rrmi 03.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widziano dlugiego w Vegas jak bral slub z koza. Teraz u nas na wiadomosciach mowili. Koza miala ponoc dluga biala suknie On we fraku i pod mucha Szczescia mlodej parze zycze ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widziano dlugiego w Vegas jak bral slub z koza. Teraz u nas na wiadomosciach mowili. Koza miala ponoc dluga biala suknie On we fraku i pod mucha Szczescia mlodej parze zycze ale jaja pod muchą muchy w to nie powinni mieszać .. no chyba ze swiadkiem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widziano dlugiego w Vegas jak bral slub z koza. Teraz u nas na wiadomosciach mowili. Koza miala ponoc dluga biala suknie On we fraku i pod mucha Szczescia mlodej parze zycze ale jaja Jak ślub był to i weselisko się nam szykuje , i poprawiny Trza sie do roboty brać , sale przyozdobić , pacjentów poprzebierać , zapasy kroplówek uzupełnić . Jak się bawic to się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widziano dlugiego w Vegas jak bral slub z koza. Teraz u nas na wiadomosciach mowili. Koza miala ponoc dluga biala suknie On we fraku i pod mucha Szczescia mlodej parze zycze ale jaja Jak ślub był to i weselisko się nam szykuje , i poprawiny Trza sie do roboty brać , sale przyozdobić , pacjentów poprzebierać , zapasy kroplówek uzupełnić . Jak się bawic to się bawić Podobno panna młoda ma liczna rodzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Widziano dlugiego w Vegas jak bral slub z koza. Teraz u nas na wiadomosciach mowili. Koza miala ponoc dluga biala suknie On we fraku i pod mucha Szczescia mlodej parze zycze ale jaja Jak ślub był to i weselisko się nam szykuje , i poprawiny Trza sie do roboty brać , sale przyozdobić , pacjentów poprzebierać , zapasy kroplówek uzupełnić . Jak się bawic to się bawić Podobno panna młoda ma liczna rodzinę... To trzeba mocne dechy na tańce przygotować bo jak ruszą z kopytka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Ufff... bo juz myslalem, ze jednego ojca mamy... Moj duzo jezdzil po Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 niestety cierpie na wrodzona awersje do przystanku alaska Ufff... bo juz myslalem, ze jednego ojca mamy... Moj duzo jezdzil po Polsce moj też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba nie? a ten? ktory pojawi sie za chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zielona ten avatarek mi sie nie podoba nie? a ten? ktory pojawi sie za chwilke bombowy ... tylko za duzo czarnego (i nie mowie o tle ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Podobno panna młoda ma liczna rodzinę...z tego co slyszalam ojcec panny mlodej popelnil mezalians i zrobil dziecko owcy , znaczy ta koza to taka czysta rasowo nie jest wiec ta rodzina to naprawde jest duza , jesli wziasc tych ze strony pojca i matki to bedzie ponad 500 osob , znaczy koz i owiec albo baranow trzeba korytka jakies sklecic , bo jak maja niby jesc Pawson bys sie zajal I zeby Dziadek wszystkich po rencach nie chcial calowac Czy po kopytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 tia............. rodzina duzia same barany a Ty r nie nalatuj na mnie, nikogo po kopytach nie całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ale puchy dzisiaj w śpitaliku ?? co jest wszyscy sobie gafy przypominacie ?? ja niestety nic nie pamietam więc sobie pójdę na borówki co wyrosły koło bramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zielona - ja proponuję, żebyś zamieściła galerię swoich ikonek, a my - szacowne żirii - wybierzemy najbardziej trafne A je i tak wiem swoje - w końcu widziałem Cię w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ale puchy dzisiaj w śpitaliku ?? co jest wszyscy sobie gafy przypominacie ?? ja niestety nic nie pamietam więc sobie pójdę na borówki co wyrosły koło bramy ... Jezdem ale niedługo bo zostałam karnie oddelegowana na urlop Pilnujcie coby nam kto za szybko nie doszedł Bendem wpadać na szybką kroplówkę dla poratowania zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Maxtorka - 3mamy kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.08.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzięki Tez się 3mcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dobra .. impreze czas zaczac proponuje toast za samoloty .. żeby nie spadały /za często :)/ rrmi przyłaczysz sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja sie moge zawet dobrze napic Zla jestem i potrzebuje klina Jak moj samolot spadnie nad Lublinem to pczuje sie jak w domu Maxti odpocznij dobrze Za mnie tez mozesz odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja sie moge zawet dobrze napic Zla jestem i potrzebuje klina Jak moj samolot spadnie nad Lublinem to pczuje sie jak w domu Maxti odpocznij dobrze Za mnie tez mozesz odpoczac rrmi to ty kołuj nad lublin a ja wstawiam browca do lodowki a czemuż to smutek na twej twarzy gości i upić się musisz by rozgonić szarości ?? a ja dzisiaj paliłem trawę ... MNÓSTWO TRAWY i nie zgadniecie z kim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dobrze , ze lubinu nie paliles podobno dobrze daje no to z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts