Maxtorka 29.07.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 David Gilmour to sie tak pieknie usmiecha o ja Cie jak sie jaka tragedia lotnicza trafi to ja za wszyastko sorry wszystkich Tfu , tfu , tfu , trzy razy przez lewe ramię i raz dokoła . Co Ty kurna pleciesz Czy to już dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 wstawać - obchód !!!!!!!! Tanio sorzedam proszki od bólu głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 ............................. To koza , będzie miała dzisiaj gości .................. ... kłeza została przerobiona na salami (moim nowym ostrym jak skalpel nożem) ... ... odwiedziny będzie miał wieprzak (i lustrację ... zastanawiające, że w upale się nie męczy i jeszcze tańczy) http://www.chefpaul.net/smiles/dancing_1331.gif ... jak kcecie kłeze na powrót to trza ja sklonować (... chiba, że długi przywiezie nową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 wstawać - obchód !!!!!!!! Tanio sorzedam proszki od bólu głowy Hi, hi hi , ja nie potrzebuję Pić to trzba umić Szefie a ta golonka to kilo osiemdziesiąt ? A ona to chyba nie nasza ino ruska bo tak jakoś kazaczoka wywija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 wstawać - obchód !!!!!!!! Tanio sorzedam proszki od bólu głowy Hi, hi hi , ja nie potrzebuję Pić to trzba umić Szefie a ta golonka to kilo osiemdziesiąt ? A ona to chyba nie nasza ino ruska bo tak jakoś kazaczoka wywija ... taaa ... bratnia ... siołaczki sie siołaczki ... masz racje jakaś taka ... nie gniotsja nie łamiotsja ... jak ktoś ma dłuższy cug to na poniedziałek jest cała pucha w apteczce http://www.chefpaul.net/smiles/hospital_2843.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Kroplowka stawiajaca na nogi potrzebna pilnie Sis jak Ty to robisz , ze kaca nie masz Trzeba w latrynie zamknac tego co to do Chefa wypisuje na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.07.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Kroplowka stawiajaca na nogi potrzebna pilnie Sis jak Ty to robisz , ze kaca nie masz Trzeba w latrynie zamknac tego co to do Chefa wypisuje na priva Ja dzisiaj delikatniuchno Redd`sikiem Red ( ale mi dziwoląg wyszedł ) się raczę więc jeśli lubisz zapraszam A kaca nie mam jak ...nie piję Taaa , ale to rzadko wypada Staram się pewnej dawki nie przekroczyć bo jak mi się zdarzy przegiąć bagietkę to na drugi dzień żałuję , że nie umarłam dnia poprzedniego ( tak jak hamerykański żołnierz pijący z Polakami ) Sis , ja myślę że zamknięcie w latrynce to nobilitacja i zaszczyt więc może w porzeczki , tam jakiś Szefowy wieprzek na salony się sposobi Długi chyba nie będzie miał nic przeciwko , co ? A w ogóle skąd nadajesz ? Wiesz że muszę znaleźć jakiś czynny taras widokowy a to u nas nie jest takie proste Mogę nie zdążyć i wtedy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Długi chyba nie będzie miał nic przeciwko , co ? dlugi nowa koze pewnikiem w oliwnych sadach balamuci na czerwonej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.07.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Długi chyba nie będzie miał nic przeciwko , co ? dlugi nowa koze pewnikiem w oliwnych sadach balamuci na czerwonej ziemi Bosz jak jeszcze i owce zbałamuci to z tego Feta wyjść może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 JAk to mówią - ciesz się, że nie szczekasz - taka była... operacja "kroplówa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.07.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 rrmi jak będziesz nade mną przelatywać to pomachaj dzisiaj dzień bez alkoholu w szpitalu ... będzie wizytacyja z cyntrali trzeby cuś zrobić żeby było gites ... fizyk naucz się wierszyka chef zabij świnioka maxtorka przelewaj wódę do butelek po krupniku .. tak w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Hjuston mamy problem Butelek nie ma , zdałam bo za coś trzeba było kupić wczorajsze kroplówy Są puszki Zgniecione . Bendem prostować W razie gdyby co ten łomot za latrynką to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 dzisiaj dzień bez alkoholu w szpitalu ... Normalnie chyba Cie pogielo. Wizytacji sie nie boj , wezme ich na siebie Pamietaj , ze moc salowej jest nieskonczona i tak wielka , ze moze gory przenosic z Zakopanego do Gdanska nawet yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 [Normalnie chyba Cie pogielo. Wizytacji sie nie boj , wezme ich na siebie Pamietaj , ze moc salowej jest nieskonczona i tak wielka , ze moze gory przenosic z Zakopanego do Gdanska nawet yhy To ja ładnie dygnęłam prawą nóżką i poproszę panią salową o przeniesienie Giewontu do Stoczni Gdańskiej 26 sierpnia , bo się kurna nijak nie rozdwoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 To ja ładnie dygnęłam prawą nóżką i poproszę panią salową o przeniesienie Giewontu do Stoczni Gdańskiej 26 sierpnia , bo się kurna nijak nie rozdwoję he he he he Nie placz Niebogo , zdam relacje dokladnie Ten Maly Rozczochraniec wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 mały ..???....hmmmm....ale za to jaką ma końcówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 mały ..???....hmmmm....ale za to jaką ma końcówke znaczy sie żądełko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.07.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Wizytacji sie nie boj , wezme ich na siebie WSZYSTKICH o zesz w mordę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 [ Ten Maly Rozczochraniec wrocil Chyba dziś będzie zmęczony i nie użądli , co nie Melka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Pawson -jak tam ta mucha hiszpańsko działo na ten twoj zwis ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts