mmmad 03.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba rrmi .. kiedy mam machac do samolotów ?? a nawozu rozrzucał nie będę bo nie ... spać mi sie chce Czy Ty przypadkiem jestes czarny? dzisiaj różowy A znasz Chrisa i jego przyrodniego brata z "Przystanku Alaska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten twój jest ładny tylko czy cie kark nie boli tak ciągle na jednym boku leżeć Rzeczywiście tak jak księżyc , Wszyscy znają mnie tylko z jednej Jsiennej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba rrmi .. kiedy mam machac do samolotów ?? a nawozu rozrzucał nie będę bo nie ... spać mi sie chce Czy Ty przypadkiem jestes czarny? dzisiaj różowy A znasz Chrisa i jego przyrodniego brata z "Przystanku Alaska"? Chrisa o Poranku ? Fajny gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.08.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten twój jest ładny tylko czy cie kark nie boli tak ciągle na jednym boku leżeć Rzeczywiście tak jak księżyc , Wszyscy znają mnie tylko z jednej Jsiennej strony No to już wiem dlaczego wczoraj mi się tak te słowa po głowie tłukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witaj EDZIU w naszych skromnych progach Za mną te słowa chodzą regularnie , bardzo lubię tą piosenkę nie tylko słuchać ale też spiewać , choć ubolewam że okazji do śpiewania jakby mniej A poza tym jak wszyscy mam jeszcze the Dark Side of The Moon ale niech to pozostanie tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Ja też nie jestem jego zagorzałą fanką ale oglądam go raczej z przyjemnością . Za to uwielbiam " Tween Peaks " . Tak się mnie porobiło od pierwszego odcinka i trwa do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Ja też nie jestem jego zagorzałą fanką ale oglądam go raczej z przyjemnością . Za to uwielbiam " Tween Peaks " . Tak się mnie porobiło od pierwszego odcinka i trwa do teraz zle z toba ... idz do szpitala jakiegos .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Ja też nie jestem jego zagorzałą fanką ale oglądam go raczej z przyjemnością . Za to uwielbiam " Tween Peaks " . Tak się mnie porobiło od pierwszego odcinka i trwa do teraz zle z toba ... idz do szpitala jakiegos .. No przeca jestem w śpitalu I mam nadzieję że mnie z tego nie uleczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba Słuszne podejście. Ja też będę krytykował to się szybciej zmieniać będą i tak po kawałeczku ... Ja też wolałam tamten twój jest ładny tylko czy cie kark nie boli tak ciągle na jednym boku leżeć popieram wniosek przedmówców ... dzięki Wszystkim za wsparcie ... ułatwi mi to moją robotę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Za to uwielbiam " Tween Peaks " . Tak się mnie porobiło od pierwszego odcinka i trwa do teraz Wiedzialam , ze to wirus jest Tez go zlapalam dawno temu Poprosze tabletki nasenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Za to uwielbiam " Tween Peaks " . Tak się mnie porobiło od pierwszego odcinka i trwa do teraz Wiedzialam , ze to wirus jest Tez go zlapalam dawno temu Poprosze tabletki nasenne Aaa , aaa , były sobie kotki dwa .... Chcesz przespać powrót do Kaczystanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chcesz przespać powrót do Kaczystanu ? Kazdy by chcial , a tak na powaznie spac cholera nie moge , patrz , ktora godzina a ja w pelnej krasie No moze przez kabaretkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 rrmi no wiesz co w poludnie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chcesz przespać powrót do Kaczystanu ? Kazdy by chcial , a tak na powaznie spac cholera nie moge , patrz , ktora godzina a ja w pelnej krasie No moze przez kabaretkow Oż , faktycznie u Ciebie to środek nocy jeszcze Ja w lecie też się kurna wcześnie budzę , z pierwszym pianiem koguta , ale sobie wmawiam że jeszcze śpiąca jestem i się czasami udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 My tu gadu gadu , a z Aggi porzadek trzeba zrobic . No i moze Ja wypuscimy z tego kojca teraz , co? Sie umyc musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chcesz przespać powrót do Kaczystanu ? Kazdy by chcial , a tak na powaznie spac cholera nie moge , patrz , ktora godzina a ja w pelnej krasie No moze przez kabaretkow Oż , faktycznie u Ciebie to środek nocy jeszcze Ja w lecie też się kurna wcześnie budzę , z pierwszym pianiem koguta , ale sobie wmawiam że jeszcze śpiąca jestem i się czasami udaje a o ktorej u ciebie koguty pieją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 My tu gadu gadu , a z Aggi porzadek trzeba zrobic . No i moze Ja wypuscimy z tego kojca teraz , co? Sie umyc musi no nie wiem ... chyba sie myła koło świąt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 [ a o ktorej u ciebie koguty pieją ?? Dyć wiadomo , jak się jasno robić zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 My tu gadu gadu , a z Aggi porzadek trzeba zrobic . No i moze Ja wypuscimy z tego kojca teraz , co? Sie umyc musi Mus to mus , nie ma zmiłuj się A ja myślałam że ona na przepustce Tak cichutko w tym kojcu , samiuteńka w dodatku , siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts