Pawson 27.07.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pawson - na tytuł trza se zasłużyć. Swoją drogą, ciekawe komu z Redakcji Kot pokazał swoje ŻĄDŁO pokazał jak pokazał ... mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pawson - na tytuł trza se zasłużyć. Swoją drogą, ciekawe komu z Redakcji Kot pokazał swoje ŻĄDŁO pokazał jak pokazał ... mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Raczej - dziubnął - pewnie jakąś Panią. I doceniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pawson - na tytuł trza se zasłużyć. Swoją drogą, ciekawe komu z Redakcji Kot pokazał swoje ŻĄDŁO pokazał jak pokazał ... mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Czy dziabnął to się za jakiś czas okaże A bociany cóś nisko latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Widzisz Pawson - mądrej głowie dość dwie słowie ... Maxtorka od razu zaczaiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pawson - na tytuł trza se zasłużyć. Swoją drogą, ciekawe komu z Redakcji Kot pokazał swoje ŻĄDŁO pokazał jak pokazał ... mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Raczej - dziubnął - pewnie jakąś Panią. I doceniła oby to byla Pani ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Widzisz Pawson - mądrej głowie dość dwie słowie ... Maxtorka od razu zaczaiła chyba mnie nie doceniasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 [ mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Doceniasz , doceniasz Te gify - mówią co autor miał na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 [ mam nadzieję że nikogo nie dziabnął nim ... Doceniasz , doceniasz Te gify - mówią co autor miał na myśli no widzisz fizyk... z Maxi rozumiemy się bez słów wystarczy że sie zarumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 [no widzisz fizyk... z Maxi rozumiemy się bez słów wystarczy że sie zarumienie Bo my z jednego śpitalika jesteśmy i te same kroplówki pobieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Oj Maxtorka, jak byś dobrze przejrzała historię choroby tego wątku, to byś zobaczyła, że fizyk tu pod kroplówką przebywał, zanim Pawsona karetka przywiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A to co innego Szacuneczek Tylko dawno tu nie zaglądałeś stąd ta zmyłka Czyżbyś się był uleczył ? I doszedł do tytułowego końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Wysłany : Pią Gru 09, 2005 9:39 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Dzieeńń dobrrrryy A ja kcem sięe dofiedzieć - o osooo tu choodziiii? Tak czytam watek i hmm (jak by to powiedzieć) fajny jest, ludzie znajomi, ale ... Tytuł jest w miarę jedno(wielo)znaczny. Chętnie się włączę _________________pozdrawiam Grzesiek GG 6613103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Powyżej - mój pierwszy objaw choroby Ja wyleczony??? Ja jestem przypadek beznadziejny. Podobnie jak Pawson. A co do Pawsona - to niejest to, że go nie doceniam. Ja Go po prostu znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 fizyk się wyleczył łożesz kurde ... chlopie zrób coś z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ale przerwa, rzeczywiście była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 fizyk się wyleczył łożesz kurde ... chlopie zrób coś z tym Oj Pawson - źle dzisiaj z Tobą. Literki Ci skaczą. Białe myszki przestawiają znaki interpunkcyjne. W związku z tym powtórzę raz jeszcze (specjalnie dla Pawsona): Ja wyleczony??? Ja jestem przypadek beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pawson, jak będziesz grzeczny i kulturalny, to nikomu nie powiem o tych nocach, które razem spędziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 ... chodźcie no tu obaj http://www.chefpaul.net/smiles/hospital_2838.gif ... taaaaak ... jeden jak i drugi ... SIOSTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 ...I doszedł do tytułowego końca ? Co to znaczy ...do końca? Nie raz i nie dwa udało mi się dojść do końca (dwójka dzieci, trzecie w drodze - oto dowody ). A jeśli pytasz o dom - to powiem tyle - mieszkam, ale do końca - droga daleka, A jeśli pytasz o mnie, to odpowiem cytatem Ani Mru Mru: "nie czas umierać, młody jeszcze jestem .... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 siostra, nie jednokrotnie przełożona (przeze mnie) przysyła mnie, na ergoterapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts