jednak nie mam Zielonooka a Ty to nie udawaj , ze taka jestes normalna , co? rrmi a skadze ! nic nie udaje ja sie pytam - bo mam chrapke na lesniczego tylko sie boje zeby mi Zochna oka nie podbiła choc w sumie...mozna taki siniak na oku potraktowac jako makijaz chwilowo permanentny - a fiolet do zielonego pasuje kici kici kici.... panie lesniczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Piosenke , ktora przypomni niepowtarzalne te chwile I slowa cicho szeptane tylko Tobie jedynej Chociaz bede daleko, wroce milosci sladem wiec zanuc nasza melodie i nie placz , kiedy odjade .... Na glowie kwietny ma wianek a w reku zielony badylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 16.07.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Na glowie kwietny ma wianek a w reku zielony badylek No to chyba nie badylek, ino ten lubinek... od Pawsona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 widzialem dzisiaj mój gąszcz ... od jutra biorę się do walki ... wiec dzisiaj poprosze wzmacniajaca kroplowke na noc rrmi czyli że ty rozumiesz co piszesz co ta hameryka z ludzi robi zielonooka tylko uważaj dzisiaj z leśniczym bo w krzakach mokro cholernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 zielonooka tylko uważaj dzisiaj z leśniczym bo w krzakach mokro cholernie mokro mówisz? a leśniczy tak wiał na mój widok ze az sie za nim kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 zielonooka tylko uważaj dzisiaj z leśniczym bo w krzakach mokro cholernie mokro mówisz? a leśniczy tak wiał na mój widok ze az sie za nim kurzyło może on poleciał leśniczówkę sprzątać na przyjęcie gościa tudzież aparaturę nastawić żeby się jakiś przedni trunek destylował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ja to bym poszedł w tango....ale tak myslac racjonalnie to do tanga trzeba dwojga ...no i koło sie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Przeciez nad Lidzia zaczales pracowac Moze zatanczy z Toba ? Chociaz bym sie Jej dziwila , zobacz jak wygladasz , rozczochrancu Jak chcesz to Cie ostrzyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Przeciez nad Lidzia zaczales pracowac Moze zatanczy z Toba ? Chociaz bym sie Jej dziwila , zobacz jak wygladasz , rozczochrancu Jak chcesz to Cie ostrzyge hehe co ja widze ? czyżby plotki na mój temat, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 zobacz jak wygladasz , rozczochrancu Jak chcesz to Cie ostrzyge boże gdzie go ostrzyzesz?!?!?!? (to zolte rozczochrane na lbie to przeciez zolta krepina - same mysmy mu ja przyklejaly do lysej czaszki coby udawalo wlosy - nie pamietasz?!?!?!?! ) Pawson - hmmm hmmm hmmmm no nie wiem bo krzyczał "łojezusmariobozeswietyludzieratujta!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 zobacz jak wygladasz , rozczochrancu Jak chcesz to Cie ostrzyge boże gdzie go ostrzyzesz?!?!?!? (to zolte rozczochrane na lbie to przeciez zolta krepina - same mysmy mu ja przyklejaly do lysej czaszki coby udawalo wlosy - nie pamietasz?!?!?!?! ) i co? nie odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hehe co ja widze ? czyżby plotki na mój temat, hę? Lidka Ty nie pisz tak duzo , bo sie zblizasz A to? No sie kreci ten blondasek tu i tam Zielonooka kiedy Y przylatuje? ZNACZY KIEDY CI SIE POLEPSZY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts