zielonooka 31.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ciekawe czy nasz Kot jak uzadli to na smiertelnie czy nie? Znaczy chcialabym wiedziec jak jadowity jest To chyba byłby pierwszy jadowity kot na świecie. Może nie ostatni. mutant popromienny mowilam ze w rentgenie jest wyciek Selimm najdluzej w szpitalu siedzi - to jego pierwszego wzielo ciekawe kto nastepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 mnie tez chyba promieniowanie X_ray dopadło musialam wstac o 6:10 i wstałam!!!! 6:40 i w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 mnie tez chyba promieniowanie X_ray dopadło musialam wstac o 6:10 i wstałam!!!! 6:40 i w pracy jestem UWAGA zielona jest chora mam nadzieje że to nie jest zaraźliwe bo jeśli tak to do izolatki z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 kurna ..rekord ...wstawanie o 5.30 ....ino nie wiem jak długo pociągne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 EPIDEMIA!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no patrzcie kota już zaraziła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a tak zupełnie apropo ... to ja tez dzisiaj o 5.30 .. ale mam usprawiedliwienie .... ma 9 m-cy i jest przesłodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Sie nie łamcie - ja codzinnie o 5:30 pobudka. No może w week-endy dłużej posypiam - aż do 6:00 :-) Ale takie są konsekwencje własnego domu, powolnego procesu porannego ubierania, wyprowadzania kotów na spacer, zjadania śniadanka i ... permanentnego stanu katastrofy komunikacyjnej po drodze. Niniejszym pozdrawawiam tych co zdecydowali by wszystkie 3 możliwe drogi objazdu Pruszkowa rozkopać i pozostawić tylko główną arterię. Dobra robota. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś nie-łam sie ...następne bejbi bedzie dzyndzelka miało no chyba ze Ty faktycznie damski krawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Selimm - dzyndzelka , albo żądełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 SSSIOOOOOOOOOOOOSTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Siostroooo PAAAJĄĄĄKKKKKKKKKK Niech siostra zdejmie ze mnie tego pająkaaa!!!!!!!!! Siostro Ta bestia mnie atakuje!!!!!!!! Gdzie mnie ciągniesz bydlaku!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś nie-łam sie ...następne bejbi bedzie dzyndzelka miało no chyba ze Ty faktycznie damski krawiec sie zobaczy jak sie uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś nie-łam sie ...następne bejbi bedzie dzyndzelka miało no chyba ze Ty faktycznie damski krawiec sie zobaczy jak sie uda ... a jak nie, to mozesz zawsze mnie poprosic o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm...przesłodka ...to Ty damski krawiec jezdeś nie-łam sie ...następne bejbi bedzie dzyndzelka miało no chyba ze Ty faktycznie damski krawiec sie zobaczy jak sie uda ... a jak nie, to mozesz zawsze mnie poprosic o pomoc jakieś specjalne osiągnięcia ??? uprawniające do doradztwa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ja przepraszam To Sel pierwszy napromieniowany i to przez niego wstalam dzis o 5.55 o! _bogus_ dla mnie to bol bo ja zwyklam do 24 - 1 w nocy siedziec... - zdecydowanie "sowa" ze mnie a nie "skowronek" nie da rady 2 w 1 Selimm - cichaj - dziewczynkji sa fajniejsze ogolnie, dzyndzelek dzyndzelkiem ale patrz co z ciebie wyroslo- chyba nie zyczysz Pawsonowi do wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ja przepraszam To Sel pierwszy napromieniowany i to przez niego wstalam dzis o 5.55 o! yyy... niezrecznie sie wyrazilam nie przez niego fizycznie ... ze ten ...noo... tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził ja tak w kwestii technicznej ... czy "odległość" była większa od długości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 co do dzyndzla to mogę Pawsonowi pomóc udłubałem dwa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts