rrmi 10.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dobra , bylo po razie i proponuje to zakonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 racja .. zgoda niech zapanuje proponuje zrobić tańce dzisiaj wieczorem w szpitalu http://www.vincennes.piwko.pl/emots/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja postawie moze wyjezdna i powitalna zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja postawie moze wyjezdna i powitalna zarazem rrmi a ty tak poważnie na długo / zawsze ?? ty weź się jeszcze zastanów dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Jednemu po........ła sie Laponia z Grenlandią Trochę nie kumam, skąd Laponia? Eskimosi: lud zamieszkujący arktyczne obszary Ameryki Płn., Grenlandii i Labradoru, Płw. Czukocki i W. Wrangla; liczebność ok. 70 tys.; pod względem antropologicznym należą do żółtej odmiany człowieka; przeważa typ arktyczny o niskim wzroście, oliwkowożółtej barwie skóry, ciemnych, prostych włosach i wydłużonej czaszce; u e. grenlandzkich występują niekiedy jasne włosy i niebieskie oczy; gł. zajęcia: polowanie na ssaki morskie (fokii wieloryby), renifery, karibu; rybołówstwo; latem mieszkają w namiotach ze skór karibu lub fok, zimą w półziemiankach; e. wschodni z Grenlandii i centralnego Labradoru budują domy z brył śniegu igloo; odzież ze skór zwierzęcych, zdobiona prostymi wzorami geometrycznymi; transport - na lądzie sankami ciągnionymi przez psy, na wodzie - łodziami ze skór obciągniętych na drewnianym szkielecie; wierzenia - obecnie w większości chrześcijaństwo, zcęściowo animizm i szamanizm; współcześnie E. zatracają odrębność i odchodzą od tradycji pod wpływem cywilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Nic do Ciebie nie miałem i jesli mi udowodnisz, że obraziłem Cie jako pierwszy - przeproszę Cie największą czcionką, jaką znajdę. Bardzo jesteście zabawni,............bardzo! A w psychiatryku to ja tylko bywam. Zwłaszcza w realnym. Jak w ZOO - zwłaszcza na oddziale zamkniętym. Rzucę z ciekawości okiem na pensjonariuszy, wypiję kawkę, a jak jestem z kierowcą, to i coś "wzmacniającego" i wracam do normalnego świata. Tam są zdrowi, sympatyczni ludzie którzy mają coś do powiedzenia. I za to ich szanuję (zresztą z wzajemnością). tutaj przy czym ja się wcale nie gniewam bo taki urok tego wewątku że ma trochę inne pojęcie granic których przekraczać nie należy ... (hmmm. chyba żeby nie mial w ogóle ale to się trzeba starych bywalców spytać ) ogólnie jest GIT rrmi a dużo masz tej odlotowo-przylotowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Trochę nie kumam, skąd Laponia? No to Ci rozwinę: Renifery nie sa zwierzetami udomowionymi jak np. m.in. owca (żeby tak jeszcze gotować umiała – jak mawiał jeden Baca). Ale jednemu to się udało. Nazywa sie Świety Mikołaj i mieszka w Laponii. Nie słyszałeś o Świętym Mikołaju? On udomowił renifery, zaprzągł je do swoich sań i może robić z nimi co zechce w przeciwieństwie do Eskimosa który może renifera co najwyżej ustrzelić i zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dobra , bylo po razie i proponuje to zakonczyc rrmi - stanowisko godne normalnego faceta z "jajami". Znów jestem pod wrażeniem. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 wiesz Eskimos, kopsnij się ze swoim jadem do "politycznych" w Kawiarni Klubowej - będziesz lepiej pasował W tym wątku nie ma miejsca na smrodek innego kalibru niz szpitalny, więc daruj sobie tą nieudolną auto-psychoterapię i nie psuj powietrza, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Zestaw na grilla: troll, jaja rrmi i renifer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pawson spoko , wystarczy , bedziesz 3 dni po kacu dochodzil . Tylko nie wiem czy dolece , loty wstrzymane A moze mi dane bedzie na obcej ziemi zywota dokonac jaja rrmi ja sobie wypraszam moje jaja mieszac z trollami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 [ Tylko nie wiem czy dolece , loty wstrzymane kurde rrmi nie wolno wnosić płynów na pokład samolotów jak ty biedna tyle czasu bez kroplówki wytrzymasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ooooooo zimny troll widać dzisiaj na dłuzej przepustke dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 rrmi, to moze my do Ciebie? Z desek po budowie zbudujemy samolot i polecimy na cugu po piwku Pawsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kurde rrmi nie wolno wnosić płynów na pokład samolotów jak ty biedna tyle czasu bez kroplówki wytrzymasz ?? Może chociaż jakie prochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.08.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ooooooo zimny troll widać dzisiaj na dłuzej przepustke dostał Trolle to chyba też bardziej Laponia? Tak na marginesie: Troll - zwykle wielkie, tępe, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pawson - zakaz wnoszenia płynów jest dla podróżnych - mam nadzieję że załoga serwuje płyny jak dotychczas A na poważnie rrmi - kiedy miałaś lecieć? Jeśli za jakiś tydzień to myślę że będzie już git (co najwyżej będziesz od wejścia na lotnisko musiała paradować na golasa ). Jak myślę o tym do czego doprowadzi dalej ta zabawa - to poważnie się zastanawiam czy nie zmienić pracy i nie poszukać zatrudnienia na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 On udomowił renifery, zaprzągł je do swoich sań i może robić z nimi co zechce w przeciwieństwie do Eskimosa który może renifera co najwyżej ustrzelić i zjeść. moze se jeszcze poroze porownać z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Tylko jak go znaleźć? Stolycą Grenlandii jest podobno Nuuk. Czy ktoż ma mapę? No, to żeś przy globusie posiedział. Chociaż ......... w lustrze widać odwrotnie. To raczej żeś pogooglał. Zdolna bestia – jestem pod wrażeniem! A wogóle, (to w ślad za tytułem wątku) – najwyraźniej dochodzicie do końca (swoich możliwości, rzecz jasna). Śmieszność musi ewoluować, a Wy kręcicie się wokół własnego ogona i robi sie nudno! Darwin sie w grobie przewraca! Gdyby żył, miałby wreszcie to brakujace ogniwo, którego tak Mu brakowało. Rozczarowywujecie mnie. Ruszcie te resztki szarego białka. To nie od razu sie uda......... ale próbować warto! Nie bójcie sie, nic nie boli – naprawdę! A tu co? Jednemu po........ła sie Laponia z Grenlandią, a innemu Eskimos ze Świętym Mikołajem. Oj prezentów mie będzie.......... nie będzie. A temu uposledzonemu, zamarzyło się widzenie z Panią Eskimosową. Skad w takim chorym łbie biorą sie takie mrzonki? Wszak oczywiste, że nawet splunąć na niego, nie zadała by sobie trudu! Ale są alternatywne i realne rozwiazania. Nawet jeśli mamusia odmówi – pozostanie mu jeszcze służalczy Pawson, a w ostateczności jakaś bura suka. Jak to się stało że taki ćwok wygrał kiedys wyścig z resztą materiału genetycznego? Ta reszta musiała być jeszcze pośledniejsza. Kazirodztwo ..... czy co!. Rozczarowywujecie mnie! Popracujcie twórczo. Tylko nie za ostro, bo może Wam się przegrzać ten przestarzały procesor i czacha zadymi. W razie czego dostarczę trochę lodu do obłożenia łba. dziziiiis poeta a co poeta miał na mysli? prosze o wypracowanie na 4 strony A4 my tez Cię lubimy, w swój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pawson - zakaz wnoszenia płynów jest dla podróżnych - mam nadzieję że załoga serwuje płyny jak dotychczas A na poważnie rrmi - kiedy miałaś lecieć? Jeśli za jakiś tydzień to myślę że będzie już git (co najwyżej będziesz od wejścia na lotnisko musiała paradować na golasa ). Jak myślę o tym do czego doprowadzi dalej ta zabawa - to poważnie się zastanawiam czy nie zmienić pracy i nie poszukać zatrudnienia na lotnisku nie będzie źle. Może przebukujesz przez Mediolan, albo jaki Paryż lub Amsterdam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts