fizyk 28.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 tee - rozsądny - ty nie podskakuj. Bo się obudzisz i znów nie będzie teleranka!!! I u drzwi stanie załoga G. I miś kolabor!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Jesteś cudowny !! Doładnie ten odcień, a prezentuje się BOSKO! Nasze krajowe Porshe Aggi - tylko uważaj na siebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.07.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ej PACJENTY spokój ma być co wy myslicie że ja rzuce wszystko i polece wam garaże budować ?? poza tym po pijaku i tak nie można jeżdzić a u nas w Śpitaliku wszyscy zawsze po pijaku ... Wypraszam sobie! 1-go maja bylem trzezwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ej PACJENTY spokój ma być co wy myslicie że ja rzuce wszystko i polece wam garaże budować ?? poza tym po pijaku i tak nie można jeżdzić a u nas w Śpitaliku wszyscy zawsze po pijaku ... Wypraszam sobie! 1-go maja bylem trzezwy. tia ... bośmy żarli grzybki i nie było czasu na picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ej PACJENTY spokój ma być co wy myslicie że ja rzuce wszystko i polece wam garaże budować ?? poza tym po pijaku i tak nie można jeżdzić a u nas w Śpitaliku wszyscy zawsze po pijaku ... Wypraszam sobie! 1-go maja bylem trzezwy. Curie - Skłodowska tez była ... trzeźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Curie - Skłodowska tez była ... trzeźwa nieprawda tydzien temu nawalila sie ze mna na nocnym dyzurku no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Curie - Skłodowska tez była ... trzeźwa nieprawda tydzien temu nawalila sie ze mna na nocnym dyzurku no tak właśnie się dziwowałem że pod moją dawną uczelnią (UMCS) był tylko pusty cokół i nawymiotowane dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Aggi - dla Ciebie mam coś ekstra http://www.syrena.nekla.pl/katal/syreny400/PICT0134.JPG jessoooo , jakie cudo Ja też takie kcem Aggi , dasz się choć raz przejechać ? A mówili że Curie - Skłodowska to tęga głowa i co ? Po jednej szklaneczce naszego dyżurnego ją ścięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Maxi - mam takie Syrenki jeszcze ze 3. Mogę Ci jedną dać A Marysia zaprawiła się Radem i Polonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Maxi - mam takie Syrenki jeszcze ze 3. Mogę Ci jedną dać Dzięki fizyczku Ale dam czadu w mojej wsi A Marysia zaprawiła się Radem i Polonem . Zawsze mówiłam że nie wolno mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no tak ... wystarczy zacząć rozdawać fury a już wszystkie pacjentki w komplecie ... nawet się chyba któraś umyła bo nachlapane dookoła latryny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no tak ... wystarczy zacząć rozdawać fury a już wszystkie pacjentki w komplecie ... nawet się chyba któraś umyła bo nachlapane dookoła latryny ... To koza , będzie miała dzisiaj gości I nie nerwujsja , fura się przyda na oddziale . Wózki pamiętają trzecią wojnę punicką i jak się rozlecą to czym będziemy się w ramach terapii rozbijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.07.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no tak ... wystarczy zacząć rozdawać fury a już wszystkie pacjentki w komplecie ... nawet się chyba któraś umyła bo nachlapane dookoła latryny ... To koza , będzie miała dzisiaj gości I nie nerwujsja , fura się przyda na oddziale . Wózki pamiętają trzecią wojnę punicką i jak się rozlecą to czym będziemy się w ramach terapii rozbijać ? to co, dlugi poszedł w odstawkę coś mi ten związek tak ostatnio nieszczególnie wyglądał, dziwiłem się co robi ta Maria Curie Skłodowska w porzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.07.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Długi podobno greckie kozy teraz sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 koniec bzdur i gadania o głupotach ... dzisiaj się zaczął łikend więc chlejemy ... u mnie http://www.kp.pl/tlo/p7oszr.jpg komu, komu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 przyjechali kałboje - kazdy pije swoje http://www.browar-amber.pl/kurier/gfx/piwo_kozlak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ja, to bym się na krzywy ryj gdzieś załapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ja, to bym się na krzywy ryj gdzieś załapal ja sie z Toba podziele lyskacza mam Czy nam sie dlugie kozy w Grecji zapowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a ja mam jakis ziolowy likier z Tunezii (kolezanka wpadla z wizyta i zostawial w ramach "giftu") obrzydliwy troche i smierdzi starymi skarpetkami - ale darowanemu koniowi itd.... kto chetny????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 David Gilmour to sie tak pieknie usmiecha o ja Cie jak sie jaka tragedia lotnicza trafi to ja za wszyastko sorry wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts