Pawson 09.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czyli co jak Krejzi nie przyjdzie na grilla to co na rożen wsadzimy ?? została tylko stonka ziemniaczana na czereśniach i 4 pająki za szafą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 została tylko stonka ziemniaczana na czereśniach i 4 pająki za szafą No tak, ostatni spuszczel właśnie zżera więźbę domu MMD. Widocznie tam jest fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.08.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisałem wyraźnie „A w psychiatryku to ja tylko bywam. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym” To lepiej Eskimos tak tego nie powtarzaj.. bo sie ludziom utrwali.. a wiesz jacy oni potrafia byc a to konkurencyjny oddzial jest.. PS. Do grilla sam sobie dobieram towarzystwo. ale to wpadniesz czy nie , bo taki jakis niejednoznaczny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 może powinniśmy zjeść Eskimosa jak onegdaj Weronkę, jakoś mam takie wrażenie że on się naprasza... ja sobie podroby wezmę, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 może powinniśmy zjeść Eskimosa jak onegdaj Weronkę, jakoś mam takie wrażenie że on się naprasza... ja sobie podroby wezmę, ok? nie da się ... przynajmniej dopóki dobrowolnie nie przyjdzie na grilla ... a w końcu nie wiadomo czy przyjdzie czy nie ... bo był wieloznaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.08.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 no wezcie no, jak mu od razu powiemy ze go zezremy to na pewno nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 no wezcie no, jak mu od razu powiemy ze go zezremy to na pewno nie przyjdzie przyjdzie, ciekawośc go zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 no wezcie no, jak mu od razu powiemy ze go zezremy to na pewno nie przyjdzie przyjdzie, ciekawośc go zeżre .... nie tylko ciekawość .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 może zapolujmy ? Mamy oręż? Ja mam nogę od leżanki, rrmi ma stojak od kroplówki.... Zatłucze się i przyniesie. Dobrowolnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Tylko jak go znaleźć? Stolycą Grenlandii jest podobno Nuuk. Czy ktoż ma mapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Tylko jak go znaleźć? a może by przynętę wystawić ... coś małego, kudłatego, za czym E na pewno poleci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dzień Dobry.Czy tu się jada eskimosów ?A może to jest jedna z tych rzeczy co to się ich Nie_Powinno_Robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dzień Dobry. Czy tu się jada eskimosów ? A może to jest jedna z tych rzeczy co to się ich Nie_Powinno_Robić ? znaczy się co ?? mogą być wzdęcia hmmm sie zobaczy ide do spożywczaka cuś kupić wam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kup kisielek , mam w domu prawdziwego pacjenta i musze Go nakarmic na lekko. Tak zostalam prawdziwa siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kup kisielek , mam w domu prawdziwego pacjenta i musze Go nakarmic na lekko. Tak zostalam prawdziwa siostra tylko nie próbuj stosować naszych kuracji bo mu raczej nie pomożesz ... z kisielku nici .. był tylko browar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 moze być browar -ino co by-był zimny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 moze być browar -ino co by-był zimny.... zimny ... zapodaje http://www.kp.pl/gfx/tyskie/gronie/szesciopak03_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Selimm gdzie z łapami ... najpierw panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 najpierw panie a czy na Pania to trzeba wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 najpierw panie a czy na Pania to trzeba wygladac? tak .. przez okno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts