rrmi 21.07.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ja kurzece wole na szynce Ty Ty Ty jeden ale sie pogoscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a co nie jak tak rrmi idziemy na fajke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 wypal i za mnie , ja na gg z Bratem mam narade na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 wypal i za mnie , ja na gg z Bratem mam narade na zdrowie z Wielkim Bratem uuuuuu w hameryce to pewie nawet spiewania pod prysznicem podsłuchuje ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 no co Ty , z moim wlasnym Bratem ale fakt , jest Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.07.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 ... pękł balonik i wazonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.07.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 rrmi to tam w hameryce maja GG o zesz kurna ... to co dzisiaj w nocy szpital działa przez GG ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Chef a czego ryczysz po tym wazoniku? Gorzalka w nim byla czy jak? Pawson My tu mamy wszystko Nawet deszcz padal , a nikt nie zamawial I grzmoty byly I lokalne swinie sie patrzyly na te grzmoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Pawson My tu mamy wszystko Nawet deszcz padal , a nikt nie zamawial I grzmoty byly I lokalne swinie sie patrzyly na te grzmoty ja nie moge toz to ... hameryka jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Moze te wesele tutaj w szpitalu urzadzimy, co? Mozna w kostnicy gorzalke chlodzic Tyle , ze ja tej rozowej sukienki za chiny ludowe nie zaloze Mi jest w blekitnym dobrze , w czarnym tez , ale jakos nie wypada. Na slubie . Lodu trzeba narobic na zapas , poki woda jest w kaluzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 ok to ja sie juz poswiece a prezenty jakies przewidzieliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No zaraz prezenty , akurat Masz noc poslubna , juz nie grzeszna w zabiegowym i git My bedziemy podpatrywac tylko troche ps.Ile kosztuje alkohol w Polsce , bo wlasnie jade na ostatnie zakupy (chyba ostatnie ) i nie wiem czy ciagnac jak drzewo do lasu Interesuje mnie Chivas 0.75 J&B 0.75 Johny moze tez , ale bardziej informacyjnie , bo i tak go nie lubie. Ceny w sklepie , bo przez internet i tak nie bede kupowala , a zadnych sklepow z cenami nie moge znalezc , moze nie wiem jak sie nazywaja Dzieki i za off topic Ale jestem salowa , to chyba moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 http://fws.pl/katalog.php?fws=8f7be1aed38c6dde5bbf32d316a243d9 rrmi specjalnie dla Ciebie .. ceny w sklepach po pobieżnym przejrzeniu podobne ... polecie mi cos mocnego proszę bo tak sie jakos ckliwie na sąsiednim wewątku zrobiło że aż se musze walnąć szklane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Dzieki za linka Pawson , wlasnie wrocilam ze sklepu , ale nie kupowalam gorzalki , I dobrze , bo teraz widze z linka , ze ceny prawie takie same . Tutaj znajomi mowili , ze w Polsce 2 razy drozej , to moze i warto by bylo . Zreszta tyle co ja pije to se i tak kupie Tylko , ze ja J&B najbardziej lubie , ale Ballantine tez moze byc , a akurat chyba nawet w Polsce tanszy Ciekawe czy Zielonooka zechce ten slub w szpitalu No nic , zaraz Y wroci , to sie Mu po ludzku wytlumaczy co dla Niego dobre bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.07.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 ... no to ... jeszcze po kropelce ... za zdrowie młodej pary !! - a kto nie mioł jeszcze młody pani , niech podniesie ręke ! - jo !! - a ktos ty jest ?? - no jo - młody pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 ... w wazoniku (a właściwie w karafce) była nastawiona ORZECHÓWKA ... Ballantine w Polsce droższy (niestety) ... szczególnie niebieski (którego na dodatek trudno dostać ) ... o jakim slubie godocie (zielonooczna wychodzi w śpitalu ? ... czy cóś zgubiłem ? ... czy cóś skasowano ?) ... no ale obojentnie, prezenta bedom ... a jakże (może nawet być chicken w czekuladzie ) albo arbuzy ... zaro przyniese ... mota : http://www.chefpaul.net/inne/arbuz01.jpg pzdr ps - cóś przymulony jezdem ... wróciłem z Miszczostw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 No nic , zaraz Y wroci , to sie Mu po ludzku wytlumaczy co dla Niego dobre bedzie i tego sie wlasnie obawiam Chef - spokojnie- Y sobie przyjedzie to wtedy bedziemy gadac co i jak , masz duzo czasu zeby ochłonąć (no chyba ze insze miszczostwa beda w tzw. miedzyczasie) rrmi- nie wiem, co z % ale tak mi sie wydaje ze ciut drozsze w Polsce- ale o ile i czy na pewno to nie wiem Ygrek zawsze wozi - wlasnie JimB i whiskacza i tequile ale nhie wiem czy z przyzwyczajenia czy faktyczne warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.07.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 to tak jak ja zawsze przywoziłem ze słowacji tequille z wielkim namaszczeniem bo przeciez tam sie zawsze kupuje alkohol az jakis czas temu zobaczylem ze roznice w kasie symboliczne a odźwigac się trzeba ... chyba zacznę stroić wstążeczkami salę telewizyjną ... powiedzmy na wszelki wypadek ... aaaa i pomaluję pajęczyny w rogach na beżowo ... ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 A na lozku w zabiegowym , na noc poslubna poloz ziarno fasoli Moze nam sie cos wykluje Pajeczyn nie maluj , nie ma sensu , na kanapki je polozymy , bedzie tak odswietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 A na lozku w zabiegowym , na noc poslubna poloz ziarno fasoli może lepiej dynie ?? ?? tak dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts