rrmi 08.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 O! Eskimos , chcesz kroplowke? A moze mielonke ? Chociaz jest dla wybranych , to jakies resztki po Aggi moge Ci dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.08.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ale my to jestesmy prawdziwe po polsku goscinne rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.08.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 siema Eskimos ... no w końcu na leczeniu ... proponuje lawatywę a potem sprzątanie latryny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ale my to jestesmy prawdziwe po polsku goscinne rrmi no tak mamy ale to dobrze chyba , co nie? PS .moze jeszcze tego Eskimosa by tak wykapac goraca woda leci dosc dobrze dzisiaj, a i woda po Selimie zostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.08.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dobra - ale potem jakiegos gryla sie urzadzi , co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dobra - ale potem jakiegos gryla sie urzadzi , co kogo dzis upieczemy? a moze d.upe bedziemy komus obrabiac? fajnie bedzie dlugiego nie ma to mozna Jemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.08.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 może komuś na tą okoliczność płozy do wózka zamocować ??? pozjeżdża się z tej górki po jest za dolinką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.08.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja jestem ale jakby co to się nie krępujcie ... ja tam miły jestem ... (chociaż nie "miły" w rozumienia ŻĄDEŁKA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Chyba masz pozdrowienia w wątku Czego_Robić_Nie_Należy Podpisano: ŻICZLYWY ło kurna -nowy przyszedł tradycyjnie ...lewatywa , melonka i do gnojoka ..to ambrozja jest i nektar, mozesz tego wychlac hektar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a w nocy zrobimy nowemu ... ... a nic mu nie zrobimy bo będziemy spali pod kroplówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 i raz i dwa i raz i dwa...pompujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Pawson my Nie ....Ty ! chciołes miłego to mosz hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.08.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Chyba masz pozdrowienia w wątku Czego_Robić_Nie_Należy Podpisano: ŻICZLYWY ło kurna -nowy przyszedł tradycyjnie ...lewatywa , melonka i do gnojoka ..to ambrozja jest i nektar, mozesz tego wychlac hektar Wyglada na to , ze forumowicz E... szaleju sie najadl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.08.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dobra - ale potem jakiegos gryla sie urzadzi , co kogo dzis upieczemy? a moze d.upe bedziemy komus obrabiac? fajnie bedzie dlugiego nie ma to mozna Jemu ... eeee ... chyba już wszystkie obrobione (d.py) ... zielonooczna gdzieś zniknęła (chyba się nie obraziła za te UFO-ludki ) ... a może śpi pod kroplówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.08.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czesc Eskimos Cześć Zochna siema Eskimos ... no w końcu na leczeniu ... siema Pawson Bardzo jesteście zabawni,............bardzo! A w psychiatryku to ja tylko bywam. Zwłaszcza w realnym. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym. Rzucę z ciekawości okiem na pensjonariuszy, wypiję kawkę, a jak jestem z kierowcą, to i coś "wzmacniającego" i wracam do normalnego świata. Tam są zdrowi, sympatyczni ludzie którzy mają coś do powiedzenia. I za to ich szanuję (zresztą z wzajemnością). Zajrzę tu jeszcze dla obserwacji ciekawych przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Bardzo jesteście zabawni,............bardzo! A w psychiatryku to ja tylko bywam. Zwłaszcza w realnym. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym. Rzucę z ciekawości okiem na pensjonariuszy, wypiję kawkę, a jak jestem z kierowcą, to i coś "wzmacniającego" i wracam do normalnego świata. Tam są zdrowi, sympatyczni ludzie którzy mają coś do powiedzenia. I za to ich szanuję (zresztą z wzajemnością). Zajrzę tu jeszcze dla obserwacji ciekawych przypadków. Czułem, że się wpasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 wilka zawsze do lasu ciągnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 O! Eskimos , chcesz kroplowke? A moze mielonke ? Chociaz jest dla wybranych , to jakies resztki po Aggi moge Ci dac Ktos zjadl Aggi? Szkoda skunksisyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A w psychiatryku to ja tylko bywam. Zwłaszcza w realnym. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym. Rzucę z ciekawości okiem na pensjonariuszy, wypiję kawkę, a jak jestem z kierowcą, to i coś "wzmacniającego" i wracam do normalnego świata. Tam są zdrowi, sympatyczni ludzie którzy mają coś do powiedzenia. I za to ich szanuję (zresztą z wzajemnością). Zajrzę tu jeszcze dla obserwacji ciekawych przypadków. znaczy się że ze sprzątania latryny nici ... szkoda ... znowu trzeba będzie samemu rękawy zakasać ... mmmad bracie .. idziemy sprzątać ... (mam wino ... będzie fajnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 wilka zawsze do lasu ciągnie .... a gdzie ciągnie Eskimosa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts