zielonooka 01.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził ja tak w kwestii technicznej ... czy "odległość" była większa od długości ?? swinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził ja tak w kwestii technicznej ... czy "odległość" była większa od długości ?? swinka chrum chrum chrum 1950 ja nie wiem co wy z tymi dzyndzelkami córa - to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził ja tak w kwestii technicznej ... czy "odległość" była większa od długości ?? swinka ... raczej "matematyk" ..................... ja nie wiem co wy z tymi dzyndzelkami córa - to jest super ... sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko ze tym rannym wstawaniem na odleglosc (co podkreslam ) zaraził ja tak w kwestii technicznej ... czy "odległość" była większa od długości ?? swinka chrum chrum chrum 1950 ja nie wiem co wy z tymi dzyndzelkami córa - to jest super Ty lepiej powiedz że się boisz, bo może się okazać że będziemy lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 on"] ..................... ja nie wiem co wy z tymi dzyndzelkami córa - to jest super ... sie zgadza A mój Tata ma 3 córeczki i to dopiero jest pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no to pod te córy ... http://www.sevcik.sk/gal/f/f358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 on"] ..................... ja nie wiem co wy z tymi dzyndzelkami córa - to jest super ... sie zgadza A mój Tata ma 3 córeczki i to dopiero jest pełnia szczęścia ... to Tata pije trzy lufy no to pod te córy ... http://www.sevcik.sk/gal/f/f358.jpg ... pod toaścik: ... niech się córy pną do góry pzdr ps - trunek przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Toast wzniosły , trunek zacny , nie pozostaje nic innego tylko ... ...do dna Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nio to za damskich krawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 co straciłem jak po piątej butelce usnąłem kto ma proszki od bólu głowy ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 co straciłem jak po piątej butelce usnąłem kto ma proszki od bólu głowy ??????????? Goździkowa proszki ma najlepsze Popij sokiem z ogórków , połóż się w ciszy z zimnym okładzikiem i jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Popij sokiem z ogórków , połóż się w ciszy z zimnym okładzikiem i jak ręką odjął a gdzie ja znajde w taka pogode "zimny okładzik" ?? wszystkie okładziki co chodzą dookoła są gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 a gdzie ja znajde w taka pogode "zimny okładzik" ?? wszystkie okładziki co chodzą dookoła są gorące Co racja to racja , będziesz sie musiał bidoku przemęczyć i Goździkowa Ci musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Popij sokiem z ogórków , połóż się w ciszy z zimnym okładzikiem i jak ręką odjął a gdzie ja znajde w taka pogode "zimny okładzik" ?? wszystkie okładziki co chodzą dookoła są gorące Ba mało powiedziane - te "okładziki" rozgrzewajš do białoci nawet całkowiecie bezdotykowo... , zwłaszcza na plaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Jak to gdzie ??? pociąg relacji Legionowo-Zegrze (z kibolami po meczu) na czole se napisz -Ataman z Szeszelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Jak to gdzie ??? pociąg relacji Legionowo-Zegrze (z kibolami po meczu) na czole se napisz -Ataman z Szeszelowa ja nie wiem czy okładziki z młodych bejsboli by pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Popij sokiem z ogórków , połóż się w ciszy z zimnym okładzikiem i jak ręką odjął a gdzie ja znajde w taka pogode "zimny okładzik" ?? wszystkie okładziki co chodzą dookoła są gorące Ba mało powiedziane - te "okładziki" rozgrzewajš do białoci nawet całkowiecie bezdotykowo... , zwłaszcza na plaży... i potem sie dziwią że facet ma tylko plecy opalone ... jak on bidny musiał cały czas na brzuchu leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 co straciłem jak po piątej butelce usnąłem Ty juz po trzeciej nie wiedziales jak sie nazywasz Zasnales bez kroplowki nawet Na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 co straciłem jak po piątej butelce usnąłem Eeeee no Stary - to tak wyjdzie dopiero za 9 miesięcy ps.oczywiscie licze na rezerwy poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts