Pawson 02.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 co straciłem jak po piątej butelce usnąłem Eeeee no Stary - to tak wyjdzie dopiero za 9 miesięcy : kurde czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 kurde czekamTy tak nie czekaj leniwie , Z wiader trzeba powylewac Nawozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 kurde czekamTy tak nie czekaj leniwie , Z wiader trzeba powylewac Nawozy czyje?!?!?!? wszak koza poszla w swiat szukac długiego.... to kto nawozu naprodukował zatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 to kto nawozu naprodukował zatem? nie wiem o tym nic i nie moja to sprawka za powazna jestem na takie wyglupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 to kto nawozu naprodukował zatem? nie wiem o tym nic i nie moja to sprawka za powazna jestem na takie wyglupy poważna to Ty dopiero będziesz, jak przylecisz od tego cyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 rrmi a Ty skad nadajesz ?bo jakas zagubiona jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 zagubiona jestem.. Jesli zbladzilas duszyczko to jestes w najlepszym okolicznym szpitalu Pomozemy Ci Co polac? 1950 powaznie to ja chyba dopiero w urnie bede wygladala ps.Zochna przylece jak dojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 zagubiona jestem.. Jesli zbladzilas duszyczko to jestes w najlepszym okolicznym szpitalu Pomozemy Ci Co polac? 1950 powaznie to ja chyba dopiero w urnie bede wygladala ps.Zochna przylece jak dojde no dobra..... niech Ci będzie Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ps.Zochna przylece jak dojde to ja sie ciesze jak juz przylecisz , to tu potem tez mozna dochodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 I fizycznie się rozwiniesz - nie ma to jak wyścig na dochodzenie .... Rower masz? Bo jak nie - to na kozie można.... Myślę że długi zazdrosny nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ps.Zochna przylece jak dojde parafrazujac " dojde jak przylecisz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.08.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ps.Zochna przylece jak dojde parafrazujac " dojde jak przylecisz " ... zielonooczna ... dawaj trochu większe kawałki, bo nie dojdę z tą Twoją mozaiką do końca żywota swego i prędzej odlecę niż się z tym uporam (a mnie już tyle nie zostało co Tobie) http://www.chefpaul.net/smiles/mad1a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba rrmi .. kiedy mam machac do samolotów ?? a nawozu rozrzucał nie będę bo nie ... spać mi sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Uwaga, uwaga !!! Nadszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba rrmi .. kiedy mam machac do samolotów ?? a nawozu rozrzucał nie będę bo nie ... spać mi sie chce Czy Ty przypadkiem jestes czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba rrmi .. kiedy mam machac do samolotów ?? a nawozu rozrzucał nie będę bo nie ... spać mi sie chce Czy Ty przypadkiem jestes czarny? dzisiaj różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten twój jest ładny tylko czy cie kark nie boli tak ciągle na jednym boku leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten twój jest ładny tylko czy cie kark nie boli tak ciągle na jednym boku leżeć popieram wniosek przedmówców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts