Zochna 09.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czesc Eskimos Cześć Zochna siema Eskimos ... no w końcu na leczeniu ... siema Pawson Bardzo jesteście zabawni,............bardzo! A w psychiatryku to ja tylko bywam. Zwłaszcza w realnym. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym. Rzucę z ciekawości okiem na pensjonariuszy, wypiję kawkę, a jak jestem z kierowcą, to i coś "wzmacniającego" i wracam do normalnego świata. Tam są zdrowi, sympatyczni ludzie którzy mają coś do powiedzenia. I za to ich szanuję (zresztą z wzajemnością). Zajrzę tu jeszcze dla obserwacji ciekawych przypadków. no, czesc Eskimos A ja to nie wiedzialam , ze w ZOO sa odzialy zamkniete to ja tez czasem sobie pojde z kims sympatycznym pogadac p.s.a wpadniesz tu do nas na grilla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A ja to nie wiedzialam , ze w ZOO sa odzialy zamkniete to ja tez czasem sobie pojde z kims sympatycznym pogadac a weźmiesz mnie ze sobą obiecuję nie smarkać w rękaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 nie bier go czasami sie lepiej z diobłem wychodzi niz z malowanym aniołem robimy tego grilla z tym Crazy Eskimosem ???myuchomory mu zapodamy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 nie bier go czasami sie lepiej z diobłem wychodzi niz z malowanym aniołem robimy tego grilla z tym Crazy Eskimosem ??? myuchomory mu zapodamy ??? a ciemu to niby mam być nie-wzięty według ciebie skoro ja bym bardzo kciał iść i już i Zosia mnie weźmie napewno bo ... tak a ciebie nie weźmiemy i siedź sobie z Crazy Eskimosem sam na grillu http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_5_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ide shókać krasnolódkóf..... Ciebie nie weznim bo - high screen digital ...tero juz wis ni moga byc som na som z krejzi - bo dostana pryszczy i BSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 O! Eskimos , chcesz kroplowke? A moze mielonke ? Chociaz jest dla wybranych , to jakies resztki po Aggi moge Ci dac Ktos zjadl Aggi? Szkoda skunksisyna... wyrzygał mnie zanim zdążyłam wyrwać mu trzustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 no, czesc Eskimos A ja to nie wiedzialam , ze w ZOO sa odzialy zamkniete to ja tez czasem sobie pojde z kims sympatycznym pogadac p.s.a wpadniesz tu do nas na grilla ? Zochna – czytaj no po polsku! Napisałem wyraźnie „A w psychiatryku to ja tylko bywam. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym”. Jak w ZOO. To jest tzw. analogia do ZOO. No dobra. Rozwinę Ci: Zwiedzanie oddziału zamknietego, jest jak wizyta w ZOO. W poszczególnych klatkach, czy boksach - rózne egzotyczne egzemplarze. A od sprzatania, to ja mam sprzątaczkę. Od polityki Leppera i Giertycha. Zaś od poprawiania nastroju, takiego jednego przygłupa, którego strasznie bawi że jest cham, ćwok i burak. Szalenie to zabawne! Poprawia nastrój skuteczniej, niz najlepsze komedie Barei. PS. Do grilla sam sobie dobieram towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 W poszczególnych klatkach, czy boksach - rózne egzotyczne egzemplarze. W naszym skromnym szpitalu to co najwyzej ja siedze w klatce albo Aggi ostatnio siedziala. Szkoda , ze nie patrzyles na nas , moze bys zdiagnozowal Tak sie staramy dobrze wygladac I Zochna tez robi wszystko coby dobrze wypasc , a Ty tak Ja posadzasz o niezrozumienie . Przeciez Ona naszej kozie wszystkie bajki przeczytala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a od sexu to masz pewnie renifera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mmmad bracie .. idziemy sprzątać ... (mam wino ... będzie fajnie ) Nie ide. Zostawcie mnie tu. Tak bede siedzial. Tam jakas skandynawska rasa antropomorficzna sie czai... Sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Zaś od poprawiania nastroju, takiego jednego przygłupa, którego strasznie bawi że jest cham, ćwok i burak. Szalenie to zabawne! Poprawia nastrój skuteczniej, niz najlepsze komedie Barei. ŻĄDEŁKO ... ciekawe o kim to ?? PS. Do grilla sam sobie dobieram towarzystwo. ale znaczy się czy sie nadajem tu w tym śpitaliku ?? czy nie ?? bo cuś mi się meritum zgubiło wzięło w tzw. między czasie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mmmad bracie .. idziemy sprzątać ... (mam wino ... będzie fajnie ) Nie ide. Zostawcie mnie tu. Tak bede siedzial. Tam jakas skandynawska rasa antropomorficzna sie czai... Sie boje. nic się nie bój ... będzie dobrze ... dziewczyny nas obronią ... może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nie ide. Zostawcie mnie tu. Tak bede siedzial. Nie zostawie Cie samego , mozesz sie targnac z rozpaczy I co wtedy? Selim to normalnie teraz slawny jest , aby Mu ta slawa nie odbila do gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 aby Mu ta slawa nie odbila do gara no co ty ... SEL nigdy sie nie będzie z tłumu wyróżniał ... http://www.vincennes.piwko.pl/emots/unique.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 no co ty ... SEL nigdy sie nie będzie z tłumu wyróżniał ... wiem , wiem , bo On jest taki troche cichociemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja, jak był dzisio u Eskimosowej w nocy - nie pytejcie cymu ..jo sem dzentelmen ...to jo mu zamiast kompotu wloł mu wodę po gotowanej kiełbasie jak jo se pomysle jak on to siorpnoł to mnie sie lzej robi odrazu na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a tak apropos to jak juz krejzi sie pojawił to mozemy rozpocząc gre w palanta...palantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja, jak był dzisio u Eskimosowej w nocy i co poplynela? Ty dobry synek jestes , tylko Cie za reke i na balety Dobra , kto w tej latrynie siedzi cale rano? Dluzej nie wytrzymam , moge popuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 chyba odpłyneła , bo powiedziała ze to były pierwsze .......od 5 -lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ale znaczy się czy sie nadajem tu w tym śpitaliku ?? czy nie ?? bo cuś mi się meritum zgubiło wzięło w tzw. między czasie .... Obstawiam, że się nie nadajemy. No, może poza Selimmem - fajnie jak przy grilu jest wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts