zielonooka 16.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Lidka - nie maja prawa odpasc - grupa wsparcia w osobach : ja & rrmi kleiłysmy na budapren (czy insza kropelke) patrz tyle czasu ma i nadal sa tylko od slonca cos wyblakł rrmi Y - jak na nic tym razem nie wykombinuje w stylu "kamienie w nerkach" to 10 sierpnia (aha - przy okazji melduje ze mu rozbili tymi elektrowstrzasami czy tam elektrodzwiekami za to jako niewielu facetów "zaliczyl" .... poród ... ) ps. czy ja jestem mega swinia? - tak sie zastanawiam bo ... zauwazylam ze ten fakt wzbudza we mnie duza satysfakcje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 no własnie Zielona pisz , bo ja by musial swoje graty pozbierać Lidzia widzis jakie One som ciekawe ....ale jo nic nie padolech co my robili pod tym zdechłym leonem wczorajszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 no własnie Zielona pisz , bo ja by musial swoje graty pozbierać graty to ci odesle (jak zawsze zreszta - ) tylko zebym znow nie zapomniala tej twojej maszynki do golenia spakowac bo bedzie dym jak ostatnio musialam sie ratowac i klamac ze to ja tak te nogi namietnie ...gole Lidzia - nie boj nic - Selim fajny jest - tylko ze sniadania trzeba mu robic i drapac po plecach zboczenca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hehe co ja widze ? czyżby plotki na mój temat, hę? Lidka Ty nie pisz tak duzo , bo sie zblizasz A to? No sie kreci ten blondasek tu i tam Zielonooka kiedy Y przylatuje? ZNACZY KIEDY CI SIE POLEPSZY????? no zbliżam ale trudno ale bede pisać, bo nie mam co robić [tzn. poza trudną apleacją na jutro:P ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 no własnie Zielona pisz , bo ja by musial swoje graty pozbierać graty to ci odesle (jak zawsze zreszta - ) tylko zebym znow nie zapomniala tej twojej maszynki do golenia spakowac bo bedzie dym jak ostatnio musialam sie ratowac i klamac ze to ja tak te nogi namietnie ...gole Lidzia - nie boj nic - Selim fajny jest - tylko ze sniadania trzeba mu robic i drapac po plecach zboczenca ja sniadanie miałabym zrobić? haahhahahahahahaha myslisz, że ja umiem? ale drapać po plecach dosyć lubię chociaż nie każdego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ..i to takie wystawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ..i to takie wystawne co miałoby byc wystawione? herbatę daję rade w filiżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Pawson - hmmm hmmm hmmmm no nie wiem bo krzyczał "łojezusmariobozeswietyludzieratujta!!!!!!!" e tam, nie ma co sie tego, ze niby cóś jest nie tego. On juz tak od wczoraj krzyczy Ze niby jak mu Jozek powiedzial ze od teraz to ja bede gotowac W ogole to ja juz nie chce z nim chodzic, bo mi sie buty zdarly. Chodzilismy i chodzilismy plantacje lubinku zakladac czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 pierwszy klaps... kawke pije ! z rana ...wystawne hmm...ma być wybor ...Szwecki stół .. nadazasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 pierwszy klaps... kawke pije ! z rana ...wystawne hmm...ma być wybor ...Szwecki stół .. nadazasz ?? no nadążam... wystawne śniadanie to ja mogę zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.07.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 To czekamy Chef . Czy ja dobrze zrozumialam , ze Ty jestes przez brody teraz? ........... Gdzie koza jest ??? Pawson o stosunkach mysli tylko Chyba , ze Chef zabrala ja rozrywkowo do szpitala , na te samotne wieczory ... kłozie to ja tylko bródkę wyrwałem ... http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif ... bo taki jakiś nagi się czułem http://www.chefpaul.net/smiles/turn05.gif .............................. zwlaszcza ze mu jakies dziwne plyny w kroplowke leja Na oddziale Ci zaaplikujemy porzadna - jak sie tylko stawisz ... siem jutro wstawiem i ... całą apteczkę wyrąbię http://www.chefpaul.net/smiles/drink9.gif .................... ...wystawne hmm...ma być wybor ...Szwecki stół .. nadazasz ?? ... stoł stoł i przestoł ... bo mo nogi powyłamywane ... i nie był szfecki tylko radziecki http://www.chefpaul.net/images/sierpimlot.jpeg ... zresztą do tej Twojej ulubionej mielonki http://www.chefpaul.net/smiles/eat1.gif stół niepotrzebny ... a popić to można z centrali http://www.chefpaul.net/smiles/drink3.gif ... a wogle to ide se na chmurke http://www.chefpaul.net/smiles/palacz.gif ... bo mnie rano bedom sadyści molestować pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2006 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chef Ty sie lecz szybciej , bo ja naprawde w Poznaniu bede 25 sierpnia. Obiad musisz jakis nawarzyc Duzo obiadu , bardzo duzo. Takiego polskiego , a nie jakiegos chinczyka , fuj Aggi jak juz wrocisz to nie krzycz od rana samego , bo ja zle sypiam nocami i nad ranem odrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wystawne sniadanie - wystawione na wycieraczce pod drzwiami (zeby inny podnajemca lokalu nie widzial)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ja sniadanie miałabym zrobić? haahhahahahahahaha myslisz, że ja umiem? jest plus tej sytuacji - S jest wszystkożerny tylko brukselki nie jada, i nie nalezy dawac mu watrobki bo szaleje wtedy i gryzie po kostkach A tak to normalnie - kanapeczki, szyneczka, jajeczko w majonezie, serki zolte i plesniowe , pomidorki (cienko krojone) twarozek bialy z posiekana cebulka , ogoreczki itp . Dasz rade - ja dalam to Ty tez W poczuciu ze oddaje S w dobre rece lece szukac lesniczego co Zochna nim wzgardziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 i pewnego zielonego zielska tys nie jadam ...chyba brokuły sie to zowie ..feeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sądząc z awatarka - selimm powienień uuuuuuwielbiać owsiankę, kleik, szpinak i tran. Karmiony tymi specjałami, (dla ułatwienia można to wszystko zmiksować razem) nawet na siłę, będzie rósł szybko i zdrowo a na starość podziekuje karmiącym - w końcu to milej umierać zdrowszym - nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.07.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 i pewnego zielonego zielska tys nie jadam ...chyba brokuły sie to zowie ..feeee brokuł nie proponowalam bo sama mam odruch wymiotny na sam zapach _bogus_ hm... ja juz nie zdaze ale moze Lidka skozysta z cennej rady (swoja droga masz okrutne pomysły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 no to dzisiaj na kolacje brokuły + wiadereczka dla coniektórych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 no to dzisiaj na kolacje brokuły + wiadereczka dla coniektórych ... sie wymiesza z kalafiorem i nie beda rzygali zabierz te wiadra do zabiegowego , sonde bedziemy robili Maxtorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 17.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ja sniadanie miałabym zrobić? haahhahahahahahaha myslisz, że ja umiem? jest plus tej sytuacji - S jest wszystkożerny tylko brukselki nie jada, i nie nalezy dawac mu watrobki bo szaleje wtedy i gryzie po kostkach A tak to normalnie - kanapeczki, szyneczka, jajeczko w majonezie, serki zolte i plesniowe , pomidorki (cienko krojone) twarozek bialy z posiekana cebulka , ogoreczki itp . Dasz rade - ja dalam to Ty tez W poczuciu ze oddaje S w dobre rece lece szukac lesniczego co Zochna nim wzgardziła . czy ja niewyraźnie piszę???? śnaidanko to ja moge co najwyżej zjeść tzn. wypić herbatkę i zjeść płatki jak mam dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts