Chef Paul 06.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 [ http://www.chefpaul.net/smiles/evil2.gif eeeee nooo...podobasz mi sie ... ba ... uchmanta pewnie w szczególności ... no i ten boski dymek ... ... wedzę nim w swojej wedzarni (to z cygarka ... in face nie widać ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Jestem niewinna .!!! Raz tylko tak zdrowo chrachnelam , jak chlop na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 .................. avatar znowu paskudny okropnie ... a mnie się paluszek podoba ... trudno nim wydłubać oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jednym slowem : bardzo męsko Pawson - nie to rrmi - pluje .... ja rozumiem ze trenuje przed wyjazdem (zwlaszcza plucie przez lewe ramie ) ale na litosc!!! niech to robi na dworze!!!!! poł głowy mam oplute.... chyba ze to na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jednym slowem : bardzo męsko Pawson - nie to rrmi - pluje .... ja rozumiem ze trenuje przed wyjazdem (zwlaszcza plucie przez lewe ramie ) ale na litosc!!! niech to robi na dworze!!!!! poł głowy mam oplute.... chyba ze to na szczescie ups no to zastrzeliłem z procy niewinne bociany ... jedyny plus to że w spitaliku mozna w tym roku ... no .. wiecie .... no ... ten tego ... bez ryzyka bo bocianów ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 chwała Ci za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 a wiecie co? a propos bocianow wrocilam od koleznki - ma takie 3 miesieczne "bocianiatko" chyba sie starzeje czy co?!!?!??! bo ...nie odwrocilam sie z obrzyudzeniem (jak zwykle) tylko stwierdzilam ze fajny maluch siostro!!!!!!!!! kroplówke!!!!!!!! help!!!!!!!!! bo mi sie jakies "instyntkta maciezynskie" odzywaja !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pawson - nie to rrmi - pluje .... ja rozumiem ze trenuje przed wyjazdem (zwlaszcza plucie przez lewe ramie ) ale na litosc!!! niech to robi na dworze!!!!! a co to ja jakas krolowa jestem czy co? ze mam tak na dworze moge na kszestna matke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 wiesz co?!!!! Y musi wracać y musisz siem zdecydować dochodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 a wiecie co? a propos bocianow wrocilam od koleznki - ma takie 3 miesieczne "bocianiatko" chyba sie starzeje czy co?!!?!??! bo ...nie odwrocilam sie z obrzyudzeniem (jak zwykle) tylko stwierdzilam ze fajny maluch siostro!!!!!!!!! kroplówke!!!!!!!! help!!!!!!!!! bo mi sie jakies "instyntkta maciezynskie" odzywaja !!!!!! ... dobrze, że instynkta a nie insekty ... wszędzie ich pełno ... "psiakrwia" ... nawet fajne autko zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 a wiecie co? a propos bocianow wrocilam od koleznki - ma takie 3 miesieczne "bocianiatko" chyba sie starzeje czy co?!!?!??! bo ...nie odwrocilam sie z obrzyudzeniem (jak zwykle) tylko stwierdzilam ze fajny maluch siostro!!!!!!!!! kroplówke!!!!!!!! help!!!!!!!!! bo mi sie jakies "instyntkta maciezynskie" odzywaja !!!!!! wow bedzie małe zieloniątko ... mhmmm albo zieleninka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pawson - nie to rrmi - pluje .... ja rozumiem ze trenuje przed wyjazdem (zwlaszcza plucie przez lewe ramie ) ale na litosc!!! niech to robi na dworze!!!!! a co to ja jakas krolowa jestem czy co? ze mam tak na dworze moge na kszestna matke? ... też coś dorzucę ... uważę Wam zupę z insektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 kurna -uwazac na pisiorki bo znowu kastracja pomroczna sie pleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 na razie NIC nie bedzie!!!! ja chce kroplówke!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.08.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 .... a kto ma uczucia macieżyńskie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 .... a kto ma uczucia macieżyńskie????? no Ty chyba tez masz Wezmy sie za rece i kibicujmy teraz , zeby sie Y sprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ooo wy ... draniulce!!!! ja chceeeę dooo izoooolatkiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.08.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 nie martw się, odizolujemy Cię, żebyś nie uciekła, wszak Y nalega a jednak dochodzisz a była taka burza w szklance wody we somsiendim wewontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ........... a była taka burza w szklance wody we somsiendim wewontku ... burza, ... burza ... tam sztorm był przeca "10" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Jak Ja zamkniemy z Y w klatce po kozie , a Chef czego dobrego nawarzy to i moze cos sie wylegnie aby nie mala kaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts