zielonooka 09.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czesc ludziki z psychiatryka Melduje ze od jutra do 20 to mnie chyba nie bedzie no chyba ze sie dorwe na chwilke do kompa Sie urlopowac bede w towarzystwie Ygreka no ps. rrmi po 20 sie odezwe - moze da rade cos wykombinowac ze spotkaniem ps. y sie jednak wygadal mamusi ze bedzie , wiec po 20 jedzie do niej z wizyta - sam oczywiscie a dobra...nie bede swinia i nic nie powiem - jednak faceci nie umieja jezyka za zebami utrzymac ... eeeyyyy ....bez skojarzen mi tu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 tiaa, zrobimy szczyt amerykanski w Polsce Ucaluj Go ode mnie W nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.08.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 w czółko on ma wzglednie maly nosek - jeszcze po pijaki nie trafie ? za to czolo duze i plaskate.... taki quasimodo - to nie bedzie problemu chyba za duzo wina wypilam przepraszma on jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 on jest bardzo ładny no , jak namalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 miłego wypoczynku i pijaństwa i ... w ogóle co się działo jak mnie nie było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.08.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ja też się odmeldowuję do 16, jadę delektować diemianovkę, proszę mi tutaj się zachowywać przyzwoicie, Pawson bardzo proszę nie rozpijać kota, kocisko nie startować od razu z pazurami do zimnokrwistych, lepiej je na piec, może się roztopią, r, jak będziesz lecieć to machaj skrzydłami, uważać na Aggi i Zochnę, wiadomo kobiety YYY... a Ty zielona , a zresztą co Ci będę mówił, prokreuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kazdy gdzies jedzie a ja co ??? ..z krejzy Eskimosem mam zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kazdy gdzies jedzie a ja co ??? ..z krejzy Eskimosem mam zostać nie pękaj KOCIE ja też zostaje będzie fajnie zaprzyjaźnimy się z krejzi może jeszcze ktoś "specjalny" (albo nie... ) przyjdzie jak wszyscy wrócą to będą nam zazdrościć TAKICH odjechanych kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Zielona, zobaczylas jeszcze, jak wyglada niebo? Bo do 20-tego mozesz nie miec okazji Kto zezwolil na tyle przepustek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kazdy gdzies jedzie a ja co ??? ..z krejzy Eskimosem mam zostać nie pękaj KOCIE ja też zostaje będzie fajnie zaprzyjaźnimy się z krejzi może jeszcze ktoś "specjalny" (albo nie... ) przyjdzie jak wszyscy wrócą to będą nam zazdrościć TAKICH odjechanych kumpli a może by tak marchewkę mu wymienić eskimosowi znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kazdy gdzies jedzie a ja co ??? ..z krejzy Eskimosem mam zostać Eskimosa zjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Szkoda, że Chefa nie ma, może umiałby potrawkę z eskimosa zapodać? Przy tak dużej nieobecności więcej by było dla nas, browaru też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 no i Crazy Eskimos spękał ... i nie było grilla ... za glośnoście gadali o tym zjedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Szefunio -prosimy o potrawke z Eskimosa zmielonego razem z rogami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Szefunio -prosimy o potrawke z Eskimosa zmielonego razem z rogami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Tylko jak go znaleźć? Stolycą Grenlandii jest podobno Nuuk. Czy ktoż ma mapę? No, to żeś przy globusie posiedział. Chociaż ......... w lustrze widać odwrotnie. To raczej żeś pogooglał. Zdolna bestia – jestem pod wrażeniem! A wogóle, (to w ślad za tytułem wątku) – najwyraźniej dochodzicie do końca (swoich możliwości, rzecz jasna). Śmieszność musi ewoluować, a Wy kręcicie się wokół własnego ogona i robi sie nudno! Darwin sie w grobie przewraca! Gdyby żył, miałby wreszcie to brakujace ogniwo, którego tak Mu brakowało. Rozczarowywujecie mnie. Ruszcie te resztki szarego białka. To nie od razu sie uda......... ale próbować warto! Nie bójcie sie, nic nie boli – naprawdę! A tu co? Jednemu po........ła sie Laponia z Grenlandią, a innemu Eskimos ze Świętym Mikołajem. Oj prezentów mie będzie.......... nie będzie. A temu uposledzonemu, zamarzyło się widzenie z Panią Eskimosową. Skad w takim chorym łbie biorą sie takie mrzonki? Wszak oczywiste, że nawet splunąć na niego, nie zadała by sobie trudu! Ale są alternatywne i realne rozwiazania. Nawet jeśli mamusia odmówi – pozostanie mu jeszcze służalczy Pawson, a w ostateczności jakaś bura suka. Jak to się stało że taki ćwok wygrał kiedys wyścig z resztą materiału genetycznego? Ta reszta musiała być jeszcze pośledniejsza. Kazirodztwo ..... czy co!. Rozczarowywujecie mnie! Popracujcie twórczo. Tylko nie za ostro, bo może Wam się przegrzać ten przestarzały procesor i czacha zadymi. W razie czego dostarczę trochę lodu do obłożenia łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 czesc frustrat pilnuj lepiej tej budy na stadionie bo Ci ją opierd...... aha ...nie wracaj przed 22.00 ps. zonka pewnie znowu globusa bedzie miała - nadmieniam to z męskiej solidarnosci ,ale nie martw sie -jest jeszcze bura suka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hej Eskimos ... nie napisałeś czy będziesz na grillu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Tylko jak go znaleźć? Stolycą Grenlandii jest podobno Nuuk. Czy ktoż ma mapę? No, to żeś przy globusie posiedział. Chociaż ......... w lustrze widać odwrotnie. To raczej żeś pogooglał. Zdolna bestia – jestem pod wrażeniem! A wogóle, (to w ślad za tytułem wątku) – najwyraźniej dochodzicie do końca (swoich możliwości, rzecz jasna). Śmieszność musi ewoluować, a Wy kręcicie się wokół własnego ogona i robi sie nudno! Darwin sie w grobie przewraca! Gdyby żył, miałby wreszcie to brakujace ogniwo, którego tak Mu brakowało. Rozczarowywujecie mnie. Ruszcie te resztki szarego białka. To nie od razu sie uda......... ale próbować warto! Nie bójcie sie, nic nie boli – naprawdę! A tu co? Jednemu po........ła sie Laponia z Grenlandią, a innemu Eskimos ze Świętym Mikołajem. Oj prezentów mie będzie.......... nie będzie. A temu uposledzonemu, zamarzyło się widzenie z Panią Eskimosową. Skad w takim chorym łbie biorą sie takie mrzonki? Wszak oczywiste, że nawet splunąć na niego, nie zadała by sobie trudu! Ale są alternatywne i realne rozwiazania. Nawet jeśli mamusia odmówi – pozostanie mu jeszcze służalczy Pawson, a w ostateczności jakaś bura suka. Jak to się stało że taki ćwok wygrał kiedys wyścig z resztą materiału genetycznego? Ta reszta musiała być jeszcze pośledniejsza. Kazirodztwo ..... czy co!. Rozczarowywujecie mnie! Popracujcie twórczo. Tylko nie za ostro, bo może Wam się przegrzać ten przestarzały procesor i czacha zadymi. W razie czego dostarczę trochę lodu do obłożenia łba. a w ogóle to jesteś niemiły i chyba Cię przestanę lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 a w ogóle to jesteś niemiły i chyba Cię przestanę lubić W swoim otoczeniu słynę z tego że jestem człowiekiem niespotykanie przyjaźnie nastawionym do Świata i Ludzi. Nigdy nie jestem niemiły dla kogokolwiek - jako pierwszy! Ale jak już ktoś usiłuje mnie obrażać? Naturalna reakcja. Nic do Ciebie nie miałem i jesli mi udowodnisz, że obraziłem Cie jako pierwszy - przeproszę Cie największą czcionką, jaką znajdę. PS . W moim otoczeniu pojawia sie ostatnio jakiś zapchlony kundel, próbujac bez powodu obszczekiwać a niekiedy i szarpać za nogawki. Gdybym był niemiły, a on niebezpieczny - po prostu bym go zastrzelił! Ale że jest tylko upierdliwy, dostaje tylko czasem kopniaka w tłumik , co i tak nie psuje mu nastroju. Już tak ma. Uważasz, że powinienem być dla niego miły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts