Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Pawson - zakaz wnoszenia płynów jest dla podróżnych - mam nadzieję że załoga serwuje płyny jak dotychczas :-)

A na poważnie rrmi - kiedy miałaś lecieć? Jeśli za jakiś tydzień to myślę że będzie już git (co najwyżej będziesz od wejścia na lotnisko musiała paradować na golasa ;-) ). Jak myślę o tym do czego doprowadzi dalej ta zabawa - to poważnie się zastanawiam czy nie zmienić pracy i nie poszukać zatrudnienia na lotnisku ;-)

nie będzie źle. Może przebukujesz przez Mediolan, albo jaki Paryż lub Amsterdam?

amsterdam to lepiej nie ... bo może z Polski zrezygnować na rzecz sklepów z kawą :wink:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz Eskimos, kopsnij się ze swoim jadem do "politycznych" w Kawiarni Klubowej - będziesz lepiej pasował :wink:

W tym wątku nie ma miejsca na smrodek innego kalibru niz szpitalny, więc daruj sobie tą nieudolną auto-psychoterapię :lol: :lol: :lol: i nie psuj powietrza, ok?

Mamy demokrację, czyli rządy wiekszości. A bezsprnym jest że głupich jest więcej niż mądrych., co gołym okiem widac na tym forum.

Stad, mamy rzady głupich.

Dlatego polityka mnie nie kręci.

Oczywiscie, że w tym wątku nie powinno być smrodu.

Został załozony zupełnie w innym celu, ale natychmiast znalazł sie smierdziel co go zasmrodził.

Inne też próbował, ale tam trafił na normalnych

A potem Ty zrobiłas z tego wątku Wariatkowo!

Hm, strasznie wyludniony ten nasz szpital psychiatryczny...

Nie stać Was było, miast podkradać Komuś watek, na założenie własnego, np:"Towarzystwo wzajemnej adoracji myślacych inaczej"?

Niektórzy, wpadali tu tylko, ale nie odważyli się uprzytomnić Waszej małej (na szczęście grupie Liderów psychiatrycznych) ze kisicie sie we własnym gównie.

Ale licznik bije i dobrze widzieć przy swoim nicku ładny tytuł.

To sie nazywa syndrom zanizonego poczucia wartości.

Ja nie mam zachamowań. Ktoś Wam to musi w końcu powiedzieć.

Kto Ci dał prawo do decydowania o cudzym wątku?

Nie podoba Ci się - to wyjdź. w końcu, nie jesteś u siebie!

Mamy demokrację, czyli rządy wiekszości. A bezsprnym jest że głupich jest więcej niż mądrych., co gołym okiem widac na tym forum.

Nasi użytkownicy napisali 1301735 wiadomości

Mamy 29783 zarejestrowanych użytkowników

Ostatnio zarejestrował się

właśnie byłeś niemiły dla 14tys 892 osób ... :(

(ponad połowa użytkowników tego forum...)

Nasi użytkownicy napisali 1301735 wiadomości

Mamy 29783 zarejestrowanych użytkowników

Ostatnio zarejestrował się

właśnie byłeś niemiły dla 14tys 892 osób ... :(

(ponad połowa użytkowników tego forum...)

Uwaga słuszna!

Nie miałem takiej intencji.

Istotnie - nieprecyzyjnie sie wyraziłem.

Jeśli ktoś z tych 14tys 892 osób poczuł sie urażony - PRZEPRASZAM! (nikt nie jest doskonały).

Miałem na mysli to że mnóstwo mądrych i szanowanych przezemnie osób na tym forum, napisało mniejszość postów. Za to treściwych, pożytecznych i pomocnych. a drugie mnóstwo z tej wiedzy i rad skorzystało (ja też).

Wiec chwała im za to!

Nie zmienia to jednak faktu, że forum to jest niebywale zaśmiecone.

A "Murator" nie może nic z tym zrobić, bo to Jego faktyczni albo przynajmniej potencjalni czytelnicy.

Przygłup - też klient.

Twoja troska o śmieci jest bardzo trendy, zaproponuj segregację, u nas możesz zacząć od latryny, jak wszyscy :lol: Ulepisz jakieś ekologiczne figurki bałwanków ??? 8)

Nie lepię bałwanków. Bałwanek jest tylko moją maskotką. Tak jak Twój sympatyczny skunksik (dobrze identyfikuję?).

Wyśmiewanie zaś, cudzych maskotek nie jest trendy, przynajmniej w moim srodowisku.

Sobie tak myślę że właściwie po co dyskutować z kimś z kim się nie chc e dyskutować? No po co? I tak sobie też myślę ze może starej daty jestem ale jak gdzieś włażę to staram się nie za bardzo deptać po odciskom tym którzy już tam są.

Zmieniając temat: Dawno chciałem to powiedzieć ale nie było okazji i nadal nie ma ale co tam: Aggi ślicznie trzepoczesz rzęsami :-)