Mały 11.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mały podrywa Maxtorke ... a niby co Mu zwisa ? Ja mam pod opieka kolege ze zlamanym kregoslupem , naprawde . Wczoraj zostawilalm Go na jakis czas samego , kiedy wrocilam do domu , krzycze od drzwi Tomek , ja sie tylko rozbiore i juz do Ciebie ide Znaczy bylam na wizytowo i chcialam sie w lumpy moje domowe przewdziac Jak kto ma wejscia w LOT to niech mi poda przez pilota jakas kroplowe A jadzieszże ty w końcu nad to młerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 jak fajnie dzisiaj .....frustrata ni ma ...za ciepło mu widać było Rrmi kiedy to furgasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja mam pod opieka kolege ze zlamanym kregoslupem , naprawde . Wczoraj zostawilalm Go na jakis czas samego , kiedy wrocilam do domu , krzycze od drzwi Tomek , ja sie tylko rozbiore i juz do Ciebie ide Znaczy bylam na wizytowo i chcialam sie w lumpy moje domowe przewdziac Jak kto ma wejscia w LOT to niech mi poda przez pilota jakas kroplowe o matko to musiala szalona impreza byc bardzo wspolczuje oraz pozdrawiam Tomka . nad moja wsia korytarz powietrzny jest - mozesz mi cos spuscic jak bedziecie przelatywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja mam pod opieka kolege ze zlamanym kregoslupem , naprawde . Wczoraj zostawilalm Go na jakis czas samego , kiedy wrocilam do domu , krzycze od drzwi Tomek , ja sie tylko rozbiore i juz do Ciebie ide Znaczy bylam na wizytowo i chcialam sie w lumpy moje domowe przewdziac Jak kto ma wejscia w LOT to niech mi poda przez pilota jakas kroplowe o matko to musiala szalona impreza byc bardzo wspolczuje oraz pozdrawiam Tomka . nad moja wsia korytarz powietrzny jest - mozesz mi cos spuscic jak bedziecie przelatywac papier tualetowy znowu kryzys macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 jak fajnie dzisiaj .....frustrata ni ma ...za ciepło mu widać było Ale był obok, szukał "Delegata". Może postanowił nas zignorować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 jak fajnie dzisiaj .....frustrata ni ma ...za ciepło mu widać było Ale był obok, szukał "Delegata". Może postanowił nas zignorować? o ja też szukam "denaturata" ... szukam szukam i nic ... kto wychlał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 pewnie za szybko doszedł albo Aggi go zezarła Zochna zwędziła mu te ciasne trzewiki , co by miała za latryne w czym chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 11.08.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Eskimosi:...(...) należą do żółtej odmiany człowieka a jednak czlowiek (nikt nie jest doskonały). no tu sie rozczarowalam White power I tak I faza eksperymentu dobiegła końca. Wzięła w nim udział wyłącznie kilkuosobowa grupa „ochotników”, którzy na własne życzenie, dobrowolnie zgłosili swój akces do niej. Przyznaję, była to prowokacja, ale wyłącznie wobec w/w „ochotników”. Inaczej, nie wywołałbym tak przejrzystych reakcji osobniczych. Tak to działa. Zresztą, niektórzy z uczestników, wycofali sie w pewnym momencie z eksperymentu, i tych uznałem za niebyłych. Wyniki są obiecujące, stąd II faza (w odpowiednim czasie) wydaje się wskazana. Reakcje – podręcznikowe. Zbliżone do subkultur (nieformalnych grup osób działających według odrębnych wzorów i zasad postępowania), takich jak m.in. kibole, skinheadzi, blokersi czy nawet neofaszyści. Silni w grupie, ale w pojedynkę - ludzie, często zagubieni, z dużymi problemami emocjonalnymi, mającymi swoją genezę w przeżyciach z dzieciństwa, albo w nie zrealizowanych aspiracjach, marzeniach, czy próżnościach Do tego zatarta granica między dobrem a złem, prawdą i kłamstwem. Okazało sie że na polu wirtualnym, z takim samym powodzeniem daje sie diagnozować określone symptomy, jak w warunkach klinicznych. A nikt tego dotychczas nie praktykował. No, ale nikt też nie wymyślił wirtualnego Wariatkowa (Aggi – jesteś pionierką) Dziekuję i życzę zdrowia. P.S. Aha, żeby było jasne – insynuacje, czy inne aluzje ukierunkowane na mnie, są wielce pożądane, gdyż pomagają „rysować” portret psychologiczny ich twórcy. Nie dotyczy to rzecz jasna, treści merytorycznych i rozumnych. Te traktuję naturalnie, bo z nimi można polemizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Eskimos -autobiografie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 z siłą wodospadu chce naszemu szpitalikowi jakąs łatkę przykleić trza spokojem i godnosciom osobistom się przeciwstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ciekawe, kto dłużej wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Eskimosi:...(...) należą do żółtej odmiany człowieka a jednak czlowiek (nikt nie jest doskonały). no tu sie rozczarowalam White power I tak I faza eksperymentu dobiegła końca. Wzięła w nim udział wyłącznie kilkuosobowa grupa „ochotników”, którzy na własne życzenie, dobrowolnie zgłosili swój akces do niej. Przyznaję, była to prowokacja, ale wyłącznie wobec w/w „ochotników”. Inaczej, nie wywołałbym tak przejrzystych reakcji osobniczych. Tak to działa. Zresztą, niektórzy z uczestników, wycofali sie w pewnym momencie z eksperymentu, i tych uznałem za niebyłych. Wyniki są obiecujące, stąd II faza (w odpowiednim czasie) wydaje się wskazana. Reakcje – podręcznikowe. Zbliżone do subkultur (nieformalnych grup osób działających według odrębnych wzorów i zasad postępowania), takich jak m.in. kibole, skinheadzi, blokersi czy nawet neofaszyści. Silni w grupie, ale w pojedynkę - ludzie, często zagubieni, z dużymi problemami emocjonalnymi, mającymi swoją genezę w przeżyciach z dzieciństwa, albo w nie zrealizowanych aspiracjach, marzeniach, czy próżnościach Do tego zatarta granica między dobrem a złem, prawdą i kłamstwem. Okazało sie że na polu wirtualnym, z takim samym powodzeniem daje sie diagnozować określone symptomy, jak w warunkach klinicznych. A nikt tego dotychczas nie praktykował. No, ale nikt też nie wymyślił wirtualnego Wariatkowa (Aggi – jesteś pionierką) Dziekuję i życzę zdrowia. P.S. Aha, żeby było jasne – insynuacje, czy inne aluzje ukierunkowane na mnie, są wielce pożądane, gdyż pomagają „rysować” portret psychologiczny ich twórcy. Nie dotyczy to rzecz jasna, treści merytorycznych i rozumnych. Te traktuję naturalnie, bo z nimi można polemizować. Ty jeno uważaj, bo w Jerrym Springerze tak wykrzykiwali takie czubki co im na głowach białe powyrastały... kluskowy klan czy jakoś tak ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Znalazłem dwóch Eskimosów! http://www.bbc.co.uk/films/oneminutemovies/watch/snowball.shtml?stalker.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a kto jest tym na końcu na górze? Aggi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a kto jest tym na końcu na górze? Aggi? Albo Selimm, nie widzę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Eskimos -autobiografie piszesz neeee, to zwykły wanking jest , szkoda, że sam sobie do buzi nie sięga - nie musielibyśmy zewnętrznie stymulować .... ALE koronował mnie chyba ? Eskimos sie od razu zorientowal, ze Aggi to skunksisyn .. i o to chodzi, to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 11.08.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ESKIMOS - psycholog jak z koziej dupy trąbka Zaden zdrowomyslacy psycholog-amator nie mowiac juz o powaznym naukowcu - nie przeprowadza tak badań, bo to śmieszne:) Raczej stawiam na sfrustrowanego sanitariusza jakiegos zakladu opieki, ktory cos tam liznął terminologii naukowej i tak starsznie by chcial sie znalesc w "elicie" psychologow i psychiatrow" bo mu to imponuje , dlatego zgrywa osobe przeprowadzajaca badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 w końcu komuś pomogliśmy w śpitaliku ... przysżło takie smutne niedowartościowane zero z kompleksami poanalizowało poanalizowało i doszło do wniosku że jest lepsze od nas i posżło dalej uśmiechnięte ... ciekawe czy NFZ to refunduje bo byśmy tutaj pierwszą kasiore zarobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kotka cicho ! my tu ubaw mamy z nim na 102 ....a Ty nam go płoszysz gołym okiem widać ze facet ma kompleksy ,chyba zyje w swoim swiecie -niby wysoka samoocena ale .....zresztą bedzie czas na podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 dobra koniec uzalania sie nad biednym eskimosem co robimy ?? może jakieś party bo dawno nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts