selimm 10.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 w ten ładny dziub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.08.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 To ja zapodam dowcip . Przychodzi Eskimos do baru : - whisky prosze .- z lodem ?- barman , ty mnie nie wkurzaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 musimy trocha luftu swierzego wpuscić to ja muzyke zapodac .... http://www.beksinski.pl/ Pawson po 30-letniego jabola skoczyć Zochna mielonke skołować a my sie odpoczniemy za latryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 musimy trocha luftu swierzego wpuscić to ja muzyke zapodac .... http://www.beksinski.pl/ Pawson po 30-letniego jabola skoczyć Zochna mielonke skołować a my sie odpoczniemy za latryną uwaga na kreta co tam mieszka ... dosyc od niego wali bo raz sie bardzo pechowo tunelem przekopał kocie .. może być poziomkowyna karbidzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 moze , ale siareczki ma być duzo tak co by mnie ze trzy razy w dole skręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 dobra , czas zakladac czyste majtki i do wozkownize szklanka kazdy swojaostatecznie moga byc flakony po kwiatach z pogrzebu weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ja mam duzy przełyk wezne wiadro ocynkowane na jeden łyk moze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 sie nie mowi wezne , tylko przyprowadze takie wiadro pieluche ktos Ci zmienil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ja sie bede na smutno upijac.. bo Eskimos to nas chyba w koncu nie polubil no dobra dobra - to juz bylo ostatni raz ja mialam doniczkowe na weronce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ja mialam doniczkowe na weronce . to wez doniczke w razie jak bedzie trzeba komus przy..lic , to doniczka jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 no mógłby bałwanek zaglądać, tak stymulująco oddziaływuje troche sie za mocno poci, ale ... na to by się jakas rada znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 hm. to moze ja tez dowcip powiem Czego najpierw uczy sie mały eskimos? - Nie jeść żółtego śniegu.... ha ha takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 - Nie jeść żółtego śniegu.... he , u nas pod latryna to tylko zolty byl i sie Aggi nawet w nim wytarzala i co? jakos zyje a ja cichaczem zjadlam troche , bo glodna bylam i co? zyje tylko na glowe sie troche rzuca , ale takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Mam niusa . Podobno Reykjavik to raj dla facetow szukajacych damskiego towarzystwa .Miejscowi chlopcy wyjechali lowic ryby lub do USA . Samotne panie czekaja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ciute daleko ... u nas we wszystkich wioskach przy zachodniej granicy tak samo ... dobra podsuwać co kto ma bo będę polewał siare :) Aggi , w nocnik ?? było przynajmnej go opłukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Mam niusa . Podobno Reykjavik to raj dla facetow szukajacych damskiego towarzystwa . Miejscowi chlopcy wyjechali lowic ryby lub do USA . Samotne panie czekaja ... ale one zimne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Znam jednego Eskimosa osobiscie . Byla zima . -15 stopni . Przyjezdzam do pracy i mowie : ale dzisiaj zimno .A Eskimos na to : to co ja mam powiedziec ? To zdarzylo sie naprawde w miniona zime . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.08.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No pięknie ! To ja tu ciężko urlopuję za siebie i za innych a tu na oddziale takie rzeczy się wyrabiają . Jakieś osobniki o zamrożonym poczuciu humoru , jakieś bure suki . Mam nadzieję że to nie nasza koza kochana na psy zeszła ? Jestem przelotem , zostawiam Wam beczułkę piwka i krzyneczkę Finlandii , cobyście czym mieli kroplówki zapodawać Będę w Zopot bawić Trzymcie się i nie dochodźcie ofkors beze mnie rrmi , mam nadzieję że o czasie zjawicie sie w naszym pięknym kraju Będę Was pilotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Od dzis nie nosze czapki. Wczoraj nosilem i nie uslyszalem, jak Pawson impreze montowal. Czuje sie zle. Eskimos sie od razu zorientowal, ze Aggi to skunksisyn, A ja przez rok myslalem, ze Aggi to kociak. To chyba stawia mnie w grupie trzymajacej wladze na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Baw sie dobrze pamietaj o geszyngach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts