gosia1719499730 20.08.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 odmow pacierze i nie pij dobrze , ze jareko nie wie , ze sama jestes a jak tam Twoja działeczka?kiedy bedziesz szukała?projekt wybrałas?ile m2 chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 cos sie pomylilo i 2 razy poszlo nie bylo moja intencja nabijanie postow przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 odmow pacierze i nie pij dobrze , ze jareko nie wie , ze sama jestes eee, zdradza na ognisku tak, to juz jest jak człowiek nawet na zdradzajacych nie mzoe liczyc.Z wkurzenia obrzeram sie pizza, ogladam Sopot i popijam rozowe rozpijesz sie rozgrzeszenia nie dostaniesz ojciec R widzi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Aggi miała lekką niestrawność a moze sie tych Weronkowych kotletow najadla nic dziwnego , mieso jeszcze nie doszlo do konca remx sprawdz rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 21.08.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a moze sie tych Weronkowych kotletow najadla nic dziwnego , mieso jeszcze nie doszlo do konca remx sprawdz rano Gdzie się podziewa Aggi? Obawiam się najgorszego. Może pomyliłem ją z Veroniką. Żadnej nigdy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Gdzie się podziewa Aggi? Obawiam się najgorszego. Może pomyliłem ją z Veroniką. Żadnej nigdy nie widziałem. Aggi jest wsrod nas w dalszym ciagu A co nie wiesz gdzie Veronka?? u Ciebie dochodzi nie obawiaj sie , jutro wroci modliles sie dzisiaj? pomyslales o nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.08.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 my już niestety, jesteśmy dla niego obojetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 my już niestety, jesteśmy dla niego obojetni widze skupie sie teraz na modlitwie zaraz wroce odmieniona o Tobie tez pomysle i o Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 zobaczcie jaka ja pożyteczna jestem, tyle rzeczy załatwiłam, chociaż aktualnie mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aggi, dlaczego masz doła a jak ja mam nie mieć doła, jak mnie doktor z weronką pomylił kiedy od karmienia świń wróciłam ?! No?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no i nie dziwota , ze mialas dola ale in my opinion On chcial Cie motywowac do wydajniejszej pracyOn taki jest wielkoduszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja się nie dam zmotywować gdzie jodyna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 gdzie jodyna?! zabral , bo mial dzisiaj miesko , te co zostalo wekowac na jodynie moze sie domyslal co chcemy zrobic zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 widać teraz wyraźnie, że dOKOTR traktuje nas instrumentalnie, wykorzystuje nas niemiłosiernie, musi być bez serca jest mu obojętny los Aggi i nas wszystkich, to hohsztapler, wykorzystuje naszą łatwowierność, i każe się nam modlić, a to do Ojca R, a to z tory nie wiadomo kto to? trzymajmy się razem, my wykorzystywani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 i pozostanmy na wieki w nieodmienionym skladzie a teraz katem plujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 widać teraz wyraźnie, że dOKOTR traktuje nas instrumentalnie, wykorzystuje nas niemiłosiernie, Mam nieodparte wrażenie, że doktor przeprowadza na nas badania jakieś, ekperymenty naukowo-badawcze, czy coś... ponieważ weronka już sie całkiem rozleciała, rozłożyła znaczy i nie ma już w czym grzebać, dobiera sie do każdego z nas po kolei... teraz Aggi szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Doktor potajemnie wekuje weronkę Zarąbałam mu formalinę. Wymoczymy sobie nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Doktor potajemnie wekuje weronkę Zarąbałam mu formalinę. Wymoczymy sobie nogi? Dawaj! Ale tu coś pływa!!! Nie przecedziłaś??? Ty, patrz! Nerka, tylko jakaś taka... pomarszczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 neeee - to język jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 neeee - to język jest Aaaa, jak język to się przyda, do masażu ujędrniajaco-pobudzajacego Poczekaj! Coś ci pływa pod pachą... kurcze... takie śliskie... nie mogę złapać... posuń się... Mam! Mam! To oko... chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 landrynek przechodni !! Moge pierwsza pociućkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts