Maxtorka 11.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Baw sie dobrze pamietaj o geszyngach Postaram się A co to geszyngi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 11.08.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Baw sie dobrze pamietaj o geszyngach Postaram się A co to geszyngi ? Jak to co? To jest to o czym masz pamiętać. Chyba jasno napisano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Baw sie dobrze pamietaj o geszyngach Postaram się A co to geszyngi ? Jak to co? To jest to o czym masz pamiętać. Chyba jasno napisano? Taa jest panie kapitanie Zmykam , bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 czesc Max wypoczywaj sobie cieplutko ... tylko nie zapomnij swoich tabletek łykać bo będzie źle a jak wrócisz to poznasz naszego nowego pacjenta ... jest niemiły ale ... hmmm nie ma żadnego "ale" po namyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 dla mnie i Pawsona po szybkim samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dobra chłopaki , o suwenirach nie zapomnę Tabletków nabrałam całe wiaderko , wenflony do kroplówek przygotowane . Nie zarzucę terapii , wszak Zopot to znane uzdrowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 to moze wpadniemy tam do Ciebie , lewatywe zapodamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 i odbierzemy samochody ... ja bym kciał czerwoną straż pożarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a ja zółtą sanitarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dobra chłopaki , o suwenirach nie zapomnę Tabletków nabrałam całe wiaderko , wenflony do kroplówek przygotowane . Nie zarzucę terapii , wszak Zopot to znane uzdrowisko A to byś zapodała wizytację w moje rejony jak bedziesz już tak niedaleko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 tylko zeby robiły łiłu łiłu łilłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Tiruriru? Ty lepiej daj telefon do swojej żony, żebym mógł powiedzieć: Nie wiem czy to ważne, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Tiruriru? Ty lepiej daj telefon do swojej żony, żebym mógł powiedzieć: Nie wiem czy to ważne, ale... Ty mi teraz żony nie denerwuj. Co do odwiedzin i tak trafiłoby na nią...na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Tiruriru? Ty lepiej daj telefon do swojej żony, żebym mógł powiedzieć: Nie wiem czy to ważne, ale... Ty mi teraz żony nie denerwuj. Co do odwiedzin i tak trafiłoby na nią...na początek. oj to już więcej byśmy Max nie spotkali na oddziale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Tiruriru? Ty lepiej daj telefon do swojej żony, żebym mógł powiedzieć: Nie wiem czy to ważne, ale... Ty mi teraz żony nie denerwuj. Co do odwiedzin i tak trafiłoby na nią...na początek. oj to już więcej byśmy Max nie spotkali na oddziale ... spoko moja żonka nie jest aż taka zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... Mały podrywa Maxtorke ... I co się dziwisz? Tiruriru - a co tam? Tiruriru? Ty lepiej daj telefon do swojej żony, żebym mógł powiedzieć: Nie wiem czy to ważne, ale... Ty mi teraz żony nie denerwuj. Co do odwiedzin i tak trafiłoby na nią...na początek. oj to już więcej byśmy Max nie spotkali na oddziale ... spoko moja żonka nie jest aż taka zła... Zła nie, ale może zazdrosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... a niby co Mu zwisa ? Ja mam pod opieka kolege ze zlamanym kregoslupem , naprawde . Wczoraj zostawilalm Go na jakis czas samego , kiedy wrocilam do domu , krzycze od drzwi Tomek , ja sie tylko rozbiore i juz do Ciebie ide Znaczy bylam na wizytowo i chcialam sie w lumpy moje domowe przewdziac Jak kto ma wejscia w LOT to niech mi poda przez pilota jakas kroplowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts